Widok

krem do rak

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
co polecicie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cóż ja od siebie polecam regenerum, dobrze działa na skóre, miałam od nich też krem do stóp i naprawde daje radę... a wierzcie mi stopy mam strasznie suche

Tak to prawda te kremy sa naprawde konkretne, zwłaszcza do stop mają mistrzowskie te produkty. jeszcze ostatnio widziałam krem do rąk od vichy https://www.notino.pl/vichy/ideal-body-odzywczy-krem-do-rak/ zważywszy na to zelubię te marke to zastanawiam się nad zakupem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Vichy mnie faktycznie nigdy nie zawiodło. Mają produkty w bardzo dobrej cenie i naprawdę dobrej jakości. kremu do rąk nigdy nie próbowałam, ale widziałam w aptece, na noyino mają faktycznie dobra cene.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja okryłam niedawno ten krem https://www.phamily.pl/produkt/imunoglukan-p4h-krem,4.html i jak dla mnie jeden z lepszych jakie stosowałam, faktycznie bardzo dobrze nawilża

Ja uwielbiam krem do rąk Garniera w czerwonej tubie. Dostępny praktycznie wszędzie, nawet w biedronie.
Eveline, krem Cien z lidla

Te kremy wyżej są dobre ale nie rewelacyjne, zostawiają powłoczkę, ślizgają się po powierzchni skóry. Ja potrzebuję naprawdę dobrych, głęboko odżywiających, nie pozostawiających takiego jakby filmu - bo często myję ręce i łatwo pęka mi skóra - i dotąd natrafiłam tylko na jeden taki: ochronny i odżywczy arganowy z Green Pharmacy. Niestety inne kosmetyki tej serii (np szampon) już tak rewelacyjne nie są.

W każdym razie polecam z całym przekonaniem.

Ja używam kremu dexeryl. Działa bardzo szybko i skutecznie. Moje dłonie ze względu na pracę są narażone na podrażnienia i przesuszanie. Dexeryl radzi sobie super - nawilża i chroni skórę.

Myśle, że ciężko polecić, bo każdy ma inną skórę.

Tylko Hud Salva! Miałam popękaną skórę rąk w zimie aż do krwi, niedoczynność tarczycy nie pomaga skórze w odpowiednim poziomie nawilżenia skóry. Próbowałam dziesiątki kremów, ten okazał się najlepszy! Inne pomagały tylko do pierwszego mycia rąk po aplikacji, ten działa o wiele dłużej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam do mnie : FB @MaryKayAnitaBiskupska
Mamy m.in. wspanialy zestaw satynowe dlonie. Efekt niczym po parafinowaniu dloni.
Pozdrawiam, Anita

Świetna jest ta linia z Bielendy In good hands, polecam w dobrej cenie bardzo dobre kremy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wybór auta :) (85 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

do góry