Widok
polecam skinoren w żelu w aptece, mi dała to dermatolog jak miałam straszne problemy z cerą i jak byłam w ciąży(przed ciążą też miałam problemy)..początkowo musiałam smarować rano (pod makijaż) i wieczorem, potem już tylko wieczorem; uważam że super pomaga, do tego żel do mycia twarzy cethapil dla skóry wrażliwej..te dwie rzeczy uzdrowiły moją skórę a miałam straszne syfy i 30 lat;p
jak któreś z tych rzeczy odstawiam to po jakimś czasie wracają problemy..może u Ciebie nie zadziała, bo wiadomo różne są typy skóry itp. ale ja mogę polecić je z czystym sumieniem:)
jak któreś z tych rzeczy odstawiam to po jakimś czasie wracają problemy..może u Ciebie nie zadziała, bo wiadomo różne są typy skóry itp. ale ja mogę polecić je z czystym sumieniem:)
Mi takie leki przepisuje moja rodzinna, tez mam po,30 dziestce i problem zwykwitami, ale takimi pod skora bolacymi grudkami, nauczylam sie juz nie wyciskac, wiem jakie to denerwujace i czasem boli pol twarzy od takiefo syfu. Ale stosuje tribiotyk co pomaga albo masc cynkowa. Tribiotyk jest naprawde dobry jedna saszetka to 1.50 choc mozna kupic cala tubke oczywisie bez recepty. Polecam tez miksture taka papke soda , sol, woda utleniona . Pozatym taka maska wcierna w miejsca z wagrami badz nalozona doskonale oczyszcza , wagry naprawde wyhodza i buzka jest gladziutka.