Widok

laryngolog pruszcz gdański lub gdańsk pomocy !!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomocy szukam kontaktu do jakiegos laryngologa w pruszczu ewentualnie gdańsku dobrego, moze być prywatnie , potrzebna wizyta koniecznie na jutro.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Pruszczu jest na oś. Wschód, przy ul. Korzeniowskiego w przychodni Familia. Czy dobry to nie wiem, bo u niego nie byliśmy.

Familia. NZOZ. Przychodnia Lekarska Osiedle Wschód
83-000 Pruszcz Gdański, Korzeniowskiego 66

Tel.: 58 683 39 83
ze jest to wiem ale na wizyte czeka sie 2 miesiace) a ja potrzebuje pilnie pomocy dla dziecka a nie czekania dlatego moze byc pry
image

image
Dr. Andrzej Skorek
przyjmuje prywatnie 0 58 682 26 61
Dane kontaktowe:

tel.: 058/683-55-62
ul. ks. Waląga 3 lok. 1
Pruszcz Gdański

Dodatkowe informacje:

Czynne: wt. 15.00-17.00. Pruszcz Gdański, ul. Widokowa 6, tel./fax 058/682-26-61. Czynne: pon. 17.00-19.00, sob. 9.00-12.00.

Zdecydowanie nie polecam!

Jeżeli na Korzeniowskiego przyjmuje ten sam lekarz co 5 lat temu, to zdecydowanie nie polecam. Brak kompetencji, niegrzeczny wobec pacjentów. Z problemami z gardłem borykałam się przez parę tygodni, ale lekarz choć widział czerwone gardło nic mi nie zapisał " bo to tylko czerwone gardło". A na wstępie wyprosił mnie z gabinetu z wrzaskiem "jeszcze pani nie prosiłem!". -Weszłam 5 minut przed czasem, ale rejestratorka kazała mi wejść, a w gabinecie nikogo nie było...Dziwię, się, że jakakolwiek przychodnia chce go zatrudniać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry