Widok

kredyt

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos bral ostatnio moze jakis kredyt hipoteczny?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co doradcy oferują tylko oferty bankowe tylko tych bankow z ktorymi maja umowe.. jak chcialam zeby porownali inny bank przykladowy to juz nie chceli... oni tez musza miec na tym jakies pieniadze...

Najlepiej sprawdź u doradcy w expanderze lub open finance
a jakie macie doświadczenie z milenium maja dosyć okazyjne te kredyty??

my wczoraj złożyliśmy wniosek w Nordei, dla nas tam był najkorzystniejszy, w GE Money oferta była znacznie gorsza
effcia a gdzie kupujecie mieszkanko?
jak chcesz to mozesz na e-maila

sylwia
Właśnie własne M. jest ogromną motywacją w załatwianiu papierów.
My kompletowaliśmy papierki z pracy przez 3 tyg(ciągłe problemy z księgową),na szczęście dokumentacje budowlaną i wszystkie papiery gruntowe i deweloperskie dał nam deweloper, więc z tym nie było problemu.
racja ;-) mi sie tak wydaje ze w tych bankach to wsz. jest mniej wiecej podobnie... mozna oczywiscie negocjowac pozniej marze itp. ale i tak pozniej jak sie rozlozone to na 30 lat czy nawet 45 lat ... nie odczuje sie tego zbytnio.... jest duzo plusow i minusow... ale chyba najwazniejszy plus , wlasny dach nad glową...zawsze jest jakis strach ale jestem dobrej nadzieji

Dokładnie lepiej mieć pewność że przez najbliższe 30 lat spłacania będzie wszystko dobrze.
my wlasnie wypisalismy wniosek w mbanku... dobrze ze w sumie poszliscie do prawnika sprawdzic tą umowę.. mam kilku znajomych ale moze wybiore sie do jakiegos specjalisty...zeby sprawdzic przed podpisaniem...

My mamy kredyt w GE Money Bank dla nas mieli w owym czasie najkorzystniejszą ofertę.
Czekaliśmy na decyzje 7 dni(samą umowę podpisaliśmy po 3 tygodniach-brak naszego czasu).Zależało nam na czasie bo musieliśmy już swoja ratę dla dewelopera wpłacić.
Niestety w umowie nie mieliśmy za dużo do powiedzenia:/
Sprawdzałam ją u prawnika i wszystko było oki bez żadnych niedozwolonych klauzul.
Dla na najważniejsze było możliwość spłaty dużej części kredytu w niedługim czasie bez płacenia prowizji za szybszą spłatę.
Dodatkowo na plus w GE jest to że masz konto dodatkowe na które spłacasz swoje nadwyżki finansowe(spłacasz wtedy sam kredyt bez odsetek).
Dobrze jest się wybrać do kilku doradców finansowych.
Effcia
effcia.. mozesz dac kilka rad na co uwazac...przy umowie? w jakim banku braliscie? ile czekaliscie na decyzje?

my bierzemy ale jeszcze nie wiemy gdzie
jutro spotkanie z doradca kredytowym

sylwia
Witaj,
może nie tak bardzo ostatnio ale w sierpniu braliśmy kredyt hipoteczny.
Jak masz jakieś pytania to pisz śmiało.
Pozdrawiam
Effcia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry