Widok

laryngolog pilne kogo polecacie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
pilne potrzebuje namiary na lekarza laryngologa dla mojej 3 letniej córeczki, byłam w Gdyni u Sowy wydaje się ok ale takie mieszane uczucia miałam może ktoś zna w Gdańsku dobrego , córka ma korek i potrzebne będzie płukanie ale w tej chwili ma zapalenie ucha i wolałabym zanim podam jej antybiotyk żeby zobaczył ją laryngolog co też powiedziała nasza lekarka bo przez korek nie widzi do końca , w tym tygodniu mieliśmy rozpuszczać korek ale w tej chwili to nie można niby robić tego gdy ucho jest chore może polecicie kogoś oczywiście muszę isć prywatnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam z synkiem u dr. Barcińskiego w Gdyni. Bardzo Fajny lekarz z miłym podejściem do dziecka i rodzica. Odpowiedział na wszystkie pytania i rozwiał wątpliwości. Syn bardzo Go lubi.
Piotr Romański Gdańsk wiem, że pracowal w szpitalu na Zaspie poszperaj w necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sławomir Piotrowski, Działki Leśne
dr Mostowski przyjmuje na partyzantów, na suchaninie i szpitalu na zaspie
dr Skorek, Pruszcz
tez polecam dr Skorek z Pruszcz Gd;
Jest najlepszy- sama korzystalam i brat tez; nie znam nikogo lepszego i bardziej zorientowanego... POLECAM

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

do góry