Widok

krem nawilżający do twarzy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka brzyudką suchą skórę na twarzy , może poradzicie jakiś kremik
myślałam o vivhy normaderm ale nie wiem czy warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym spróbowała czegoś bardziej delikatnego U mnie krem wzmacniający z Hortamed bardzo fajnie się sprawdził jak miałam przesuszoną i podrażnioną skórę.

Polecam linię kosmetyków FaceBoom Boombastic Lab . Krem nawilżajaco-rozświetlajacy uwielbiam :)

Do wysuszonej, zniszczonej skóry polecam zamiast kremu Hydrolat ze Styraxu, mega pomaga, skóra po nim jak po botoksie jest

Doskonały jest tez nawilżający Odzywczy krem z olejkiem Acai. Super nawilza, porównywalny z takimi kremami z górnej półki jak Dior ,Gabana. Ratunek dla zniszczonej skóry. Bardzo szybko ją wygładza, uelastycznia, dogłębnie odżywia, nawilża i pobudza produkcję kolagenu.

Z Bielendy świetna jest ta linia witaminowa B12, krem mam od nich do twarzy ale i krem pod oczy, mega sa

Super jak dla mnie jest ten krem z Bielendy nawilzający na dzień i na noc z linii Skin Clinic Professional z kwasem hialuronowym, mlekowym w składzie. Do kazdego rodzaju cery

Na notino :D sorki za literówke

Ja tez na notono zamawiam :D jestem wygodna lubie miec wszystko w jednej paczce a nie biegac po sklepach :P

Jejuu uwielbiam tą firmę :D maja tez swietny piling serum i tonik, na notino kupilam zapas na dzien kobiet bo byly znizki :D

Lubię kosmetyki dobrej jakości z odpowiednim składem, nie testuje na sobie byle czego tylko biorę to czego jestem pewna. Do twarzy fajnie sprawdzają mi sie kosmetyki senelle, ten krem jest boski https://www.notino.pl/senelle-cosmetics/natural-krem-nawilzajacy-do-twarzy/

Kupuje https://naturawitasp.pl/kremy-do-cery-wrazliwej/ jestem naprawdę zadowolona.

Polecam https://waks.info.pl/wyjatkowe-kremy-do-twarzy/ bardzo dobry krem w przystępnej cenie.

Znakomity jest krem -pianka nawilżająco kojący też z Bielendy ale z tej niebieskiej linii - Blue Matcha. Rewelacyjny

Mi się sprawdza kremik nawilżający od Bielendy, dokładnie chodzi mi crystal glow rose quartz :) super nawilża, a przy okazji bardzo ładnie rozświetla twarz

bardzo dobry krem nawilzajacy do twarzy to eco sorbet, Lekki, wegański krem do pielęgnacji skóry wymagającej skutecznego nawilżenia

Ja mam obecnie krem z Samarite i moja skóra świetnie na niego reaguje, ale wcześniej miałam Tołpe i też było ok.

jezu, ja mam ten sam problem. Ogółem musze peelingi robić twarzy co 2 dzień bo skóra mi się ciągle wysusza i schodzi mi stwarzy...
Ja używam głównie krem nawilżający z Sephora i musze je wymieniać co jakiś czas gdyż moja skóra przyzwyczaja się do danego produktu i już nie jest on tak wydajny

Bardzo lubię krem nawilżająco rozświetlający z Bielendy z serii Blueberry C-tox, w formie pianki o cudownym zapachu borówki. Wegański krem, nawilza i delikatnie rozświetla skórę. Polecam

A ja uważam, że kremy tak naprawdę nie wiele pomogą. Może opóźnią ten proces, ale jeżeli już się rozpoczął to zdecydowanie lepiej odwiedzić gabinet medycyny estetycznej. Pan Marek z Epi Centrum Gdańsk z pewnością podpowie co można zrobić tej sytuacji.

Polecam kosmetyki od Sylveco, szczególnie ich kremy z betuliną. Ostatnio miałam okazję przetestować zarówno krem z betuliną w zielonym opakowaniu, jak i krem z betuliną z rokitnikiem i oba są bardzo przyjemne.Maja dobre dzialanie nawilżające i widzę, ze pozytywnie wpływają na moją skórę :) I jej stan.
Jeśli jednak macie problem z opadaniem twarzy jak rownież z ustrata jędrności to raczej żaden krem nie pomoże.Kremy wpływają dobrze na nawiliżenie skóry jednak utrata jędrności to znacznie poważniejszy problem. Tak więc czasami dobrze jest zastanowić się nad jakimś zabiegiem na twarz, ze swojej strony polecam Endermolift https://selectbeauty.pl/blog/endermolift-skuteczny-sposob-na-odmlodzenie-twarzy/ Zabieg nie jest inwazyjny a jednocześnie daje dobre rezultaty napinające oraz podnoszące owal twarzy. Można się na niego wybrać już po 30 roku życia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry