Widok

łączpol łapino roma

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy dziewczyny, wiem że o tym ośrodku dużo sie już pisało i mam tam zarezerwowany termin ale mam obawy bo raz czytam ze jest tam super raz ze obsługa pije i jest mało jedzenia pomocy kto tam miał lub był na weselu w namiocie niech mi coś napisze to mam jeszcze ponad rok to zmienię sale ale nie wiem na jaką ;/
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mielośmy ślub we wrześniu 3 lata temu, czasem gościmy tam do dziś, bo organizujemy pokazy fajerwerków, jesli chodzi o samo miejsce, bardzo fajne klimatyczzne przy ładnej pogodzie jeszcze lepiej wiadomo, my mieliśmy wesele pod namiotem, okrągłe stoły, całe przystrojenie po ich stronie, bardzo ładne, jedzenie takie mozna powiedzieć domowe, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. jedzenia zostało na poprawniach dużo , nawet bardzo dużo, nie dlatego żę goście mało jedli,ale dlatego że było go naprawdę sporo za rozsądne pieniądze. Jeśli ktoś by chciał mogę przesłać parę zdjęc na maila, osobiście z całego serca polecam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy ślub we wrześniu zeszłego roku. Właściwie było to przyjęcie weselne w chacie grillowej. Chata jest bardzo klimatyczna, była też pięknie przystrojona (tu ukłon w stronę genialnej pani Agaty :). Obsługa podczas imprezy była sprawna i bardzo pomocna. Pani dyrektor też "ogarniała" sytuację zaraz po ślubie (gdzie składać życzenia, toast itp). Było to bardzo pomocne. Jedzenie wyśmienite!!! Szczególnie polecamy żeberka w miodzie, zupę krem z dyni... Wszystko przygotowane na czas (oprócz noclegu w jednym domku dla gości - tu był poślizg...). Domki bardzo ładne, duże, wygodne, posprzątane. Śniadanie na drugi dzień na czas, bez pośpiechu. Nie mieliśmy DJ ani zespołu, na naszą prośbę udostępniono nam sprzęt nagłaśniający i sami sobie poradziliśmy. Pracownicy ośrodka Roma mają duże doświadczenie w przygotowaniu imprez. Można z nimi ustalać różne dodatkowe opcje. Warto jednak przypilnować np. przygotowania domków na czas, wcześniejsze zarezerwowanie sali (z wpłaceniem zaliczki) itp. Poza tym miejsce jest bardzo urokliwe, więc można tam robić sesję plenerową. Mamy bardzo miłe wspomnienia, mogę spokojnie polecić ten ośrodek.
Czy mozesz napisac jak wrazenia ze slubu i wesela?
My mamy ślub w lipcu 2012 i też byłabym ciekawa nowych komenarzy i opini
Graliśmy dwukrotnie w ośrodku,imprezy prowadziliśmy zgodnie z ustaleniami dokonanymi z parą młodą ,nikt nie przeszkadzał.Odnośnie jedzenia się nie wypowiem,poniewaz zespół nie ma na to czasu,przerwy na ustalenie dalszego repertuaru trwają 10 minut po 30-40 minutowym bloku muzycznym. Pozdrawiam Tomasz Dorniak MASSUANA tel.501-183-708
Teledyski:
http://youtu.be/l2zdoH-C-kw
Pretty woman:
http://youtu.be/njNZMTuWYr4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miło że jakiś świeży post :) Ja biorę ślub w maju 2012 i strasznie się obawiam że coś może nie wyjść :( Ale jestem dobrej myśli :) Czy ktoś w najbliższym czasie bierze tam ślub????

Czekam na jakąś wypowiedź :)
czesc mialam tam wesele 11.06.2011 w namiocie i powiem ze bylam bardzo zadowolona zwlaszcza z obslogi kelnerskiej pani Agata od strojenia sali tez wykonala swoja prace bardzo profesjonalnie dostosowla sie do wszystkiego o co ja prosilam wiec tez super. Goraco polecam to miejsce nasze wesele przeciagnelo sie do poniedzialku wieczorem nikt nie robil problemu z tym ze zabralismy cale jedznie do domkow a obsluga pomogla nam zabrac kegi z piwem na taras domku,goscie zadowoleni bardzo wiec i para mloda. Pozdrawiam
Witamy Wszystkich Serdecznie,
Na początku naszej wypowiedzi chcemy powiedzieć wam coś o sobie, Jesteśmy młodą parą bardzo otwartą do ludzi i w przypadku ośrodka Roma jako miejsca na ceremonie ślubną oraz wesele oddaliśmy wszystkim tam pracującym siebie i nasze pełne zaufanie, teraz jesteśmy już po ślubie który odbył się 13 w piątek o godzinie 13-tej wiemy że było to największe i najmilsze doświadczenie. (bo nie można być anty i oceniać ludzi kiedy się ich nie zna i wzorować się na opiniach innych dlatego też nie jesteśmy zwolennikami forum internetowego) a słowa nasze kierujemy do ludzi którzy chcą by ta chwila była najpiękniejszą chwilą życia i dokładają wszelkich starań by rzeczywiście tak było. A nie do Panów i Panienek które głowy mają w chmurach i uważają że kasa jest najważniejsza i załatwi wszystko.
Zaczniemy od dziewczyn obsługujących nasze wesele oraz biorących udział w przygotowaniach strojeń Sali w naszym przypadku była to Kapliczka oraz namiot. Dziewczyny przesympatyczne uśmiechnięte zawsze na miejscu nawet jeśli usłyszą jakieś ale potrafią zareagować uśmiechem i miłą odpowiedzią tak było w przypadku mojej wysoko postawionej Ciotki pretensja że w toalecie dla plażowiczów był piasek na ziemi  uśmiech i za 3 minuty było czysto. Brawo dziewczyny tak trzymać.
Następnie Pani Agatka Młoda bardzo kreatywna i pomocna osoba ze wszystkim można do niej się zwrócić uprzejmość za uprzejmość z plusem odda serce na dłoni . W naszym przypadku przyjechaliśmy do ośrodka dzień wcześniej zarezerwowaliśmy domek Ambasador rewelacja i już od 14-stej mogliśmy brać udział w strojeniu Sali bo chcieliśmy być cząstką niego Kwiaty, serwetki, świeczki, balony kupiliśmy sami ponieważ mamy dojścia do hurtowych cen a resztą zajęła się Agata i dziewczyny, my dmuchaliśmy balony, wymyślaliśmy gdzie posadzić kogo bo przygotowaliśmy winietki oraz uczyliśmy się tańczyć i układaliśmy chorografię naszego pierwszego tańca przy okazji mieliśmy przyjemność spotkania z Roksaną.S która pytała nas o strojenie i kwiaty. (Roksana o nic się nie martw  Na pewno będziesz zadowolona. Strojenie Sali zakończyło się o 2 w nocy wyglądała pięknie zdięcia mogę przesłać co prawda amatorskie ale jeśli chcecie zobaczyć to piszcie przemi82@o2.pl.
Mało tego że Pani Agata zajęła się strojeniem Sali i kapliczki to w dodatku podjęła się zrobienia Wiązanki ślubnej Lilie trawa niedzwiedzia nadziewana kryształkami przepiękna zdjęcie także mogę udostępnić tylko za dwa tygodnie bo tyle potrzeba fotografowi na obróbkę a amatorskich nie mam . Dziękujemy za ciężką prace Pani Agatko :)
Obsługa Kuchni i to o co ludzie się zamartwiają. Nasze wesele było skromne bo zaledwie na 53 osoby ale jedzenia dużo i smacznie cała reszta została zwrócona. Jedynie jaki błąd zrobiliśmy to zamówiliśmy 17-cie blach ciast zdecydowanie za dużo bo 8-em w zupełności by starczyło.
Pani Kierownik Dobre pomysły dzięki niej Mieliśmy okazje wjechać na przystrojonej koparce od bramy głównej do samej kapliczki na wysokości drugiego piętra w śród drzew niesamowite uczucie ludzie zerwali się z plaży by popatrzeć wykrzykiwali życzenia coś niesamowitego. Z panią Kierownik omawialiśmy Menu wszystko wspaniale z pośród dwóch przygotowanych można zrobić totalny mix jeden minus barszcz czerwony mi osobiście nie smakował ale nie wiem jak innym 
Pani Danusia nie dość ze zrobiła nam niespodziankę podczas wesela co było dla nas wielkim wyróżnieniem to zaproponowała by następnego dnia zorganizować dla gości Śniadanie w grilowej chacie poniewasz wielu z nich zostało do niedzieli na domkach i tak dziewczyny przygotowały śniadanie na 35 osób gdzie podano to co zostało nam z wesela bigos, kiełbaski zrazy zimne zakąski i oczywiście ciacho którego było wiele : )
Tort podany na molo i pokaz sztucznych ogni trwający ok. 5 min które zamówiliśmy po sąsiedzku w przejazdowe hurtowni fajerwerk „top 10” To także strzał w dziesiątkę goście byli pod wielkim wrażeniem
Wesele trwało od godziny 13 00 do godziny 2 00 jak na wesele 13 godzin to wystarczający czas by obudzić się z bólem nóg i zdobycie nie jednego odcisku. Szczerze polecamy ten Ośrodek i przepraszamy za tak długi tekst ale nie mamy czasu by przesiadywać na forum.
Pozdrawiamy Agnieszka i Przemysław Przejazdowo
Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi wypowiedziami, które pojawiły się na tym portalu na temat tego ośrodka. Fakt piękny ośrodek , wystrój fantastyczny, powalająca na nogi okolica i co z tego....? Byłem na weselu w tym osrodku, para młoda zarezerwowała nocleg dla gości jak się okazało kierowniczka powiedziała w dniu wesela ,że tylu domków nie ma bo są już częściowo wynajete innym to pierwsza karygodna porażka.Druga sprawa to toalety, nikt do nich nie zaglada brudno, mokro a podetrzeć to się mozna cyba krawatem bo o papier nikt tam się nie troszczy, Trzy to obsługa , co to za gadanie to są ludzie ,że trzeba im dać flaszkę od siebie by nas odpowiednio obsłuzyli-kompletna bzdura, płacisz za wesele kupe kasy , ci ludzie nie pracują tam za darmo więc oczekujesz dobrej obsługi, której tak naprawdę nie ma, obsługa pije, nie interesuje się tym co dzieje się na stołach. zresztą co tu mówić o obsłudze , przykład idzie z góry od Pani kierowniczki , która nie wiem jakim prawem wbija sie na wesele i pije z orkiestrą.Po czwarte do waściciela też nie ma co dzwonić, to taki sam ham jak i jedo kierownicy, przyszedł na wesele napity z kolegą usiadł jak swój i zaczął pić. Po interwencji młodego, który nie życzył sobie jego obecnosci zadzwonił po kilkunastu karków, wyrzucał gosci, przy okazji wszystkim ubliżając. Przyjechało kilkunastu karków ok godz. 1 .00 i tak impreza się skończyła , a wezwanie policji nic nie pomogło gdyż panowie swierdzili ,że właściciel ma prawo zapraszać do ośrodka kogo chce. Zwrotu pieniędzy też młodzi nie dostali , nawet sądownie nie mogli niczego dowieść bo nie podpisali pisemnej umowy.Odradzam w 100% to miejsce gdyż piekne miejsce to nie wszystko ,a właściciel i jego kadra zarządzająca mogą spieprzyć wam najpiękniejszy i najważnejszy dzień w życiu, smiejąc się przy tym mówiac ,że maja w nosie Wasze wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nigdy nie wiadomo jakie będą ceny dziś jest 170 za rok 175, może cena się utrzyma może podskoczy do 190 za osobę, wszystko zależy od cen jedzenia itp

menu też nie wiadomo czy się zmieni, mogę ci wysłać menu tegoroczne na mejla jak chcesz, za 2 lata może być inne.

Kierowniczka może wydawać się osobą oschłą, ale widocznie takie robi wrażenie, może była zmęczona, w końcu teraz co weekend ma wesele do zorganizowania,

Jak na razie wszystkie dziewczyny które miały w tym roku są bardzo zadowolone,
Dziewczyny która z was rezerwowała sobie sale lub namiot w Romie wraz z zespołem Phanta Rhei ????Kontaktujcie sie ze mna na mój adres email kala53@buziaczek.pl (chodzi mi o kontakt z dziewczynami która dopiero beda miały slub w tym roku!!!!!KONIECZNIE
Dobra to ja mam jeszcze kilka dodatkowych pytań :P

Czy rezerwował ktoś cały ośrodek? Były jakieś upusty na domki dla gości czy cena jak normalnie?

Na ile wcześniej rezerwowaliście termin?

Byłam tam wczoraj, termin mamy za 2 lata - na razie oglądam i szukam, a byłam tam na piwku ;) i przy okazji poszłam do recepcji się wypytać co i jak - Panie za wiele nie chciały powiedzieć, powiedziały że pod koniec roku nie będą miały cennika na 2012.. a ja wolałabym za pół roku zarezerwować salę i mieć to już z głowy.. a oni nie chcą :( w ogóle jakoś nie miło się poczułam kiedy rozmawiałam z kierowniczką - w sumie przynieśli jej obiad, więc pewnie chciała mnie spławić, stałam w drzwiach jej pokoju - nawet nie zaprosiła do środka żeby pogadać.. nie miały gotowego menu, niby wszystko indywidualnie.. nie wiedziały jakie ceny będą za dwa lata (przecież sali nie rezerwuje się kilka miesięcy przed.. )..

miejsce jest dla mnie magiczne - uwielbiam je, często tak jeżdżę w weekendy.. i po prostu zawsze chciałam tam wesele, ale nie wiem czy nie będzie to jedna wielka klapa..
Polecam transport gości biały bus Mercedes 21 miejsc 796 808 906
darmar2@op.pl
Marleno Maciek jest ok. pracuje na najnowszym zagranicznym sprzecie , ma światła , głośniki , muzyki nie puszcza z kompa , jeśli się mu powie to w razie potrzeby bierze rzutnik i ekran do prezentacji , nawet gdy goście idą na jednego w tle leci muzyka . Na wesele przyjeżdza 1 godz. wcześniej , sypie kawałem podczas imprezy jak prawdziwy wodzirej , podczas zabawy w pełni współpracuje z młodymi, świadkami - przypomina np. że za 15 min. wjeżdza tort (nie ma sytuacji że są podziękowania dla rodziców a ich nie ma na sali ) o wszystko dba . Porozmawiajcie z nim na temat konkursów bo nie wszystkie pomysły chce realizować np. jajeczko przez nogawkę . Maciek widzi dużo na sali jak goście przy czymś się nie bawią, to zmienia na inny rodzaj muzyki spotkajcie się z nim a ocenicie jego profesjonalizm . Ceny są ruchome zależy od miesiąca w którym macie wesele. Mogę pomóc w kontakcie pozdro.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Tomku!
Chciałam zapytać o Pana Dj'a.
Miał Pan Pana Maćka Józefowicz?
I co sprawdził się? Był na czas? Wszystko mu grało?
Jednym słowem zawodowiec czy nie?
Chcemy się z nim spotkać i wie Pan, zasięgamy języka...
Pozdrawiam Marlena
sorki tomek, pytanie o zespol malo byc do wojtka i magdy:))
agata i przemek
na zdj czekamy ;)
Sorki aga ale o zespole za dużo ci nie powiem bo mieliśmy dj. Pamiętam tylko że rok temu kiedy planowaliśmy wesele byliśmy ich zobaczyc w akcji to aż tak źle nie było , wtedy grali w pięciu i na moje pytanie o cenę usłyszałem że w roku 2010 w tym składzie to 3600 zł . Wedug mnie kulturalnie mówiąc to cena nie była adekwatna do ich umiejętności, dodam tylko że dobry dj. zrobi wszystko to co proponuje pani dyrektor (nasz w pełni z nią współpracował ) za połowę mniejszą kasę
karolcia może złożymy się na kokardy różowe do pokrowców? skoro w różu, a takich kokard nie mają
Witam!Ja tez poproszę o fotki poniewaz moje dekoracje również będą w różu,mój email to : kala53@buziaczek.pl

Życzę wam wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia!!!!
do góry