Widok

laktator Tommee Tippee

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie macie opinie? warto kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprzedam elektryczy TT ,uzywany 3 miesiące. cena 150zl.ifbad144@wp.pl
jaka cena tego laktotora babyono??

Laktator elektryczny

Sprzedam laktator elektryczny Baby Ono. Możliwość regulowania siły ssania. Bardzo wygodny i skuteczny. 530 535 341
używałam tego laktatora co prawda przydał mi się tylko kilka razy ale spisał się świetnie.W tej chwili chcę go sprzedać ,może któraś z mam potrzebuje to zapraszam do zakupu
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/laktator-reczny-tommee-tippeeakcesoria-stan-idealny-ogl3602892.html

witaj. czy masz jeszcze do sprzedania ten laktator?
Jak chcesz to mam do sprzedania laktator Tommee Tippee, używany 6 tygodni. Za 50zł.
maritiki@op.pl
jeśli będziesz miała dużo pokarmu ale ściągać będziesz sporadycznie - ręczny Ci wystarczy :P

jeśli będziesz musiała walczyć o pokarm(tak jak ja)/będziesz mieć baaardzo dużo mleka/będziesz musiała często ściągać - to tylko elektryczny :)
podbijam, jaka cena malgocha? i może jeszcze się wypowiedzcie - elektryczny czy ręczny? jako kompletny laik nie mam pojęcia...
malgocha jaka cena laktatora?
Ja miałam ręczny TT, używałam kilka miesięcy i był super. W końcu ułamała się rączka - widocznie nie jest do takiego przemysłowego użytkowania ;) ja ściągałam 4-7 razy na dobę. Potem kupiłam elektryczny medeli (mini electric-chętnie go sprzedam) używałam miesiąc. Gdyby nie to, że przy ręcznym trzeba się namachać to ten TT zdecydowanie lepszy. Medeli jakoś tak słabo ciągnął i wolno, a TT szło mi szybko i we własnym tempie. Generalnie oba ok ale w porównaniu TT zdecydowanie lepszy.
z TT nie mam doświadczenia :P

miałam ręczny Avent, później kupiłam Medelę mini electric :) i powiem tak - gdyby nie ten drugi, to już 1 m-ce temu przestałabym walczyć o pokarm (miałam wtedy ok 80-120 ml dziennie!!!) :P teraz mam ok 500ml dziennie :)

jeśli jeszcze kiedyś będę w ciąży - to tylko i wyłącznie MEDELA :P
ja mam ręczny i póki co nie narzekam. na elektryczny bym sie nie zdecydowała, ale ręczny to nie jest aż taki wydatek, a wg mnie fajnie ściąga.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Moja córka urodziła się we wrześniu. Do końca ciąży odwlekałam zakup laktatora i pech chciał, że pierwszej nocy po wypisie ze szpitala dostałam nawału pokarmu. Wysłałam męża do AKPOLU po elektryczny laktator i miał kupić Medelę - ale wcisneli mu laktator Tommee Tippee. Powiem tak nie był to szczyt moich marzeń.Efektywność ściągania oceniam na dostateczną a o reszcie nawet nie wspomnę.
Na szczęście z pomocą przyszła mi położna z oddziału i pożyczyła mi MEDELĘ elektryczną - Tommee Tippee nawet do Medeli się nie umywa.

wg niektórych położnych to najgorszy laktator na rynku,
ja mam medelę i jestem mega zadowolona
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
jezeli chcesz kupic lakator to tylko medeli ja mam reczny i jestem super zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam ręczny i elektryczny i jestem zadowolona z obu. Elektryczny ściąga szybko i dokładnie.
Zalezy na czym komu zalezy... Jesli chodzi o delikatnosc w sciaganiu-to polecam, sciaga bezbolesnie... Natomiast jesli chodzi o jakosc, sile sciagania, to wg mnie nie jest najlepszy... Nie przysysa sie dobrze, przez co sicganie jest malo efektywne...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry