Widok

który ekspres lepszy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
https://www.agdmax.pl/p/pl/915/ekspres+cisnieniowy+krups+kp+2106+dolce+gusto.html
http://www.tchibo.pl/Tchibo-pl-Cafissimo-System-c32.html

czym się różnią te ekspresy w Tchibo tylko kolorem??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.agdmax.pl/go/_info/?id=311&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885
image
Tylko mogę powiedzieć, że jak lubię kawę z Tchibo i duzo jej kupuję, to kilka razy "degustowałam" kawę z Cafissimo i była paskudna. Dolce Gusto według mnie jest minimalnie lepszy...
mi kawa bardziej smakuje z Dolce Gusto jednak kapsułki są 2 x droższe :-( a i dolce tylko na kapsułki ....DG uzytkuję od roku a kapsulki nadal nie tanieją ...
dzięki dziewczyny a ktoś jeszcze podpowie
image
Ja używam Tchibo i jestem mega zadowolona, pomijając fakt że cena jednej kapsułki to koszt ok 80 gr. Kawa jest naprawdę super, a latte ...mniaaam ;-) No i cena zdecydowanie niższa niż DG i dodatkowy ATUT spieniacz do mleka - REWELACJA a tego w GD z tego co wiem nie ma i nie można sobie dowolnie tworzyć rónych kaw tylko takie jak są w kapsułkach. W Tchibo są różne "moce" i smaki kawy i można sobie dowolnie komponować wg własnego uznania i gustu.
ja również mam tchibo i jestem mega zadowolona. moja mama również kupiła i teraz robimy prezent bratu. kawa bardzo dobra.
image image
piłam kawę z Krupsa i była całkiem ok, tego Tchibo nie znam. Osobiście preferuję jednak "tradycyjne" ekspresy ;)
Od dzisiaj w Lidlu jest promocja na ekspres ciśnieniowy, z tym, że chyba już wszystkie wykupione z tego, co słyszałam;/. Czy w jakimś jeszcze Lidlu ekspres się uchował? Jeśli coś wiecie na ten temat, to dajcie znać;).
a czy do tego ekspresu muszą być kapsułki Tchibo?
Gdzie kupujecie kapsułki?przez internet, w sklepach?Gdzie najtaniej?

Poszukiwany ekspres do kawy z przeznaczeniem do biura.
Wymagania:
Młynek do kawy
Spieniacz do mleka
Różne programy (tzn żeby nie robiło samego espresso)
No i w miarę prosta obsługa
Biorę pod uwagę profesjonalny ekspres do kawy od Tchibo Coffee Service. Może znajdzie się tutaj osoba, która miała ekspres do kawy od tej firmy i napisze czy jest zadowolona?
Będę wdzięczny za pomoc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

do góry