Widok

książka o ciąży dla tatusia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktoraś z was kiedys tu pisała ze kupiła jakąś książke mężowi o ciąży, taką z humorem, w empiku.

znacie moze cos takiego fajnego??
chce kupic mojego A. na imieninki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://dziennikciezarowca.blox.pl/html

Dziennik ciężarowca miał być w zeszłym roku wydany w wersji książkowej. Mam nadzieje ze się juz ukazał.

Pozdrawiam
Został wydany. Nie powiem, ciekawie napisany :) Ale jakoś mojego męża nie zachęcił do czytania. Może dlatego, że on też nie czyta nic poza gazetami :)
ja kupiłam "I ty możes zbyć supertatą" autorstwa Doroty Zawadzkiej (Superniani) ksiażka jest rewelacyjna !!

nie jets to typowy nudny poradnik, którego mąż nawet do ręki nie weźmie ... ale ciekawa, z humorem, opowiadajaca o ciazy, o kobiecie, o jej humorach, potrzebach, o tym czego ona oczekuje, jak jej pomóc, jest także o dziecku, o tym jak przełamac strach, jak cieszyć się ojcostwem, w co się bawić z dzieckiem ... to jest opisane w taki sposób, że tacet na prawde może to zrozumieć ... i wydaje mi się, z może nawet uwierzyć w to, że mu się uda ...

polecam gorąco :)
papilio1@op.pl
Ja też kupiłam książke Zawadzkiej i sama z checią do niej zaglądam :) Bardzo fajnie napisana!!
a ja kupilam dziennik ciezarowca i chociaz moj maz dziwnie na poczatku na mnie patrzyl to po przeczytaniu byl bardzo zadowolony ze sprawilam mu taki prezent,sama tez przeczytalam
DZIEKI bardzo :))
na.cia to ja kupilam mezowi ksiazeczke w empiku i o niej pisalam :)
oczywiscie tytulu nie pamietam ale jest to mala ksiazeczka, raczej podreczna i fajnie napisana i moj maz ktory nie czyta ksiazek ta akurat z zainteresowaniem przecyztal i kosztowala 19,90 wiec nie duzo :)
niestety zostawil ja w pracy i tytulu ci nie podam :(
nenczko ... zapewne chodzi Ci o książeczkę "Już prawie jestem tatą" Stephena Giles'a ... też kupiłam taką mojemu mężowi, przejrzałam - bardzo przystępnie wydana :)
Ja znalazłam coś takiego na stornie empiku http://www.empik.com/dziennik-ciezarowca-ksiazka,2855686,p
a widzisz wiedziałam ze ktos pisał :) hihi :)
to przejde sie do empika i poszukam... :))
zgadzam się z tokio, moj mąż też przeczytał ta książkę i twierdzi, że jest mądrze napisana
Kupiłam dzisiaj tatusiowi "I ty możesz być supertatą" na Mikołaja :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry