Widok

kurs kosmetyczny

Czy zna ktos jakis dobry kurs kosmetyczny dla kobiet w gdyni??
chcialbym zrobic prezent mojej Pieknej i ja zapisac, moze sie ucieszy :)
Prosze o jakies namiary :)
dziekuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że urząd pracy organizuje takie kursy. Nie radziłabym jednak zapisywać ją na kurs bez jej wiedzy. Powodzenia.
Chodzi mi o jakis konkretne, jej sie to podoba, i wiem, ze bedzie sie cieszyc, jak ja zapisze :) ale chodzi mi gdzies prywatnie nawet, nei wiem jakas mini szkola?? :) raz w tygodniu cos w tym stylu :)
poszukaj na tym portalu "kurs kosmetyczny"- pod nazwą są wyniki z opiniami- ja jak chcę się gdzieś wybrac czy zapisać zawszę sprawdzam opinię żeby nie było.. :)
Dziekuje Ci bardzo jestes pomocna :) popatrze jeszcze na google i ogolnie sie porozgladam. Nie wiem czy to napewno bedzie strzal w 10, ale chce takie cos dla niej kupic :) jako maly prezent :)
zależy po co Jej taki kurs :)

gdy byłam w szkole kosmetycznej - mówiono, że nie warto robić kursu, jeśli chce się pracować w tym zawodzie - ponieważ taki kurs to za mało :)

osobiście byłam w pierwszym roczniku kosmetyczek wypuszczanym przez gdańskiego Żaka :)
Witam serdecznie,
zapraszam do salonu Forum w Sopocie. Organizujemy indywidualne kursy kosmetyczne. Po kursie Pani będzie już znała zasady prawidlowej pielęgnacji swojej cery, będzie potrafiła prawidłowo wykonać podstawe zabiegi kosmetyczne.
Więcej informacji forum.spa@wp.pl
Pozdrawiam
Ania
Jeśli Pana kobieta byłąby zainteresowana indywidualną nauką makijażu, doborem kolorów, ewentualnie doborem garderoby i dodatków do swojej fugury, to zapraszam :-). Nie będzie to kurs KOSMETYCZNY, wizaż jest tylko elementem, ale jakże wdzięcznym :-).

Dojeżdżam do klientki do domu.
Pozdrawiam.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

http://www.banaczek.pl/weekendowy-kurs-wizazu-kaszuby/p/202/37
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

A online może być? Bo tutaj jest darmowe - https://kurskosmetyczny.gr8.com/ całkiem fajny kurs więc na sam początek chyba warto sobie spróbować :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry