Widok

które ładniejsze?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, ktore imie Wam sie najbardziej podoba?
Malwinka, Emilka, Milenka, Paulinka, ewentualnie Lenka...? Ostatnio choruje na imiona konczace sie na "-ka" lub "inka" Ciekawa jestem, ktore wg Was jest najpierkniejsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i prawidłowo.
u mnie do imienia nikt nie powiedział słowa. to był mój wybór. mąż chciał julia ale ja się uparłam, że jak ja rodzę to ja wybieram. okropna byłam wogóle w ciąży
brawo:)
To Wam sie ma podobac a nie nam!
image
A jak Wam sie podoba taki zestaw imion Jakub Milena :) Bo chyba decyzje juz podjelismy...;) Chyba ze cos nam sie odwidzi...ale jakos w imieniu Emilia mi cos nie gra a na Malwinkę się mąż nie zgadza wiec Milenka i Kubuś to nasz wspolny wybór:)
paulina i jeszcze raz paulina!!! jak by urodziła się dziewczynka to by tak miała na imię.Innego nigdy nie brałam pod uwagę. Sama mam na imię emilia,ale wszyscy z rodziny mówią na mnie mila...
Mi bardzo podoba się Milenka
Zosia 02.07.2009r. Szymon *10.07.2011r. Zuzia 18.08.2012r.image
Malwinka jest sliczne :):):
i hopsa:)
Najgozej jak sie 2 lub 3 imiona najbardziej podobaja i zadne nie jest gora...
Tak jak ktos tu napisal, to nie jest tak ze polegam na wyborze waszym zamiast swoim, bo to my z mezem wybralismy, ze nam sie najbardziej podoba Emilka i Milenka, tylko ze oboje nie wiemy ktore bardziej, a najbardziej ja nie wiem...a dziecko w koncu 2 imion miec na pierwsze nie bedzie :) bo drugie to u nas sie praktykuje, ze dziecko ma po rodzicach...:) Malwina jest chyba u nas na trzecim bo jakos pomimo pieknego zdrobnienia w pelnym imieniu mi sie cos za bardzo zaznacza "wina ";)
Milena bardzo mi się podoba, ale niestety w bardzo bliskiej rodzinie mojego męża, jest takie właśnie imię i niestety odpadło - bardzo szkoda że nasza córeczka nie będzie Milenka.
image
Albo wybierz zupełnie inne spoza listy :)
Nono chyba tak :D bede rzucać kostką ;)
zrób losowanie;)
image
Emilka i Lenka,
Paulina i Malwina - nie podobaja mi sie w ogole, brr
image
image
Jejku ale bedziemy miec z mezem dylemat...Mojemu mezowi i mamie tez najbardziej bez dwoch zdan podoba sie Emilka, mi zreszta zdrobnienie tego imienia rowniez sie baaardzo podoba ale pelne imie ciutke mniej... Z kolei Milena podoba mi sie w obu wersjach, Malwina tez ale mezowi nie za bardzo...nie wiem juz ktore ladniejsze :) Z meskimi takiego problemu nie mam.
Mi się podoba Emilka:) bardzo ładne
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
hop :)
Agusiagda no no moja jest Malwinka i dla mnie to najpiekniejsze imie na swiecie :):):):):_
Emilia
na drugim miejscu Malwina
:)
Emilka.
zdecydowanie :)
moja córka właśnie się tak nazywa i uważam że ślicznie, ale każdy ma co do imienia swoje własne zdanie
Lenka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry