Widok

mleko gerber opinie

hej dziewczyny jestem testerka streetcomu i biore udzial w kampani mleka gerber,czy mogłybyscie mi pomoc i powiedziec jakie jest wasze zdanie na temat tego mleka? jakie opinie?czy uwazacie ze jest dobre??ja po raz pierwszy dałam je swojemu dziecku teraz i wypił bez problemów, alegrii zadnych nie bylo i chyba bede je kupowac.pozdrawiam i dziekuje wam z gory za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupowalam na poczatku bebiko,ale od 2-ki lecimy gerberem.Dziecko chetnie pije,alergii nie ma...i ma fajniejsza "konsystencje"proszku,jak dla mnie niz poprzednie.
dla mnie glupotą jest to, ze testujecie produkty na dzieciach!
moze lepiej bedzie jak potestujecie produkty zywieniowe na sobie. przykre to.
poza tym gerber jest wypuszczany przez nestle, wiec tylko nazwa mleka sie zmienia. a bebiko to nutricia. wystarczy troche popatrzec kto je wypuszcza w obieg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przykre jest to co piszesz,bo nie uwazam zebym testowala mleko na swoim dziecku.Zmienilam na inne,bo tak uwazalam,wlasnie ze wzgledu na dobro dziecka!I nie jestem zadna testerka dla scislosci!
emi a ty dajac cos nowego dziecku do jedzenia czy picia tez defakto testujesz czy mu podejdzie wiec nie wiem czemu sie tak oburzasz. ja karmie piersia ale musialam znalezc mojej corce mleko zeby w zlobku miala i co tez szukalam jakiegos zeby jej smakowalo. wyprobowalam kilka i zadne jej nie pasowalo za bardzo i dzieki streetcomowi poznalam gerber, ktore mojej corce smakuje bardzo i ciesze sie, ze moge uczestniczyc w tej kampani
imageimage
Emi chyba cos Ci sie pomylilo, to sa produkty ktore sa normalnie w sprzedazy a nie jakies testowanie eksperymentalne jak testowanie kosmetykow na zwierzetach. Opanuj sie kobieto, melisy sie napij czy co...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
emi:
bzdury piszesz !

To, że ta sama firma jest producentem, w żadnym wypadku na chwilę obecną nie oznacza, że skład jest ten sam (a przynajmniej proporcje składników).

Przykład? czekolady - Alpen Gold i Milka - obie produkowane przez firmę Kraft, obie nawet w tej samej fabryce a jednak łatwo odróżnić je w smaku.
Podobnie jest z innymi produktami - koncerny wykupują zarówno marki jak i fabryki.
tylko spokojnie, chodzi mi o te tylko mamy ktore testuja za darmo i rozne rzeczy non stop, a nie z potrzeby. o co Wam chodzi.to tylko moje zdanie! i nie ma sensu dalej ciagnac tematu, bo zaraz bedzie wychodzic kto tu inteligentniejszy jest,a nie o to chodzi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biopsja piersi, gdzie najszybciej (12 odpowiedzi)

Byłam na usg piersi i znaleziono coś w niej, lek. wykonująca usg kazała szybko zrobic biopsje....

dom czy mieszkanie??? (430 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (81 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry