Widok

które buty?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiecka- smietankowa lorna z madonny, no i nie wiem ktore buty, znalezione na bialebuty.pl, materiał taki jak na drugich czyli satyna ecru, no tylko ktory wzor? :)
osiołkowi w żłoby dano ;)

1. image

2. image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym nie ubierala do slubu butow z gola pieta.
Nr.1 sa bardziej efektowne i eleganckie no i nie maja golej piety jak sandaly.

oszaleję ;)
znalazłam jeszcze inne, najbardziej podoba mi się cena!
A przyznaję, że na buty chcę wydać jak najmniej, bo szkoda mi kasy na buty na 3 godziny. http://allegro.pl/item349529154_biale_czolenka_z_falbanka_i_kokardka_5128_35a_38.html
odprułabym tylko te kokardki :)
proszę o opinie, już nie "które" ale co myślicie o tych konkretnych?
image

ja do mojej lorny wybrałabym nr 1 lub 3, ale trochę bałabym się kupować przez internet ze względu na kolor sukni
no i w tych ostatnich butach, które wystawiłaś (nr 3) bardzo mi się rzucają w oczy te czarne podeszwy :/
więc zdecydowanie nr 1

ajeczka - cena faktycznie kusząca ;)

wychodziłam z tego samego założenia - nie ma co przepłacać skoro pewnie więcej nie założę czerwonych butów ;) tylko na ślub - i finito ;)

w końcu kupiłam takie http://www.allegro.pl/item332328869_czolenka_damskie_38_szpilki_czerwone_modne_pasek.html

co do tych, które pokazałaś...

gdybym lubiła takie czybki - pewnie by mi się podobały ;)

bo gdy w wyobraźni skracam im czuby - są ok ;)

AgusiaGd: eee czerwone teraz się nosi i wszelkie inne wariackie kolory :)

Karolcia: no 1 tez mi się bardziej podobają, i minusem jest ta czarna podeszwa... ale cena... 100 zl różnicy!

kurcze muszę jeszcze popolować w tych tanich salonach sieciowych...

ajeczka napisał(a):

> AgusiaGd: eee czerwone teraz się nosi i wszelkie inne wariackie
> kolory :)

wiem, że "się" nosi ;) tylko, że ja nie noszę :P ;)

ja też będę miała czarną podeszwę, ale nie zauważyłam, że "trzeba" sie tym przejmować :)) wiec się nieprzejmuję, nie przeszkadza mi to :))))

papilio1@op.pl
no i te 3 chyba najlepsze :)

papilio1@op.pl
tokio: pocieszyłaś mnie :)
bo kumpela mówiła ze jak sie idzie to błyskają czarne podeszwy, no ale jak jest tren, to zasłania i nie ma co błyskać ;)
poza tym na jednym z wątków widziałam opinię, że butów i tak nie widać :)

jeszcze trochę pomyślę i chyba je kupie, jak nie będą pasować to wystawie na allegro za parę zl i na weselniku ;)

no pewnie :))) przypomnij sobie zdjęcia ślubne forumek ... albo koleżanki u których byłaś na ślubie .... czy pamiętasz chociaz JEDNE podeszwy ????? pewnie nie, a pamiętasz ich buty? ... ja sobie jakoś nie przypominam :)))

nie przejmuj się, kupuj tańsze i po co podwajac koszty :)))

papilio1@op.pl
ajeczka te które wkleiłaś ostatnie są śliczne, tylko faktycznie ta czarna podeszwa :)

hehehe no masz rację, pamiętam tylko jedne buty, bo kumpela po prostu pokazała mi je przed ślubem i baaardzo mi się podobały, a na weselu pokazała mi zmasakrowane nogi, bo gumka na pięcie bardzo ją cisnęła :)

tokio widze ma praktyczne podejście do życia, podobnie jak ja :)

jak mnie będzie wnerwiać ta czarna podeszwa, to zaniosę do szewca, nich mi podklei czymś białym, pewnie i tak wyjdzie taniej niż jakieś typowo ślubne buty :)
W domu na spokojnie zmierzę wkładkę z buta i wybiorę odpowiedni rozmiar, a jak przyślą to dam wam znać, bo może warto tam kupić buty :)

ajeczka ... wiesz co???? pomyliłam się, myślałam, że mam czarne podeszwy, ale nie mam :// :)
ale jest to dowód na to, że nie zwracam na takie szczegóły uwagi :) nadal uważam, ze nie powinnaś sie pzrejmować :)

papilio1@op.pl
ajeczka czy robisz jakąś mniejszą imprezę zamiast wesela?? bo ja robie obiad weselny i sie trochę boję czy nie bedzie stypy??:)jak to u ciebie wyglada??
nr 2

NR 1 ;)
wg mnie niestety żadne , do tej sukni (dodam że ładnej) takie typowo ślubne koszmarki (1, 2)wg mnie nie pasują . wogóle nie zrozumiem typowo ślubnych wytworów. te trzecie natomiast też nie pasują do stylu sukni. Wydaje mi się że do niej pasowałyby jakieś ładne sandałki , albo jakieś z wyciętym paluchem.
Pozdrawiam,

hehe ile dziewczyn tyle opinii :)

rabitka: nie przeczytałaś wyżej :)
sandałki i paluch odpadają, bo chcę ubrać pończochy, a wg mnie nie ma nic gorszego niż błona z rajstop w odkrytych butach

do góry