Widok

lek. med. Joanna Chrostowska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Panie,
Jestem właśnie na etapie szukania dobrego ginekologa, który poprowadzi odpowiednio moja ciążę. Mam nadzieję, że podzielicie się swoją wiedzą ze mną. Czy znacie Panią lek. med. Joannę Chrostowską? Czy byłyście zadowolone z jej kompetencji, a także czy podchodziła do Was z troską i zaangażowaniem? Wiem, że przyjmuje w Pucku na Nowym Świecie, ale czy można zrobić tam również USG i ile kosztuje wizyta?
Dzięki z góry za wszystkie cenne komentarze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam pani chrostowska jest swspanialym lekarzem jestem w 5miesiacu i caly czas do niej chodze jest naprawde wspaniala a przede wszystkim mila koszt wizyty 70zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
I JA SIE ZGADZAM,TRZYMA DO KONCA PACJENTKI,JUZ NAWET MIALAM PODPISANE PAPIERY NA CESARKE,BO BYŁY KOMPLIKACJE PRZY PORODZIE,ALE PANI CHROSTOWSKA DO KONCA CZEKAŁA,NO I URODZIŁAM PO DLUUUUGIM CZASIE,MAŁA MUSIALA ISC NATYCHMIAST DO INKUBATORA.NA SZCZESCIE WSZYSTKO W PORZADKU,JULCIA MA TERAZ 6 MSCY.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam się, miałam też zielone wody-trzyma pacjentki do ostatniej chwili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nic dodać, nic ująć.Pani Chrostowska jest bardzo dobrym lekarzem.Polecam. Chodziłam do niej przy pierwszej ciąży, a teraz ponownie oczekuję dzieciątka i też uczęszczam do Pani doktor. USG też ma na miejscu. Wizyta kosztuje 70 zł, ale jeśli tylko jest jakaś nieoczekiwana wizyta kontrolna, to bezpłatnie.
ja tez bylam cala ciaze zadowolona z mojej ginki i zawsze ją chwalę,ale slyszalam o niej tez mniej pochlebne opinie.tak więc...ile pacjentek,tyle opinii:)
Justi masz racje każdy ma wady i zalety.
Ja tam p. Chrostowską bardzo chwalę.
Oststnio niestety trafilam do szpitala i jak ją poprosilam zeby pielęgniarki sprawdzały mi 3 razy dziennie tetno dzidziusia to sprawdzały nawet 5 razy.
Jeśli chodzi o kolejki to od 3 miesięcy nie spotkałam się z nimi owszem jest poślizg czasowy ale nie więcej niż 15 min. to chyba nie jest dużo.
Mam tylko zastrzerzenie do jej pielęgniarki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kazdy lekarz ma negatywne i pozytywne opinie.idealnego nie ma:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
LEPSZEGO LEKARZA GINEKOLOGA NIE MOZNA SOBIE WYMARZYC BARDZO MILA SYMPATYCZNA LEKARKA WIZYTA U NIEJ KOSZTUJE 70 ZL ,,USG,,PRZEPROWADZA W SWOIM GABINECIE W CZASIE KAZDEJ WIZYTY WIEM ZE DUZO LUDZI WLASNIE DO NIEJ CHODZI BO JEST DOBRYM LEKARZEM ,,POLECAM W 100%,,
JA W CZASIE CIAZY TEZ DO NIEJ CHODZILAM OBECNIE JESTEM JEJ PACJETKA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wygląd doktor Chrostowskiej raczej się nie zmienił. Wciąż niechlujny, włosy tłuste. Na poczekalni czasem się czeka długooo, a czasem od razu można wejść. Kobieta jest bardzo sympatyczna i otwarta.
Jeżeli chodzi o ciążę to się zraziłam. Na pierwszej wizycie pokazałam wyniki badania krwi - stwierdziła, że są super. Niestety to nie była prawda. Od dawna jestem pod opieką hematologa i wyniki były beznadziejne... Chyba nic więcej nie muszę pisać.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up...
dziewczyny a wiecie moze czy Chrostowska robi usg połówkowe?
no widziałam ją 2 lata temu,więc byc moze zmieniła wygląd ale nie iwem czy swój olewający stosunek do pacjentki w czasie porodu też zmieniła,oby...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba dawno ją widziałaś bo zmieniła się od tego czasu...

Mój poród odbierała chrostowska, a raczej czysto teoretycznie bo przez cały poród widziałam ja 2 razy,bna początku i na kncu,więc ogólnie nie wywarła na mnie dobrego wrażenia,tym bardziej ze ma dosyć niechlujny wygląd i tłust ewłosy,ale nie wiem jakie ma opinie jako prowadzący lekarz bo ja na nia trafiłam tylko ten jeden raz i byłam rozczarowana;(
dziekuje:)

monika987 - tylko mogę się domyślić, co wtedy czułaś... Dlatego jest to bardzo ważne, aby lekarz nie tylko był lekarzem, ale i tez człowiekiem. Od ich podejścia zależy bardzo wiele.
tel. do p. Ciołkowskiej- 058 6236843
DAISY80 czy mozesz mi podać numer do Ciołkowskiej(bo gdzies mi sie zapodział)
z góry dzieki

spokojnie,ja sie nie martwię:) Musialoby to byc jakies wieksze przewinienie tej lekarki,np:przez nią ktos straciłby dziecko albo cos podobnego,to wtedy bym sie zastanowila na dalszymi wizytami.Narazie jej podejscie do mnie jest super,a jesli sie coś zmieni to mam dosc cięty język,wiec nie dam sobie w kasze dmuchać heh.ale dzieki ze podzieliłas się swoim przezyciem.pozdrawiam.

No właśnie...
Nie chciałam Ci tego pisać by nie martwić Cię w jakikolwiek sposób, bo teraz nie tego Ci trzeba.
Pozdrwiam i życzę douż szczęścia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry