Widok

łączpol łapino roma

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy dziewczyny, wiem że o tym ośrodku dużo sie już pisało i mam tam zarezerwowany termin ale mam obawy bo raz czytam ze jest tam super raz ze obsługa pije i jest mało jedzenia pomocy kto tam miał lub był na weselu w namiocie niech mi coś napisze to mam jeszcze ponad rok to zmienię sale ale nie wiem na jaką ;/
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam tam wesele i bylo super wszystko bylo wporzadku na nic nie moge narzekac jesli chcialabys jakies fotki z wesela namiotu itp daj znac to przesle moj email kinia2025@wp.pl co do obslugi jesli dacie im flasszeczke wodki sami to beda wdzieczni a co sie z tym wiarze milsi i wzystkiego dopilnuja obsluga jest tam naprawde fantastyvzna ale to tez ludzie trezba ich zrozumiec lepiej dac im wodeczke samemu to zawsze inaczej na ciebie patrza pomysl gdybys ty pracowala w takim miejscu tez inaczej patrzylabys na tych co cos dadza od siebie niz na tych co tylko wymagaja i traktuja cie z gory nie martw sie to naprawde piekne miejsce na wesele
image

image
Byloduzo wątków co do łaczpolu i kolezanka wyżej mam całkowit a racje,ja tez mam tam we wrzesniu i czekałam ponad rok na ta salę wiec wierze ze bedzie ok,mało tego opinie jakie słyszalam od znajomych byly bardzoi pozytywne
image

image
dzięki dziewczynki ;)
...
Ja slyszalam opinie ze pracownicy pija ,ze sama wlascicielka osrodka pije z orkiestra,ze wodka ginie,ze kible sa nie sprawdzane,ze w domkach stara posciel,ze wyrzucaja nastepnego dnia rano gosci z domkow bo nastepna impreza wchodzi,ze jedzenie ktore zostalo zekomo sie zepsulo i nie ma.Prosze o wiecej informacji na temat tego osrodka,naprawde jest wszystko na nie?
witam ja bylam tam na weselu we wrzesniu 2008 roku fakt faktem ze w dzien wesela obsluga byla super nic niemozna im zarzucic obsludze skakali i wszystko na czas przynosili bylo wszystko ok. Tylko z wyjatkiem orkiestry poleconej przez wlascicielke to totalna katastrofa !!!!! co chwile robili sobie przerwy i przed polnoca wszyscy z orkiestry byli pijani i wlascicielka tez siedziala z nimi i pila a co do tego czy obsluga pila to nie wiem bo siedzieli w kuchni.
Do toalet to sie zgodze nie sa wogole sprawdzane papieru tez braklo i nikt nie doniosł choc obsluga byla o tym infornowana !!!
W domkach posciel nie jest najnowsza !!! co do wyrzucania gosci to tez sie zgodze bo od rana wlascicielka ganiala gosci z domku do domku i wyszlo tak ze zostal tylko jeden domek gdzie goscie trzymali swoje rzeczy panna mloda az sie poplakala bo bylo powiedziane ze domki maja byc zarezerwowane na dwie doby a tu wyszedl cyrk !!!!!!!!
Byly tez poprawiny gdzie obslugi wogole nie bylo staly brudne naczynia na stolach nikt ich nie zbieral obslugi nie bylo zadnej ponimo ze para mloda nie raz chodzila do wlascicielki i mowila o wszystkim co jest nie tak ale wlascicielka nic z tym nie zrobila !!!!! (powiem ze poprawiny byly w chacie grilowej a w naniocie bylo wesele )a po 17 przyszla obsluga pozbierali talerze szklanki i wogole wszystko okazalo sie ze na 2 weselu zabraklo naczyn i zabrali z naszych poprawin i wyobrazcie sobie ze do nas na poprawiny przyniesli plastikowe talerze sztucce i kubki normalnie masakra !!!!!
Grill tez byl brudny pan mlody musial sam czyscic grilla zeby cokolwiek zrobic !!! oglnie masakra dobrze ze goscie potrafili sie dobrze bawic !!! pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

łączpol łapino roma

Hej,
ja miałam tam wesele w czerwcu ubiegłego roku. Szczerze mówiąc byłam bardzo zadowolona zwłaszcza z jedzenia, ale chyba szefowa kuchni to jedyna porządna tam osoba. Jedzenie robi naprawde pyszne, ale niestety ta cała kierowniczka ośrodka to masakra. Trzeba wszystkiego pilnować samemu, jasno i konkretnie powiedzieć od początku, że nie życzycie sobie by osoby spoza wesela i obsługi przebywały na sali. No i koniecznie nie zgadzać sie na jej orkiestre tylko sami podejmijcie decyzję kto ma grać. Ci co ona poleca owszem grają dobrze, ale jak nie piją, a przeważnie piją;-( jeśli się nie zgodzi to zapytajcie od kiedy takie rzeczy panują no i zawsze możecie zadzwonić do właściciela...
prosze o podanie kontaktu do wlasciciela
Mieliśmy wesele i poprawiny w namiocie 25 kwietnia 2009. Dużo miejsca i możliwość przenocowania wszystkich gości. Jedzenia nie brakowało - sporo zostało, więc dostaliśmy je do domu. Z obsługi jestem zadowolona, a pijanego to nikogo nie widziałam... Domki goście opuszczali w niedzielę wieczorem, po zakończeniu poprawin, nikt nikogo nie wyganiał. Jakbyś miała jakieś pytania, to chętnie odpowiem :)
Moje gg 5136393.
Nie tak dawno bylam na weselu w Romie, ktore odbylo sie w namiocie. Wystruj super, tak samo jak i lokalizacja. Ogromne zastrzezenia mam do włascicielki, wredna, arogancka, robi wszystko po swojemu a nie tak jak zyczy sobie para młoda!! A polecana przez nią orkiestra to totalna masakra!!!!!!!! Starzy wyżeracze... trzech facetów grających wszystko na jedno kopyto, nie potrafili ani jednej piosenki zargac rytmicznie, piosenki glownie mozna bylo rozpoznawac po slowach refrenu bo z rytmu to nic sie nie dalo odczytac!!!! A jakby tego było mało to robili sobie przerwy co 2-3 piosenki w ciagu których puszczali jakies pogrzebowe melodie przy ktorych wszyscy zasypiali!! Rowniez bardzo aroganccy, upomnieni przez gosci stwierdzili, ze jak im sie nie podoba to zaczna puszczac muzyke z plyty... i nie wiem czy tak nie byloby o wiele lepiej... wiec nie radze korzystac z zespołow polecanych przez włascicielke!!!!!!! Co do obsługi to nie mam zbyt wielkich zastrzeżeń. Podsomowując: wesele w Romie tak, lecz z WŁASNĄ ORKIESTRĄ(nie dajcie sie namówic) no i pilnujcie kierowniczki, bo bedzie tak jak ona chce a nie jak Wy sobie wymarzyliście..
Właśnie wróciłam z tego ośrodka. Plastikowe kubki do kawy i herbaty to norma. Ale atrakcją jest woda w kranach. Nie myjcie się bo pożałujecie. Wysypka lub alergia murowana. Woda śmierdzi metalem i ten aromat pozostaje na człowieku. Pościel mocno przechodzona gdzieniegdzie dziurawa. A jedzenie głownie z mrożonek. Nawet pieczywo podają mrożone! Nie wiem czy takiosrodek nie powinien zostac zamknięty. Poza tym odbywaja się tam trzy wesela na raz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlosy staja mi deba jak czytam to wszystko,mieszkam niedaleko,czesto goscilam na imprezach wlasnie tam,(jak dla mnie super,jestem osoba wymagajaca)to wszystko jest tak jak trzeba.Ale tak sobie pomyslalam,ze najlepiej by bylo obojetnie czy to jest ta sala czy jakakolwiek inna i zasiegnac jezyka nawet wsrod gosci,ja bym tak zrobila zreszta mam nawet taki zamiar bo tez szukam sali.
gówno prawda poprostu niektórzy ludzie "wyżej s****ą niż mają" ..głupote tu piszesz na forum i tyle. to jest najlepsze miejsce w trojmiescie. jak chcesz eksklusiv trzeba było w jakims hotelu i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem ciekaw na jakim ty byłaś ośrodku ?? czytam negatywne rzeczy na temat "romy" i nie dowierzam ...jaccy ludzi są poj...i tyle ...
jestescie żałosni ... jak ktos jest naj..i nie potrafi odrożnic plastiku od normalnego kubka ...lub wody . z tą pościela to taka przechodzona jest jak się ją bierze z własnego domu....mysmy mieli trzy wesela i zero problemu ...poza tym taka jest jeb...polska mentalnosc ze nie intersuje sie swoim weselem tylko dwoma innymi ..tyle w temacie ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam wesele w Romie w namiocie. Było fajnie, ale na wiele rzeczy trzeba zwrócić uwagę - w każdej opinii jest ziarnko prawdy... Pisz na maila mag_da10@wp.pl napiszę więcej
Osobiście niedawno miałam wesele w tym
Byłam ostatnio w tym ośrodku na weselu -było super....dobre jedzenie i organizacja ..i wyjątkowe miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie doczekać nie moge.. ;)
image
ja niestety miałam niemiłe doświadczenia z panią kierowniczką:( Chcieliśmy bardzo tam wesele, prześliczny ośrodek, namiot no taki sobie ale wystrojeniem można nadrobić, domki ehh wspaniale no ale pojawiło się wieeelkie ALE. Pojechałam tam z mamą wcześniej konsultując się też z moją koleżanką. Obydwie mają doświadczenie bo raz koleżanka robiła swoje wesele to już wiedziała co się pytać 2 moja mama organizowała wesele bratu który obecnie z żoną byli za granicą i też wie na co zwrócić uwagę. Poza tym wiadomo mama patrzy bardziej trzeźwo niż ja zauroczona miejscem:) Slicznie ślicznie ale to jak pani kierowniczka nas potraktowała to była masakra... Nasze wesele ma być na 80 osob i bardzo chcieliśmy namiot to kierowniczka musiała się zastanowić czy to jej się opłaca... bo nie wie bo ma inne pary, które mają na 120 osób i jej się to bardziej widzi. To zaproponowałą sale ale my marzymy o namiocie więc nawet byliśmy skłonni dopłacić ale pani kierowniczka powiedziała, ze musi się zastanowić! zero przedstawienia jakie jest menu, co i jak tylko ona nam da znać czy się jej opłaca... No z takim podejściem to ja podziękowałam. A jak powiedziałyśmy o orkiestrze to się zbuntowała powiedziała, że obcej to nie bo będą pili bo coś tam że woli jej orkiestrę. Ogólnie było wszystko na nie... Popłakałam się ale znalazłam inną salę z noclegiem gdzie nie było problemu zrobić na 80 osób gdzie normalnie jest na 120 bez żadnej dopłaty.. i podejście też inne.
POWIEM TAK, namiot jest od ponad 80 osob, ja bym na zlosc dokoptowala jakies 2 osoby ;) w sali nie zmiesci sie 82 osoby ;) i po klopocie. Co do zespolu, troche to jest upierdliwe, ale ja tam sie nie przejmuje tez nie bede miec pantha rei. czy jakos tak.

ja bylam z narzeczonym, o menu poprosilismy i dostalismy nie bylo problemu.
image
do góry