Widok

łączpol łapino roma

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy dziewczyny, wiem że o tym ośrodku dużo sie już pisało i mam tam zarezerwowany termin ale mam obawy bo raz czytam ze jest tam super raz ze obsługa pije i jest mało jedzenia pomocy kto tam miał lub był na weselu w namiocie niech mi coś napisze to mam jeszcze ponad rok to zmienię sale ale nie wiem na jaką ;/
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda i Wojtek czy mogłbym prosic o email do was,poniewaz mam do was kilka pytań związanych ze slubem w Romie?!!
Mój email to kala53@buziaczek.pl

Pozdrawiam
Potwierdzam wypowiedz Wojtka miałem tam ślub 30 kwietnia 2010 i wszystko było w porządku grał u nas Dj. Maciek Józefowicz no wiecie ten z ESKI . Wesele na 100 osób obsługa super (szczegulne podziekowania dla AGATY która rządzi dekoracjami i zrobi wam wszystko co tylko chcecie oraz dla szefowej kuchni - przemiła pani w okularach która wszystko tłumaczy od strony jedzenia) ksiądz to równy gość a dziewczyny z obsługi bardzo miłe. Drodzy narzeczeni nie słuchajcie dziwnych złych opowieści , podpisujcie umowę , dzwońcie do księdza i bądzcie spokojni a jeśli nawet kiedyś zdarzały się jakieś wpadki to ludzie uczą się na swoich błędach. pozdrawiam także halka hogana kudłatego pracownika ośrodka który rozpala ognisko .jeżeli macie pytania to piszcie na forum pomogę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze jedno gdzieś tam wyżej widziałem opinię że obsługa pije - bzdura młode dziewczyny które boją się o swoją prace starają sie jak mogą są miłe i uczynne nazywa sie pijaczkami, a najlepsze jest to że piszą to osoby które tak naprawdę na tym forum wylewają swoje życiowe porażki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tomek mieliscie wesele w namiocie?

ps. ile kelnerów obsługiwało obiad , a ile późniejsze przystawki dania?
Wojtek i Magda, mam pytanko: my tez mamy zespol Phanta Rei, czy oni maja swoj repertuar czy mozna im swoje utwory zaproponowac i czy sa sklonni zaspiewac to co my chcemy? bo kiedys ich slyszalam i przysypialam troche wiec sie przestraszylam.Moze mnie pocieszycie jakos:)) bylabym wdzieczna. Pozdrawiam
agata i przemek
Tomek!!

a jaki miałeś wystrój??? może wstawisz jakieś fotki? fajnie widziec taką pozytywną opinie :)
ROMA jest the best ;p

mam 7 sierpnia i już nie mogę się doczekać

Po ostatniej rozmowie z panią Danusią wiem, że wszystko będzie tip top ;)
Tak wesele było w namiocie na 100 osób układ stołów to jeden główny (młoda para, rodzice i świadkowie z osobami tow.) i dwa dłuższe przy ścianach namiotu i dwa nieco krótsze w środku na obiad 6 kelnerek do przekąsek już 4 i pamiętajcie że ksiądz na obiedzie nie siada przy stoliku d.j fotografa i itp. tylko siada z rodziną
Evita zdjęć jeszcze nie mamy bo są w obróbce i będą za jakieś dwa tygodnie ale mieliśmy różowy wystrój połączony ze złotem i, białe krzesła a na nich złote kokardy poza tym moja żona chciała żeby ściana za naszymi siedzeniami była podświetlona i na te lampki nałożona taka przeźroczysta tkanina acha i pamiętaj powiedzieć agacie żeby ustroiła takie słupy od konstrukcji namiotu bo są one metalowe i żle wyglądają na zdjęciu a są na ściance za rodzicami , jeszcze jedno w miarę możliwości zajeć do namiotu dzień przed swoim ślubem tak ok godz . 22.00 i zobaczysz jak wyglądają dekoracje to jeszcze ewentualnie coś skorygujesz predzej nie jedz bo faceci z obsługi podwieszają sufit i tych kobiet co tam dekorują nie ma
Pamiętajcie też o tym że oprócz domków w pawilonie są pokoje 2 osobowe za dobe 100zł w niektórych są dwa spania na 4 osoby a płacimy za dwie pozdro
tomek napisz mi o zespole prosze:)
agata i przemek
dzięki Tomek :)
niestety dzień wcześniej jest wesele Roksany i o 22.00 najwyżej mogę zajrzeć jak kroją tort ;)
czekam na fotki z niecierpliwością :)

no i szczęścia Wam życzę :)
do mnie też wyślij bo chciałam właśnie różowo złotą dekorację ;) na dziks_power@op.pl
ja tez! :)

amishu@o2.pl :)
Witam!Ja tez poproszę o fotki poniewaz moje dekoracje również będą w różu,mój email to : kala53@buziaczek.pl

Życzę wam wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia!!!!
karolcia może złożymy się na kokardy różowe do pokrowców? skoro w różu, a takich kokard nie mają
Sorki aga ale o zespole za dużo ci nie powiem bo mieliśmy dj. Pamiętam tylko że rok temu kiedy planowaliśmy wesele byliśmy ich zobaczyc w akcji to aż tak źle nie było , wtedy grali w pięciu i na moje pytanie o cenę usłyszałem że w roku 2010 w tym składzie to 3600 zł . Wedug mnie kulturalnie mówiąc to cena nie była adekwatna do ich umiejętności, dodam tylko że dobry dj. zrobi wszystko to co proponuje pani dyrektor (nasz w pełni z nią współpracował ) za połowę mniejszą kasę
na zdj czekamy ;)
sorki tomek, pytanie o zespol malo byc do wojtka i magdy:))
agata i przemek
Panie Tomku!
Chciałam zapytać o Pana Dj'a.
Miał Pan Pana Maćka Józefowicz?
I co sprawdził się? Był na czas? Wszystko mu grało?
Jednym słowem zawodowiec czy nie?
Chcemy się z nim spotkać i wie Pan, zasięgamy języka...
Pozdrawiam Marlena
do góry