Widok

kto ślubuje w sierpniu 2006???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane forumki..powiedzcie mi jak tam wasze przygotowania do przyszłego roku??
kiedy macie ślub gdzie...
rany to już za rok...ale ten czas nam szybko zleci...mam nadzieję, że będziemy razem podtrzymywać się na duchu..
pozdrowionka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jatez w sierpniu 2006 :).. własnie jestem na etapie szukania sali... nie martw sie damy rade :D
Witam,
tez bedę ślubować w sierpniu!!! przygotowania powoli. Mamy sale, kamerzyste, PRAWIE orkiestre ale jeszcze nie byliśmy w kościele i to mnie martwi.
pozdrawiam
ja w sierpniu 2006, 11.08 i mamy już knajpeczkę, świadków, koncepcję DJ, reszta w sferze dyskusji i planów. No i od jutra zaczynamy księgę pisać. :)

My też w sierpniu, 19-go! huuuuuuurrraaa ;o)))
Sala jest, foto i kamerzysta umówieni, zespołu szukamy :( z tym największy koszmar! a reszta z czasem... ale kosciół chyba też trzeba zaklepać?!
pap ;o)
My też w sierpniu (26.08) :) narazie jesteśmy od chyba 1,5 miesiąca w fazie szukania sali i jakoś nie możemy się zdecydować. chyba nie da się tak zrobić żeby wszystko wszystkim pasiło.. :/

My równiez w sierpniu 19, mamy juz knajpkę z noclegami dla gości, fotografa, dj, kościół zaklepany, resztę w przyszłym roku, powodzenia ;)
hehe to jak narazie z 19 sierpnia jak dobrze widzę jest już nas 3...fajnie...
ja już się nie moge doczekać...
my mamy już salę wesele robimy w Oleńce w Tuchomie, kamerzystę, fotografa, wstępnie orkiestrę, oraz wstępnie kościół...także widzę że nie jes ze mną źle... no i oczywiście świadków...
mam nadzieję, ze pogoda dla Nas w tym sierpniu będzie troszkę łaskawsza niż w tym roku...
pozdrawiam serdecznie...

ja też sie modlę o pogode!!!! oby... ;o)
ja tez 19-go siepr.

Witam was miłe panie ja co prawda mam wesele 30.09.2006 ale postanowiłam się do was dopisać. My już mamy sale, orkiestre , kamerzyste oraz kucharki wstępnie zaklepane.Pozdrawiam i miłych przygotowań życzę
coraz więcej tych przyszłorocznych sierpniówek i nie tylko...
zobaczycie jeszcze z pewnością sporo nas tutaj będzie i mam nadzieję, że tyle nas zostanei do tego sierpnia 2006...
pozdrawiam gorąco w ten nie za gorący dzień...

z 19 tego to jest chyba nas 4 co nie? mam nadzieje ze nie bedzie takiej podłej pogody:)

tak jest jak narazie 4 ale coś czuje, że na tym się nie skończy :) i to bardzo dobrze...
co do pogody to też mam taką nadzieję bo to troszkę za zimno..ja tutaj specjalnie wybrałam lato, aby było ciepło a nie jesiennie jak teraz...

I CO TAM U WAS MOJE DROGIE PRZYSZŁOROCZNE SIERPNIÓWKI???
ZMIENIŁO SIE COŚ U WAS OD OSTATNIEGO RAZU??
WPADŁYŚCIE MOŻE NA JAKIŚ CIEKAWY NOWY POMYSŁ??
A MOŻE DOSZŁY JAKIEŚ KOLEJNE NOWE SIERPNIÓWECZKI??
POZDROWIONKA...

sala i inne takie ważniejsze zarezerwowane wiec jest spokojniej, ale za to pogoda cudna! oby za rok dla nas tak słoneczko 19-go świeciło ;o)))
nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała...
dla mnei nei musi być strasznie gorąco wystarczy aby było tak jak teraz

tak, gorąc wykończy, ale żeby nie padało, lekki wiaterek, słoneczko, miód cud malina
pap ;o)
lece do domku
ja mam juz sale,fotografa, zespol(narzeczonego oczywiscie tez-hihihi),makijaz.boze to co ja bede teraz robic??? chyba zajme sie produkcja ksiegi gosci.

też nad ty muszę pomyśleć aby zdążyć ją zrobić...potrzebny mi dobry pomysł no i troszkę zdolności plastycznych bo ich wogle nie posiadam...
oj dziewczynki z 19 sierpnia to już równy tylko został nam rok:)

do góry