Widok

krzyki i płacz po przebudzeniu u 2 latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Już nie wiem co o tym myśleć... od 2 tygodni moja córa budzi się z krzykiem, marudzeniem, popłakiwaniem... zarówno rano jak i po południowej drzemce... cała jest na NIE i trzeba co najmniej 30 min żeby doszła do siebie... w ogóle jest ostatnio marudna, nerwowa.. tłumaczę sobie że to pewnie bunt dwulatka albo zęby, ale jakoś tych piątek nie widzę no i to już tak od ok 2 tyg... i od kilku dni jeszcze załapała jakaś fobię że jak nachodzi ją złość to się uczepi że jej coś śmierdzi i ciągle krzyczy "śmierdzi, śmierdzi"... czy u Waszych maluchów jest podobnie w tym wieku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas tak było i po jakiś 2-3 tygodnia okazało się, że to zęby dawały już o sobie znać. Teraz znów spokój, pewnie z dwa miesiące i kolejne podejście do zębów.
hopsss
mój dwulatek(jak byl mlodszy bylo podobnie) budzi się po popoludniowej drzemce w ciezkim humorze zazwyczaj, potrzebuje chwili zeby dojsc do siebie, rano jest ok
pierwsze koszmary, przytulać, dać buziaka... Moja chyba miała tak koło 2,5 roku życia, coś jej się śniło, że mnie nie ma przez kilka tygodni, wstawała z płaczem, ale samo przeszło...
U Nas też tak było , gdy np. oglądała jakąś bajkę , potem oczywiście reklamy jakies były , coś jej mogło się nie spodobać , ale mogła tego nie okazać i w nocy potem było krzyki i płacze.

Gdy zrobiłam eksperyment nie było nas cały dzień w domu , nie było TV , nie było także płaczu w nocy.

I tu nie chodzi o cały dzień przed TV , może być to ułamek sekundy a Ono to zapamięta.
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry