Widok

lekkie krwawienie 2 miesiace po porodzie-co to???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w opisie nie wiem czy to już miesiączka??ktoś tak miał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jeszcze połóg coś tam się jeszcze oczyszcza chyba,ze nie karmisz piersią to moze i miesiączka.jak nie byłaś jeszcze na wizycie kontrolnej to się możesz zpytac lekarza ale raczej jeszcze jakies resztki połogu bo różnie on moze trwac:)
moja cora ma 10 m-cy i tez mam plamienia. trwaly 3 m-ce i miesiac przerwy byl, teraz zaczelo sie na nowo. bylam z tym u "jina", kazal zrobic prolaktyne i wyszla ok. wiec nie wiem o co moze chodzic.
podlaczam sie dlatego pod posta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak karmie piersią wiec to pewnie faktycznie jeszcze połóg-tylko ze juz przez jakiś czas nic nie krwawiło wiec myślałam ze już koniec,a na kontroli byłam po 6 tyg od urodzenia i wszystko było oki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miesiaczke dostałam po dwóch miesiącach a dodam że karmiłam.
po 6 tygodniach konczy sie polog i to byla prawdopodobnie pierwsza @. chyba ze karmisz piersia, to mogl to byc cykl bezowulacyjny i raczej czyszczenie macicy
image

image
może się przesiliłaś, ja miałam plamienie wieczorem po chrzcie syna (karmiłam piersią), ale w piątek miałam egzamin, przeprowadzka do nowego domu a sobota przygotowania, niedziela latanie wokół stołu prawie 30 gości, ale w poniedziałek już było wszystko ok, okres pomimo karmienia systematycznego dostałam w 6 miesiącu po porodzie, 28 dni później kolejny jak w zegarku, a trzeciego już nie było:) czekam teraz na 4 czerwca na małą księżniczkę:) pozdrawiam
Ja tak mialam ,a po jakims tygodniu od takiego krwawienia\plamienia dostalam okres.
Jak okres przyjdzie to bedziesz wiedziala ze to to wszczegolnie po porodzie-jest mega;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
U mnie okres pojawił się po 10 tygodniach od porodu, więc nie jest wykluczone, że u Ciebie mogła to być miesiączka.
A piersią karmiłam 18 miesięcy. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry