Widok

kwiaty ....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, bardzo prosze, podpowiedzcie mi gdzie (najlepiej we Wrzeszczu, Zaspie lub Przymorzu) moge zrobić ładną i niedrogą wiązankę, czas mi ucieka, a kwiatów nie mam :-( tam, gdzie byłam, to albo strasznie drogo, albo nic ciekawego :-( pomóżcie......

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robie na morenie w Mildanie
cudnie robia

Ja kwiaty zamówiłam u znajomej kobiety na rynku na Przymorzu. Ceni ma niskie i piękne wiązanki robi, a najważniejsze ze kwiaty są świeże

hm... nie wiem gdzie biedronka ale znajde. Dzieki

soltera

to jest obok biedronki na morenie.

ktoś już polecal kwiaciarnię na pasie startowym, dawne Kom und Kauf.

Hania, gdzie dokladnie na morenie jest ta kwiaciarnia. Przejechalabym sie tam ale nie wiem jak tam trafic.

Soltera

Kwiaciarnia w Alfa Cenrum. Słyszłam z wielu źródeł, że są dobrzy. Raz też zamawiałam tam bukiet (niestety nie ślubny) i byłam bardzo zadowolona.
aaaaa własnie.....nie pomyślałam o nich...... musze zobaczyć, skoro mówisz, że ładnie robią........spróbuję :-) dzięki

A może spróbuj w tych dwóch małych kwiaciarniach tuz obok przystanku skm na Przymorzu? Obsługa jest całkiem miła, bratowa mojego narzeczonego zamawiała tam sobie wiązankę slubną - ładna im wyszła. Niestety nie wiem jak cenowo, ale one tak w ogóle to nie są zbyt drogie.

a jak cenowo ?

Ja robie w Kwiaciarni mildan na morenie.
podaje namiary:
tel. 3457603
www.mildan.pl
jak wejdziesz na ta stronke to wejdz "nasze realizacje" a nastepnie "slub i wesele" i tam bedziesz miala przykladowe bukiety
pozdrawiam

do góry