Widok

kurczak z rożna potrzebny dla ciężarnej :) gdzie?

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
chcę kupić kurczaka z rożna ale nie z hipera,

wiecie może gdzie kupię pysznego kurczaka z rożna na trasie: Przymorze, Zaspa okolice ETC, Wrzeszcz

chyba mam pierwszą zachciankę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam dobry jest koło biedronki róg Hallera a Kościuszki . pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
może gdzieś jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widziałam na morenie przy tesco 24h, ale czy dobry hmmm nie wiem, akurat takiej zachcianki nie miałam :)
Najlepszy jaki moze byc ,pętla tramwajowa w Oliwie,calkiem niedaleko .
Przy przystanku autobusowym w kierunku do Zoo.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dobry kurczaczek jest w małym niepozornym miejscu w okolicy przystanku Brama Wyżynna, z boku budynku gdzie jest pizzeria królewska.

Szczerze polecam

P.S. znaleźliśmy to miejsce w trakcie mojej ciąży i skorzystaliśmy kilka ładnych razy w tym czasie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj, ja też miałam taką zachciankę w ciąży i mąż mi do szpitala przywiózł jak leżałam na patologii. ;-) Kurczak z rożna jest we Wrzeszczy przy Partyzantów naprzeciwko straży pożarnej.
polecam kurczaka obok tesco na morenie. smaczny i duży, fajnie przyprawiony. sama kilka razy w ciąży tam biegałam:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
ja tam nigdy nie kupuję takich gotowcow, w ciazy tym bardziej bym nie jadla.,
polecam upiec samodzielnie, moje ostatnie odkrycie , najlepszy na swiecie, kurczak na butelce:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Asia - na butelce z wodą czy z piwem?

Ja piekę na stojaku z tego rodzaju http://allegro.pl/stojak-do-pieczenia-kurczaka-podstawka-fackelmann-i4503610606.html albo na butelce z piwem (Kurczak Generał wg Magdy Gessler) :)

Ale i kupnego zjemy - z Auchana w Gdańsku :]

moja teściowa (która ogólnie nie lubi gotowców) chwali pieczone kurczaki z budki koło Biedronki na Hallera :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na razie robilam na butelce w wodą, nigdy nie jadlam tak idealnego kurczaka, soczystego , dopieczonego, sam ochodzi od kosci,a jednoczesnie z przyrumieniona , wypieczona skorką jak pieczonego w ten sposob

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (118 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry