Widok

kurzajki u dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto sie spotkał z tym problemem u swojego maleństwa?
Moja Natka ma 2 kurzajki na paluszkach i chce coś z tym zrobić bo słyszałam że kurzajki mogą sie "przenosić"...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to wymrażanie jest bolesne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz zamrozil dermatolog ale slyszam ze juz mozna samemu zamrazac w domku to wklejam link o kurzajkach http://www.doz.pl/czytelnia/a421-Uporczywe_kurzajki_i_przykre_odciski a tu lek http://www.doz.pl/apteka/p15177-Wartner_srodek_do_usuwania_brodawek_1_szt_12_zabiegow
mozna kupic patyczki z azotanem srebra do usuwania kurzajek w domu, nazwy dokladnej nie pamietam. ja w podstawowce bedac mialam wymrazane (mialam z 11-12 lat), byly tez tam dzieci kilkuletnie na wymrazaniu, ale czy az tak male jak Twoje? watpie. moj brat jak byl maly (mial 7-8 lat) uzywal wlasnie wspomnianych patyczkow (bylo to pozniej niz moje wymrazanie).
Wirus roznosi to paskudzctwo. Ciężko się tego pozbyć. Dorosłym się wymraża, a takim maluszkom nie wiem. Na Twoim miejscu obdzwoniłabym dobrych dermatologów. Z tym chodzi się do dermatologa.
paulina co zrobiłas z tymi kurzajkami?
sie przenosza bo ja w szkole siedzialam w lawce z gosciem i po jakim czasie mi sie pokazaly idz do pediatry pokasz niech pomoga bo twoja corcia malutka jest

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry