Widok

kozaki damskie

czy możecie polecić jakieś kozaki damskie, które nie dość że będą ciepłe to i nie przepuszczą wody/śniegu?
oczywiście nie chodzi mi o śniegowce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Staraj sie wybierac buty z podeszwą jak w traperach, zwroc uwage zeby byly szyte i klejone a nie tylko klejone i imitacja szycia. Wazne zeby podeszwa byla gruba wtedy dobrze izoluje od zimna. Kup impregnat uszczelniajacy buty.
Zeby kupic dobre buty to trzeba miec ogromne szczescie i zasobny portfel.
W sieciowkach niestety w wiekszosci jednosezonowki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może Lasocki? Mi się rok temu sprawdziły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziękuję obejrzę lasockiego, i wezmę pod uwagę rady :)
Tylko nie Lasocki -rozpadł mi się po kilku tyg , skóra pekała, przeciekały , reklamowałam 3 razy i nic ....
Kupilam jakies tańsze z eko skórki i sa super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja 2 sezony chodzilam w kozakach z Lidla i chyba sie zapowiada ze tn sezon tez bo nie przemakaja i sa cieple za grosze:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko nie Lasocki -rozpadł mi się po kilku tyg

Może miałaś po prostu pecha...
Mi służyły cały rok i nie miałam innych na zmianę,także teraz też sobie kupiłam Lasockiego.
Ważne jest aby przed pierwszym wyjściem na deszcze czy śnieg zaimpregnować specjalnym preparatem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ub roku kupiłam z Lasockiego takie ala trekingi - bardzo fajne ciepłe buty, do tego nie przemakaja. Nafaszerowałam je wszelkiej masci impregnatami i jest ok. No fakt, że do ładnych nie należą ale maja bdb podeszwę i sprawdzają sie gdy trzeba być szybkim a nie koniecznie wyglądać jak z obrazka:))
Mam tez już 3 albo 4 sezon buty zamszowe z Quazi. Kozaki a grubym klocku. Sa bardzo wygodne a co mnie zaskoczyło - ciepłe! nie maja jakiejś szczególnie grubej podeszwy, taka jak w kozakach "kowbojkach" na 0,5cm. A ą ciepłe, nogi nigdy mi w nich nie zmarzły, buty tez nie przeciekają choć są z zamszu.
A, po tych 3 sezonach impregnowania ściemniały. Kolor z przyjemnego bezu przeszedł w jakies brudnawe, zielonkawe coś...szkoda bo buty były/są ekstra
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kupiłam rok temu kozaki Ecco z podeszwą a'la traper (jak ktoś wyżej podpowiadał) - mają świetną przyczepność na śniegu i nie jest ona zrobiona ze śliskiego tworzywa, są z futerkiem, długie, wygodne. Kupiłam na allegro. Inną opcją są noszone przeze mnie od dłuższego czasu Emu - nie są piekne, nie patrzę na modę, ale to jedyne buty w których naprawdę jest mi ciepło w stopy nawet przy założeniu zwykłych, letnich skarpetek :)
w tym sezonie bardzo modne są kozaki ze wstawkami złotych zamków :) sama upolowałam jedną parę ze skóry naturalnej w sklepie sellyo za przyzwoite pieniądze więc jestem mega zadowolona :)
w ecco zaczęły się wyprzedaże, warto teraz poszukać, zwróć uwagę żeby miały gorotex - zawsze będzie sucho, nawet jak wejdziesz w kałużę

Inne tematy z forum Moda i uroda

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry