Widok

ładne meble dla dzieci "Meblik"

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się na łóżko piętrowe dla córek. Jeżeli szukacie mebelków ładnych, prostych, z pięknymi (jak dla mnie) dekoracjami to zobaczcie na www.meblik.pl
Może ktoś już ma ich meble- jestem ciekawa opini, czy warto kupić.

Ps. nie jestem w żaden sposób związana z tą firmą :-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bleeeeee
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na chemii można pisać z błędami. Pani nauczycielko są słowniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie za bardzo przesłodzone i zbyt intensywny , agresywny róż .
Mamy meble z Meblika dla córci od ponad 2 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni , bardzo dobra jakość materiału i wykonanie , zdecydowaliśmy się na nie bo rosną razem z dzieckiem i można dokupić dodatkowe moduły np. z łóżeczka już wkrótce zrobimy dla niej łóżko , my wybraliśmy wersje wanilia bez infantylnych rysunków. Czy drogie? Za regał , 2 komody w tym jedna z przewijakiem,skrzynie ,łóżeczko 90x140 +materac razem z montażem zapłaciliśmy ok.5 tys. może i drogo ale to meble na lata.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zestaw z linku aż bije po oczach,oszczędz tego dziecku:)
a macie jakies doswiadczenia z meblami fiorentino chodzi mi o zestawy romantyczne cena nie jest mała a jakosc prosze o opinie moze ktos ma te mebelki
Mi podobają się te ,
http://allegro.pl/025-sliczna-szafka-nocna-wrozkowa-kraina-new-i2366071957.html

co o nich sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie przesadzone, fajna tylko ta niby szafa:). Tyle, że my patrzymy z punktu dorosłych, a dzieciom może zupełnie się co innego podobać:)))
Chyba faktycznie to było trochę przesadzone ;/ A coś delikatniejszego? Zobaczcie - http://www.mebelki.pl/aranzacje/art3970,blekitna-laguna.html Myślicie, że coś takiego się sprawdzi?
te sa ladniutkie i dla chlopca i dziewczynki tylko mysle ze tak max do 5-6lat zanim zaczna chciec miec cos mniej dziecinnego.
Mam meble Meblik od 3 lat. Wykonane są w najwyższym standardzie. Wyglądają cały czas jak nowe, w przeciwieństwie do kompletów znajomych z BRW czy VOX - które nie wiadomo dlaczego są poobdrapywane połamane itp.
Nie mam całego kompletu tylko kilka elementów. Kupowałam je na raty bo są faktycznie drogie. Najpierw komoda, potem szafa itd.
Wybrałam klasykę czyli Sawannę, która nie dość, że śliczna to jeszcze neutralna.
Nie są przesadzone, a zrobione z pomysłem i dlatego nie mam zamiaru ich zmieniać przez najbliższe co najmniej 10 lat.
Naprawdę warto w nie zainwestować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki. Jeśli meble przetrwają w dobrym stanie 6 lat to będę pod wrażeniem. Nawet się tego nie spodziewam ;-) Dzięki za waszą pomoc - chyba właśnie na ten zestaw się zdecydujemy. Wszystkim się podoba ;-)
mam meblika od 3 lat. meble sa idealne, nawet mysle, ze nie da sie ich po prostu zniszczyc. synek rysuje, maluje na stoliku, jeździ autkam, rozlewa sie picie i - nic. Łóżko z szufladą i boczkami - super. Nigdy nawet śrubki nie trzeba było dokrecac. W komodzie szuflady i prowadnice idealnie - mam porównanie do komody przewijaka z ikei - fajnie, jesli ktoś ma złotą rączkę pod nosem - bo się przydaje przy tej ikei. skrzynia na zabawki ma wyciecie na paluszki i powoli opada - nic nigdy sie nie stało. I jak patrze na te meble, to nie żałuje tych pieniędzy. i to jest to! W przyszłym roku pójdzie do szkoły i dokupę mu biurko tez z meblika.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie !!! Ludzie ,jak można kupić meble przez internet nie oglądając ich ? Owszem kupić może i tak ale nie w ślepo. Ja szukam mebli od 3 miesięcy i przeszłam już cały Gdańsk. Ale w trójmieście znalazłam tylko Ikeę i sklep "mama i ja",czekam bo mają tam dostać jakieś nowe meble. A może ktoś zna jeszcze jakiś sklep w Gdańsku z mebelkami dla dzieci,bo w ślepo na pewno nie kupię,muszę dotknąć zanim kupię. Ps,znajoma kupiła meble przez internet firmy Klupś-tanie owszem ale wykonanie zostawia dużo do życzenia a w komputerze wyglądały super :)
Ja z kolei dla dzieciaków (mam synka 8lat i córeczkę 6lat ) zamawiałm mebelki z tej firmy http://www.puchatkolandia.pl/meble-dla-dzieci/#wcBody Nie wiem co kto lubi, dlatego dałam takiego ogólnego linka, ale mają tam naprwadę ładne rzeczy dla dzieci. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co sadzicie o tych mebelkach http://www.baggidesign.pl/sklep/meble-dla-dzieci/dino-world.html? Chce zrobić niespodziankę synowi.Ktoś korzystał z mebli Baggi, jeśli tak to proszę o opinię?
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja proponuję by pomyśleć nad wyborem mebli. Ja nie kupowałam takich typowych mebelków dziecięcych, ponieważ uznałam że wolę zainwestować w jedne na dłuższy czas aniżeli kupować co 5 lat nowe. Przeglądając sklepy internetowe natknęłam się na http://www.seart.pl/meble-dla-dzieci-c-863.html - w swojej ofercie mają bardzo ciekawe komplety mebli które rosną wraz z wiekiem dziecka, z czasem można dokupować kolejne moduły i na nowo aranżować pokój
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
meble sa tutaj faktycznie prześliczne ta kolekcja funnykids maja jest super, czy ktoś może widział je na zywo? kurcze jednak bałabym się tylko opierać się na zdjęciach z internetu tymbardzije ze tanie nie sa
W Gdańsku znajdziesz meble marki baggi w sklepach mama i ja i verso. Ja je kupowałam przez sklep internetowy, ale najpierw musiałam się upewnić jak na żywo wyglądają żeby jakiegoś szajsu nie zakupić . Z mebli jestem bardzo zadowolona mają cichy domyk ,wizualnie są piękne szczególnie grawery.
Nauczycielka?....... Tyle błędów?.....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry