Widok
treele morele robcie sobie jaja z dziewczyny ale to jest fakt naukowy .. nie chodzi tu o zadne zabobony ale naukowym faktem jest to ze podczas okresu farby mniej działaja poniewaz w organizmie wytwarzaja sie odpowiednie substancje ktore sprawiaja ze kolor moze byc mniej intensywny.. obecne farby sa juz tak dobre ze nie robi top wiekszego wlywu ale kiedys w domowych warunkach mozan było zauwazyc roznice
matko kochana!dziewczyny wy naprawde w to wierzycie??przeciez to istne glupoty.Nie trzeba byc naukowcem,zeby wiedziec,ze wlos to martwa tkanka wiec w jaki sposob hormony ktore zmieniaja sie w trakcie cyklu miesiaczkowego moga wplywac na ta strukture??jeszcze dodajcie,ze koltun na glowie to rzecz swieta i nie mozna go obcinac bo sie zachoruje i bedziemy w domu!
Ja tez slyszalam to od fryzjera... Poza tym gratuluje tym dziewczynom, co w ogole nie wziely tego pod uwage - abstrahujac od fryzjera, cera, noc poslubna z tamponem... a blONd polecam blondynkom, ktore sa tepe z podstaw ortografii... poza tym okres mozna sobie ustawic tabletkami a nie dopasowywac slub do okresu:) Pozdrawiam
Gratulowac nie masz czego. Ja niestety mialam ten problem w dniu wesela mimo ze nie powinnam. Wszystko sie tak rozregulowalo ze szkoda gadac a tabletki w moim przypadku nie wchodzily w gre i to nie z powodow religijnych ale zdrowotnych. wiec jak widzicie nie wszystko jestes,my w stanie zaplanowac i opanowac. NIESTETY.
Masz racje XXXX co poniektóre z nas chyba tego nie rozumieją , pomijając samopoczucie. Ja na przyklad mam straszne problemy w tym czasie z cerą ,wywala mnie na plecach.Komfort żaden biorac pod uwage kolor slubnej sukni a o nocy poślubnej wcale nie wspomne.Rozumiem w pełni twoje obawy ale bądzmy dobrej mysli !