Widok

kradzież tablic rejestracyjnych

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam
w sobotę skradziono mi tablice rejestracyjne i nie wiem co zrobić czy wyrobić wtórnik czy całkiem nowe tablice, w cenie jest kolosalna różnica wtórnik 52 zł nowe tablice to koszt 180 zł dużym minusem wtórnika jest to że na tablice te czeka się dwa tygodnie a nowe ma się od ręki, miałyście może jakieś doświadczenie w tym temacie? pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mimi, kompletnie nie wiem, co Ci poradzić...
Do tej pory mieliśmy jedynie problem ze zgubieniem przedniej tablicy, więc był robiony wtórnik.

A zgłosiłaś to od razu na policję? W weekend była afera z facetem, który tankował tzn. kradł paliwo ze stacji benzynowej na podmienionych tablicach..

Musisz przedewszystkim zglosic szybko na policje...
I najlepiej nowe tablice... no i co za tym idzie nowy dowood rejestracyjny...
przeciesz po cos te tablice skradli... po co masz miec poozniej jakies nieprzyjemnosci...

Pozdrawiam...

image
odrazu byłam na policji po kradzieży właśnie nie wiem co zrobić policjant mi mówił o wtórnikach
moja znajoma tak ostatnio miała
no i oczywiście wyrabia nowe po mimo dużej różnicy w cenie ponieważ przy jakimś wypadku czy innym zdażeniu zawsze ty idziesz na pierwszy odstrzał i po co ci nerwy
pomimo że było zgłoszenie na ppolicji

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

Ovarin - która zaszła po nim w ciaże? (41 odpowiedzi)

Staram się i staram i nic :( Lekarz zdiagnozował u mnie PCOS, stąd brak ciązy :( Pocieszał że to...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry