Widok

okulista dla dwulatka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
młodemu ucieka lewe oczko, dziś pediatra to potwierdziła i poradziła umówic sie do poradni leczenia zeza w Gdyni na Armii Krajowej

zadzwoniłam i wolny termin mają na....UWAGA! na Maj:/
mogę syna zapisac prywatnie do dr Skweres, czy ktoś może był?

a może polecicie kogoś innego, jakiegoś dobrego specjaliste, skoro i tak z NFZ nie skorzystam, to chciałabym iść do sprawdzonego okulisty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chodzimy do Visum w Sopocie, do dr Kreft, jest ok.
http://www.visum.net.pl/
Ja wprawdzie nie znam dobrego dziecięcego okulisty ale radziłabym oprócz umówienia się do kogoś prywatnie abyś jednak zarezerwowała sobie termin w poradni w Gdyni. Moze się bowiem okazać, że potrzebna będzie specjalistyczna pomoc, jakiej żaden lekarz z prywatną praktyka nie będzie mógł zapewnić - jak miałam zeza ale w czasach jak byłam mała to w Polsce były tylko dwie poradnie, jedna w Krakowie druga w Szczecinie i mama jeździła ze mną do Szczecina bo w Trójmieście nie można mi było pomóc. Choć pewnie przez dwadzieścia parę lat mnóstwo się zmieniło ale jak to mówią przezorny...
Serdecznie pozdrawiam
dr sildatke ns starowiejskiej 45
Też chodzę z synem do doktor Sildatke. Byłam też dwa razy u doktor Skweres na Armii Krajowej, warto się zapisać bo może skieruje Was na naświetlanie oka. Myśmy dostali takie skierowanie, niestety moje dziecko jest jeszcze na to za małe i w sumie nie wiem po co nam to skierowanie.
ja polecam dr Koberdę, przyjmuje prywatnie w Gdańsku, ale z tego co wiem jest najlepsza w trojmiescie jesli chodzi o dzieci i o zeza. Leczymy u niej synka, pozaytm jest ordynatorem okulistyki dziececej na AM....
http://www.koberda.pl/flash/flash.php tu jej stronka
Ja polecam dr Beszczyńską z Visum w Sopocie na NFZ, prywatnie przyjmuje w Gdańsku. Nie potrzebujesz skierowania do okulisty, więc możesz się zapisać do kilku :) Polecam też dr Sildatke - na NFZ w Gdańsku na Wejhera, prywatnie chyba w Gdyni i w którejś prywatnej klinice w Gdańsku.
jejku, dziekuję ślicznie dziewczyny za odzew...zarezerwuje sobie termin na nfz u dr. skweres tak jak piszecie na Maj.

a ile kosztuje wizyta u dr. sildatke?
Proponuję Dr Sildatke z Gdyni. Wizyta kosztuje ok. 80-100 zł w zależności od wykonanego badania. Mogę ją polecić, świetne podejście do dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie jest zle cenowo
tak....poczytałam sobie opinie i zaraz dzwonie do tej Pani dr. :)

nie wiem czy młody da sobie oczka zakropic:/
W Sopocie na ul, Kolberga jest poradnia okulistyczna dla dzieci i na pewno mają wcześniejsze terminy, polecam tam zadzwonić i dopytać.

okulista Gdansk w Etermed

http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/okulistyka/

Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekańska Krystyna Okulista w Wejherowie,bardzo fajne podejście do dziecka,na nfz czekałam 3 dni na wizytę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry