Widok

laktator Tommee Tippee

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie macie opinie? warto kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zalezy na czym komu zalezy... Jesli chodzi o delikatnosc w sciaganiu-to polecam, sciaga bezbolesnie... Natomiast jesli chodzi o jakosc, sile sciagania, to wg mnie nie jest najlepszy... Nie przysysa sie dobrze, przez co sicganie jest malo efektywne...
Ja mam ręczny i elektryczny i jestem zadowolona z obu. Elektryczny ściąga szybko i dokładnie.
jezeli chcesz kupic lakator to tylko medeli ja mam reczny i jestem super zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wg niektórych położnych to najgorszy laktator na rynku,
ja mam medelę i jestem mega zadowolona
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Moja córka urodziła się we wrześniu. Do końca ciąży odwlekałam zakup laktatora i pech chciał, że pierwszej nocy po wypisie ze szpitala dostałam nawału pokarmu. Wysłałam męża do AKPOLU po elektryczny laktator i miał kupić Medelę - ale wcisneli mu laktator Tommee Tippee. Powiem tak nie był to szczyt moich marzeń.Efektywność ściągania oceniam na dostateczną a o reszcie nawet nie wspomnę.
Na szczęście z pomocą przyszła mi położna z oddziału i pożyczyła mi MEDELĘ elektryczną - Tommee Tippee nawet do Medeli się nie umywa.

ja mam ręczny i póki co nie narzekam. na elektryczny bym sie nie zdecydowała, ale ręczny to nie jest aż taki wydatek, a wg mnie fajnie ściąga.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
z TT nie mam doświadczenia :P

miałam ręczny Avent, później kupiłam Medelę mini electric :) i powiem tak - gdyby nie ten drugi, to już 1 m-ce temu przestałabym walczyć o pokarm (miałam wtedy ok 80-120 ml dziennie!!!) :P teraz mam ok 500ml dziennie :)

jeśli jeszcze kiedyś będę w ciąży - to tylko i wyłącznie MEDELA :P
Ja miałam ręczny TT, używałam kilka miesięcy i był super. W końcu ułamała się rączka - widocznie nie jest do takiego przemysłowego użytkowania ;) ja ściągałam 4-7 razy na dobę. Potem kupiłam elektryczny medeli (mini electric-chętnie go sprzedam) używałam miesiąc. Gdyby nie to, że przy ręcznym trzeba się namachać to ten TT zdecydowanie lepszy. Medeli jakoś tak słabo ciągnął i wolno, a TT szło mi szybko i we własnym tempie. Generalnie oba ok ale w porównaniu TT zdecydowanie lepszy.
malgocha jaka cena laktatora?
podbijam, jaka cena malgocha? i może jeszcze się wypowiedzcie - elektryczny czy ręczny? jako kompletny laik nie mam pojęcia...
jeśli będziesz miała dużo pokarmu ale ściągać będziesz sporadycznie - ręczny Ci wystarczy :P

jeśli będziesz musiała walczyć o pokarm(tak jak ja)/będziesz mieć baaardzo dużo mleka/będziesz musiała często ściągać - to tylko elektryczny :)
Jak chcesz to mam do sprzedania laktator Tommee Tippee, używany 6 tygodni. Za 50zł.
maritiki@op.pl
witaj. czy masz jeszcze do sprzedania ten laktator?
używałam tego laktatora co prawda przydał mi się tylko kilka razy ale spisał się świetnie.W tej chwili chcę go sprzedać ,może któraś z mam potrzebuje to zapraszam do zakupu
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/laktator-reczny-tommee-tippeeakcesoria-stan-idealny-ogl3602892.html

Laktator elektryczny

Sprzedam laktator elektryczny Baby Ono. Możliwość regulowania siły ssania. Bardzo wygodny i skuteczny. 530 535 341
jaka cena tego laktotora babyono??
sprzedam elektryczy TT ,uzywany 3 miesiące. cena 150zl.ifbad144@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

do góry