Widok

krem nawilżający do twarzy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka brzyudką suchą skórę na twarzy , może poradzicie jakiś kremik
myślałam o vivhy normaderm ale nie wiem czy warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vichy normaderm jest do cery z problemami typu tradzik i jeszcze bardziej wysusza; Ja mam cerę dosć wrażliwą i łatwo przesuszającą się (chociaż raz na jakiś czas jakiś pryszcz się pojawia) - ostatwnio testuję zestaw Clinique 3 steps do cery mieszanej w kierunku suchej (mydełko, tonik i emulsja do twarzy) i jestem jak na razie baardzo zadowolona; kosmetyki są bezsapachowe i bardzo delikatne, a tonik pomimo że na alkoholu wogóle nie wysusza tylko ładnie oczyszcza; zestaw próbny kupiłam tutaj
http://www.dolce.pl/clinique/3_step_trzy_kroki/5781.php5
Te kosmetyki mozna dostać też w sephorze i douglasie;
Musisz poprobowac, kazdemu sluzy co innego niestety.
I jesli masz sucha skore, to normaderm nie za bardzo, jeszcze bardziej ja wysuszy, ale vichy ma tez inne kremy, bardziej nawilzajace (np agualia). Tylko one sa dosyc drogie.
Wiele osob chwali zwykly nivea soft :)
ja używam Olay hydrożel aktywnie nawilżający. jestem zadowolona :)
Ja smaruję Oilatum Sotf, jeden z lepszych dla mnie.

Mam suchą skórę jak diabeł, (lepsze to niż pryszczata, tłusta, blllee),i ciągle walczę .

Jeszcze dobre kremy są AA, do cery b .suchej.

Vichy raz miałam-przereklamowane dla mnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry