Widok

krzesełko mamut ikea

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko do właścicielek krzesełek z ikei seria mamut czy są one dość stabilne?Mam zamiar takowe zakupić wraz ze stolikem koleżanka mi odradziła twierdząc że są wywrotne sama ich nie używała ale była świadkiem jak dziecko spadało z takiego krzesełka.W sumie jeśli dziecko rozbrykane to chyba z każdego będzie spadało.Moja córcia jest spokojnym dzieckiem.
No ale teraz myślę sobie że skoro byłyby takie wywrotne i niestabilne to ikea nie prowadziła ich sprzedaży tyle lat.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amelka ma takie krzesełka i stolik od dwóch lat i nic a nic się z nimi nie dzieje :)
moim zdaniem jest stabilne,my używamy go co prawda od niedawna i wywrotka się nie zdarzyła,synek siedzi w nim spokojnie jestem zadowolona ,jest zgrabne i nie zajmuje dużo miejsca.

a poza tym jest niziutkie więc daleko nie spadnie ;)

no własnie wysoko nie jest więc krzywda sie wielka nie stanie w razie co :)
dzięki
image
nie jest według mnie wywrotne,ani razu mały nie spadł z powodu krzesełka:)jak fiknął to tylko dlatego,że się wiercił.Bardzo wywrotne są krzesełka dziecięce typu'ogrodowe'
image
image
też myślałam o krzesełku i stoliku Mamut, ale zdecyduję się najpewniej na stolik i krzesełko z serii Nino&Ideas:) mała siedziała na tych krzesełkach, są świetne, stabilne i ciekawe:) no i drewniane.
my mamy te ikeowskie drewniane i sa moim zdaniem duzo lepsze jak sama sie przymierzalam do tego mamuta i ogladalismy ich wykonanie z tym drugim odrazu bez dwoch zdan wygralo to drewniane maly choc wiercipieta i rozrabiaka to siedzi na nim stabilnie i nie jest wywrotne.
my mamy Mamuta i nie kupiłabym nigdy innego :-) Stabilne bardzo, rogów brak, wykonanie super i lekkie, a dzieciaki z nimi chodzą :-)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50178411/ - tych nie polacam ze względu na rant - nie sprzątniesz stolika bo okruchy wszędzie Ci wejdą, bardziej wywrotne i kanty są
też właśnie biorę pod uwage te drewniane z ikei ale stolik wezmę chyba tańszy mają takie po 19,-29,- i 39,- zależnie od koloru i takie krzesełko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153699/ no nie wiem cały czas myslę jeszce na miejscu dokładnie się przymierzymy
image
my patrzyliśmy na mamuta ze względu na to, że są lekkie i plastikowe ale na żywo jednak przegrały z tym krzeselkiem: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153699/
te biale jest duzo mniejsze od mamuta my mamy stolik i krzeselka mamuta sa bardzo wytrzymale i stabilne moj dwulatek nie raz rzucal nim o podloge
image

image
podbijam............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry