Widok

lecz....

dzisiaj nie mam ochoty na przezycia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ja się musiałam

znowu zakochać w nieodpowiednim facecie?k

pierwszy kwietnia na Mariackiej

nie widziałam go już od miesiąca..i nic..widac można żyć bez powietrza

kiwdul

spoko... luz...

Mixer(odnośnie twojej enigmatycznej wypowiedzi do Maxa.Musiałem to napisać,bo jednak powinieneś się tak właśnie podpisywać jak

wbrew temu, co sugerujesz-jest niestety prawdą! I to przed tobą (i tobie podobnym) powinno się ostrzegać ludzi ! Ale może i to się zmieni...może ty się zmienisz...)
Dlaczego to prawdziwy człowieku pomagałeś innym robić ze mnie maniaka , zboczeńca(za dobry byłem dla ciebie?!Raziło cię to?)?Czy to tylko twój normalny tok postepowania?Wspaniały obserwatorze i słuchaczu nawiedzonych panienek etc....Przystojniak...milczący rycerz...tajemniczy Mixer...młody inteligentny chłopak...tak!-one się na to nabierały...(Choć taki zapewne jesteś-nie znam się na męskiej urodzie...).
Ja nigdy niczego nie udawałem-zawsze byłem swoim zachowaniem(i fizycznością) i tym co mówiłem(i sferą psychiczną) szczery...Tak samo zły jestem jak obecnie Lauer, który w końcu się poznał min. na twojej lojalności , a teraz wraz ze mną nazywa cię...?!No jak?!- tak, dobry człowieku?!Wrogowie są lepsi niż tacy (nawet tylko)znajomi...Bo-ręki w potrzebie nie podadzą każdemu, a wybrańcom(ale jakim??)...
Nie chciałem tego pisać! Uwierz mi !...ale coraz bardziej mi się robi żal min. SAMOTNEJ...(będzie teraz na mnie zła , a Ty to wykorzystasz...no bo już taki jesteś wspaniały- a ja przecież taki zły-okropny...
I jeszcze jedno-NIGDY NIE ROBIŁEM Z SIEBIE IDEAŁU-bo takim nie jestem!Daleko mi do niego i chyba takimże nigdy nie zostanę ! Wiem jedynie (i inni to wiedzą, Ci co mnie znają)-że nigdy nie oszukuje-nie kłamie(wolę już milczeć)i nie rozsiewam plotek jak ostania wiejska przekupka!(bo wpierw trzeba dojść do żródła, by móc o kimś coś złego powiedzieć...)A dobrze krzyczeć -można zawsze...
To na tyle , ty mój ideale...

Kiwdul

ja nie mam nic przeciwko
mozna by bylo sie napic kiedys

Kiwdul

ok mnie to tam ryba

WESOLYCH SWIAT MOI DRODZY

zyczy kot Filemon, ktory jeszcze , mimo wszystko, nie stracil wiary.

wesołego Alleluja!!!!!!

Radosnych Swiat Wielkiej Nocy!Niech Zmartwychwstaly Chrystus ubogaci hojnie laskami i pokojem oraz ufnoscia, ze wszystko co trudne zakonczy sie zwyciestwem.

Max

Nie jestem zainteresowany Kiwdulem.
Wręcz przeciwnie.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry