Widok

które buty?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kiecka- smietankowa lorna z madonny, no i nie wiem ktore buty, znalezione na bialebuty.pl, materiał taki jak na drugich czyli satyna ecru, no tylko ktory wzor? :)
osiołkowi w żłoby dano ;)

1. image

2. image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowy wątek z opisem kupionych butów:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=503260&t=503260

A Wam wszystkim dziękuję za uwagi :)

no to mam!!!
odebrałam! świetne są, może trochę kiczowate te paski skrzyżowane na nosku, bo są posypane diamentowym brokatem, ale z daleka nie widać. Miękko się chodzi, ale trzeba mieć wprawę, bo obcasy dość cienkie i niewprawna noga mogłaby się zachwiać. Pomimo niewysokiego obcasa (6cm) wyprofilowane jak do wyższych. Na moją wąską stopę trochę za szerokie. Ale pod suknią nie będzie widać :)
Pod złotą podeszwą miękką gąbka. Ogólnie wykonane z lekko matowej satyny.
Jestem baaaardzo zadowolona! i mogłabym je polecić każdej z Was :)
Zdjęcia wkleję później, bo teraz nie mam jak zrobić teraz.

no ja też tam kupiłam fajne na wiosnę za śmieszne pieniądze, ale nie pasuje mi do sukni :(
ale moje Szczęście wróciło już z roweru, nakarmione, prysznicuje się, więc pewnie zaraz pojedziemy po przesyłkę :)

;) w CCC mają jednak fajne buty

no kolor maja super

dziękuję :) a jakie wygodne :)

niunieczka, świetne butki :)

papilio1@op.pl
image
image

image
image

a ja kupiłam do mojej sukni takie buty :

image
image

i pasują idealnie, a myślałam, że już nic nie znajdę (wszytko jest białe albo ze srebrem, a ja mam ecrui ze złotymi deltalami).

przyszły moje buty!!
tylko, że zamówiłam na firmę, a ja jestem w domu na zwolnieniu :(
Wieczorem podjadę z mężem i odbierzemy.
Poprosiłam koleżankę, żeby otworzyła paczkę i oceniła. Wg niej są bardzo ładne, bardzo delikatne i długo ich nie ponoszę (ale na ślub wystarczy - na parę godzin i ok 100m, więc się nie martwię). Typowo ślubne, naszyte paski się ładnie mienią, pasek dookoła kostki bardzo jasne ecru. Rozmiar taki jak zamówiłam (kumpela zmierzyła, bo mamy taki sam). I nie wyglądają na takie tanie i na pewno warto zamówić.
Tyle relacji kumpeli.
Wieczorem moje wrażenia, wraz ze zdjęciami :)

no skoro jesteś zaprawiona w bojach - to wierzę w Ciebie:) a wyglądaja ekstra jak na taką cenę:)

shisa
na pewno się w wami podzielę moją opinią :)
a zdjęcia zrobię makro, żeby było widać ew. niedociągnięcia. Bo co tu ukrywać, po butach za tą cenę nie spodziewam się super jakości.

Te Twoje są bardzo ładne i rzeczywiście nie ma co w nich Ciebie obcierać. Reszta strasznie "kiczowato" wygląda :-) daj znać jak już je dostaniesz i zrób foto na żywo tym bucikom, może też się skuszę... :-)
dori: za późno ;)

nr 3 nr 3 !!!! Zarąbiste!!!!

Na pewno nie są ze skóry, z resztą jest to opisane w aukcji, nie zależy mi na skórzanych.
Chodziłam w różnych butach i skórzanych i sztucznych. I przyznam szczerze, że skórzane bardziej mnie obcierały. Tu nie bardzo ma co obcierać. Z resztą nawet jeśli to wytrzymam bez problemu! Kiedyś chodziłam w niebotycznych szpilkach na imprezy i szalałam do rana, a potem cały dzień nogi moczyłam ;) a teraz mam się przejść przez kościół, do samochodu i do knajpy. Nawet jak będą za ciasne to dam radę ;)

Po ślubie mam zamiar zrobić z nich klapki, więc nawet jeśli nie da się w nich chodzić to bez żalu wyrzucę buty tej wartości :)

ładne są....ale cena sugeruje, że nie są ze skóry. nie obawiasz się, że będziesz miała obtarte stopy? pęcherze? przecież komfort w takim dniu jest bardzo ważny...

shisa
Ona23: nówki, popatrz na allegro mają spory wybór białych pantofelków już od 17 zl!!!

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7820969

i tu chyba ci sami:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6505870 <-- tu zamówiłam

Jak dojdą to opiszę, czy w tym się w ogóle da chodzić ;)

Wow 28,- niezła cena... one są nowe? Buciki bardzo ładne :-)
do góry