Widok

krem znieczulający emla

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w temacie - czy dziala?czy ktoś stosował i moze polecić no i czyjest na receptę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten krem jest na receptę. smaruje sie miejsce ok 1 godz przed tam gdzie bedzie zastrzyk
misia mi pediatrzy mówili że to nie działa bo wkłucie jest bardzo głębokie a krem dziala tylko na górny naskórek więc nie ma sensu aplikacja
image
Mnie również mówili, że nie dziala więc nie zastosowalam go ale kupić kupilam wcześniej i wcale nie jest na recepte.
Emla jest na receptę i w wielu apekach tak mi odpowiadano. Dostałam ją bez, po długich prośbach...
Maść jak najbardziej działa. Zastosowałam ją przy ostatnim szczepieniu Tosi i w porównaniu do poprzednich szczepień, to poszło bez mrugnięcia okiem. Mała komplenie nic nie poczuła!
image
Właśnie zapytałam szwagierkę-farmaceutę-Emla jest na receptę-jeśli ktos wam sprzedaje bez robi to " grzecznościowo"
lidokaina w zelu juz nie jest dostepna.
Maść tę stosuje się np przy zabiegu piercingu, więc musi działać. Trzeba ją nałożyć ok 2 godziny przed zabiegiem.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry