Widok

łączpol łapino roma

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy dziewczyny, wiem że o tym ośrodku dużo sie już pisało i mam tam zarezerwowany termin ale mam obawy bo raz czytam ze jest tam super raz ze obsługa pije i jest mało jedzenia pomocy kto tam miał lub był na weselu w namiocie niech mi coś napisze to mam jeszcze ponad rok to zmienię sale ale nie wiem na jaką ;/
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrezygnowałas z Romy? Dlaczego?
To jakisz koszmar, teraz nawet kierowniczka nie chce ze mna gadac, niby ciagle jest zajeta i nawet nie ma czasu oddzwonic. ale w koncu wymusilam i ksiegowa oddala mi pieniadze.
chyba najlepiej jechać tam osobiście...
a czemu nie chce??
ona zwykle odbiera telefon
numer do ośrodka mam, tylko kierowniczka nie chce ze mna rozmawiac. pyam o numer do wlasciciela
na stronie romy jest numer do osrodka..

WESELE NIE W ROMIE

ma ktos moze numer do wlasciciela??

WESELE NIE W ROMIE

Bardzo odradzam wesele w Romie, zarezerwowany termin nic dla nich nie znaczy. Ja zarezerwowalam termin i domki dla gosci a po pol roku okazalo sie, ze domki wynajeli komus innemu i moga mi conajwyzej w zalatwic nocleg w osrodku obok, o ile tam tez nie maja juz zarezerwowane. Musialam wiec zrezygnowac i juz od miesiaca czekam na zwrot pieniedzy, ale sie doczekac nie moge. Kierownicza nie chce ze mna rozmawiac a do wlasciciela nie chca mi numeru podac.
evita504@wp.pl

:) czekam na wiadomości:)
Cześć Evita!

Wielkie dzięki za informacje!
Jak chcesz to podaj mi swój adres email to sobie troszkę popiszemy o naszych przygotowaniach do ślubu!
Pozdrawiam serdecznie
a to jest mail do Agaty
kaka82@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Karolcia! ja tez mam wesele w Romie-konkretnie w namiocie:) w kapliczce ślubu nie mam, ale prawdopodobnie chodzi Ci o Agatę,ona zajmuję się wystrojem! bardzo miła dziewczyna wiec na pewno się dogadacie:)
Witajcie dziewczyny!

Jestem nowa na tym forum,postanowiłam do was dołączyć ponieważ ten temat dotyczy również i mnie gdyż dnia 5 sierpnia 2010 roku biorę ślub w Łapinie na ośrodku wypoczynkowym ROMA.Przeczytałam wiele opinii na temat tego ośrodka jak i na temat ślubu i wesela na tym ośrodku.Obecnie mieszkam za granicą i wszystkie sprawy związane ze ślubem załatwiam poprzez rodziców oraz wtedy kiedy jestem w Polsce.Przylatuje do polski w lutym i chce ponownie pojechać do tego ośrodka,chce się spotkać z dziewczyna która stroi tak kapliczkę jak i namiot,czy któraś z was miała kontakt już z ta dziewczyną,jeżeli tak to proszę o opinie?!?!
widocznie ta Pani nas nie polubiła, albo było nam co innego przeznaczone:) Ale mam nadzieje, że wam się uda weselicho i będzie super zabawa za rok:)
POWIEM TAK, namiot jest od ponad 80 osob, ja bym na zlosc dokoptowala jakies 2 osoby ;) w sali nie zmiesci sie 82 osoby ;) i po klopocie. Co do zespolu, troche to jest upierdliwe, ale ja tam sie nie przejmuje tez nie bede miec pantha rei. czy jakos tak.

ja bylam z narzeczonym, o menu poprosilismy i dostalismy nie bylo problemu.
ja niestety miałam niemiłe doświadczenia z panią kierowniczką:( Chcieliśmy bardzo tam wesele, prześliczny ośrodek, namiot no taki sobie ale wystrojeniem można nadrobić, domki ehh wspaniale no ale pojawiło się wieeelkie ALE. Pojechałam tam z mamą wcześniej konsultując się też z moją koleżanką. Obydwie mają doświadczenie bo raz koleżanka robiła swoje wesele to już wiedziała co się pytać 2 moja mama organizowała wesele bratu który obecnie z żoną byli za granicą i też wie na co zwrócić uwagę. Poza tym wiadomo mama patrzy bardziej trzeźwo niż ja zauroczona miejscem:) Slicznie ślicznie ale to jak pani kierowniczka nas potraktowała to była masakra... Nasze wesele ma być na 80 osob i bardzo chcieliśmy namiot to kierowniczka musiała się zastanowić czy to jej się opłaca... bo nie wie bo ma inne pary, które mają na 120 osób i jej się to bardziej widzi. To zaproponowałą sale ale my marzymy o namiocie więc nawet byliśmy skłonni dopłacić ale pani kierowniczka powiedziała, ze musi się zastanowić! zero przedstawienia jakie jest menu, co i jak tylko ona nam da znać czy się jej opłaca... No z takim podejściem to ja podziękowałam. A jak powiedziałyśmy o orkiestrze to się zbuntowała powiedziała, że obcej to nie bo będą pili bo coś tam że woli jej orkiestrę. Ogólnie było wszystko na nie... Popłakałam się ale znalazłam inną salę z noclegiem gdzie nie było problemu zrobić na 80 osób gdzie normalnie jest na 120 bez żadnej dopłaty.. i podejście też inne.
ja sie doczekać nie moge.. ;)
Byłam ostatnio w tym ośrodku na weselu -było super....dobre jedzenie i organizacja ..i wyjątkowe miejsce.
Osobiście niedawno miałam wesele w tym
Ja miałam wesele w Romie w namiocie. Było fajnie, ale na wiele rzeczy trzeba zwrócić uwagę - w każdej opinii jest ziarnko prawdy... Pisz na maila mag_da10@wp.pl napiszę więcej
do góry