Widok

kurtki dla dzieci zara -jak to jest z tymi rozmiarami?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pytanie do Dziewczyn które już kupowały kurtki ZARA swoim dzieciom...czy faktycznie numeracja jest prawidłowa czy lepiej kupić o rozmiar większą?
synek skończył dwa latka i zastanawiam się nad rozmiarem 2/3
a 3/4 - niby większa lepsza ale znowu nie chcę aby wyglądał jak w worku..
jakie Wy rozmiary brałyście na zimę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wrazenie ze w Zarze jest totalny miszmasz z rozmiarami, np wczoraj kupilam kostium kapielowy z metki 2-3 latka na moja niespelna 2 latke ktora jest dosc mala a kostium jest w sam raz. Kupilam tez bluze ktora z metki jest na 3-6 miesiecy a jest na nia przyduża:P mysle ze musisz sama zdecydowac i przymierzyc synkowi.
A no i zapomnialam napisac, kurtke z zary kupilam pod koniec zimy na wyprzedazy, rozmiar 12-18 miesiecy i jest dosc spora, na bank bedzie dobra na zime jesli nie za duza, a wtedy moja cora bedzie miala juz ponad 2 lata.
przede wszystkim nie patrzy sie na rozmiar tylko na centymetry wzrostu. jak dwulatka jest drobna i szczupła to sie zmiesci i w rozmiar 12-18.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry