Widok

lek. med. Joanna Chrostowska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Panie,
Jestem właśnie na etapie szukania dobrego ginekologa, który poprowadzi odpowiednio moja ciążę. Mam nadzieję, że podzielicie się swoją wiedzą ze mną. Czy znacie Panią lek. med. Joannę Chrostowską? Czy byłyście zadowolone z jej kompetencji, a także czy podchodziła do Was z troską i zaangażowaniem? Wiem, że przyjmuje w Pucku na Nowym Świecie, ale czy można zrobić tam również USG i ile kosztuje wizyta?
Dzięki z góry za wszystkie cenne komentarze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem pacjentką dr Przybosia i do tego bardzo zadowoloną z tej opieki.Jest jaki jest, ale ginekologiem jest świetnym.Uwierz mi on uratował mi życie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radzę poszukać innego lekarza.Moja znajoma na skutek zlekceważenie jej stanu /grupa ryzyka onkologicznego/ poroniła .Wiem ,że w przypadku ciężkiego porodu można bardziej liczyć na szczęście niż na tę lekarkę.Uważana jest za osobę sympatyczną.Ja tego nie zauważyłam .Na oddziale przebywałam dosyć długo aby zaobserwować obojętnośc ,wyniosłość i lekceważenie.Nigdy nie polecę tej lekarki.Decyzja należy do Ciebie.Sprawdź wpisy na http://www.znanylekarz.pl
moje dzieci mają syn 22.06.---5 lat
córka 21.06.------2 lata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kinia ja chodzę do Przybosia
Ja w parę lat temu straciłam córkę i usłyszałam od tej kobiety, ze tu nic nie da się zrobić.(zaznaczam, ze nie była moim lekarzem prowadzącym) Nie chce wchodzić w szczegóły, ale dziewczyny 10 razy zastanówcie się nad wyborem lekarza, bo przy ciąży bez powikłań wszyscy lekarze są super problemy zaczynają się jak coś jest nie tak. Tak zgadzam się z Tobą jest bez serca kamień.......
przecież piszesz na watku w/w doktor, to po co pytasz o dobrego lekarza, jęsli chcesz takowego znaleźć załóż nowy wątek
podajcie mi dobrego lekarza dobrego ginekologa
ja powtarzam tyle ile lekarzy tyle opini...
Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania!
Ja osobiście się zawiodłam
oj przestancie o niej tak mowic rzeczywiscie ze u chrostowskiej nikt nie opdebiera tel ale jest wporzatku i tego sie trzymam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Każdy będzie sobie chwalił dopóki nic się nie stanie, mam nadzieję że nie przytrafi się taka tragedia, bo niestety takie rzeczy nie powinny się zdarzać w XXI wieku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dużo dobrych opini...? ciekawe gdzie? wczytaj się dobrze i popytaj...ja gdybym czytała te opinie które teraz czytam i słyszała te przypadki o których teraz słyszę w życiu bym się nie zdecydowałą na ta lekarkę. Pewnie jakby to spotkało kogoś z twoich znajomych to byś sie zastanowiła, a tak to są tylko anonimowe opinie na forum. No ale wybór należy do Ciebie. Ja na pewno juz nie będę ryzykowała.
Kochana popytaj a dowiesz się że nie jedyna jestem w takiej sytuacji, a wina raczej leży po stronie Pani doktor, i nie rozumiem czemu uwazasz że nie. Ja nie jestem rozgoryczoną matka, moje dziecko było zdrowe, ciąza prawidłowa a ostatnie tygodnie Pani doktor badała mnie i nie potrafiła podjąc decyzji o pozostawieniu mnie w szpitalu (mimo że miałam rozwarcie na 2 palce to chyba powinno być już zastanawiające). Zielone wody też nie były wskazaniem do cc i kazała mi rodzić sn. I kogo to wina?
Bardzo możliwe że "ptrzemiła" pielęgniarka nie odbiera tel. to norma
Jeżeli można, to proszę o numer kontaktowy do prywatnego gabinetu Pani doktor. Ten który mam jest chyba nieaktualny. Z góry dziękuję!!!!!!
ojej :-(
Jak dzieciątko się czuje?
No ja jak wczesniej pisałam równiez byłam zadowolona, dopuki nie poszłam na kontrole do ordynatora wrrrr
a jak dzidzus sie czuje juz wszystko wporzatku
a pozatym jest bardzo duzo opin bardzo dobrych na jej temat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja sobie ja chwale wspolczuje ze pani dziecvko umiera ale moim zdniem to nie pani chrostowskiej wina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
u tej pani takie rzeczy się po prostu zdarzaja- to jej własne słowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochana zastanów się nad dalszymi wizytami u tej pani doktor, mając na uwadze dobro swoje i swojego nienarodzonego dziecka- chyba że liczysz na łut szczęścia. Ja też do niej chodziłam ciąża w 100% idealna oczekiwałam zdrowego dziecka, a przez niedopilnowanie i brak zainteresowania pani doktor urodziło się w zielonych wodach, niedotlenione i umiera...A wystarczyło mnie wcześniej dobrze zbadać i zrobić cc. I odradzam rodzenie w Pucku, nie są sobie w stanie poradzić z najmniejszym problemem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry