Widok
Miśka, zamiast czytać forum, weź Ty poczytaj lepiej słownik ortograficzny...bo dzieci poślesz do szkoły i będą się wstydu najadać,że im matka błędów nie potrafi w pracy domowej poprawić... w każdym poście błędy poziomu podstawówki, ale Ty chyba nawet nie potrafisz ich wyłapać, skoro nadal piszesz tak, że w oczy kole :|
Dał odpowiedź na jej pytanie.
Pytała czy mamy (my dziewczyny) problem z leniwymi partnerami. To dostała odpowiedzi. Ja i parę innych dziewczyn napisałyśmy, że nie - nasi faceci są super ;p
Nie widze tam zapytania jak sobie radzić z leniwym partnerem. Nie widze tam prośby o jakiekolwiek porady. Tylko samo pytanie czy mamy problem jak ona. Jak widać większość kobiet jest zadowolona ze swoich facetów i tyle.
Pytała czy mamy (my dziewczyny) problem z leniwymi partnerami. To dostała odpowiedzi. Ja i parę innych dziewczyn napisałyśmy, że nie - nasi faceci są super ;p
Nie widze tam zapytania jak sobie radzić z leniwym partnerem. Nie widze tam prośby o jakiekolwiek porady. Tylko samo pytanie czy mamy problem jak ona. Jak widać większość kobiet jest zadowolona ze swoich facetów i tyle.
No właśnie nie, jestem tylko w temacie kobieta ;p
Macie jakieś omamy wzrokowe czy co? Jakoś nie widze siebie w dziele sport, towarzyskie, motoryzacja, polityka itd itd (lista długa). Na prawdę wszędzie tam jestem?
A czasu mam mnóstwo, bo jak zauważyłyście mąż robi za mnie dosłownie wszystko od śmniadania zaczynając po naprawy kończąc, nawet mimo tego, że standardowo jest 7 dni w tygodniu w pracy po 300 godzin w miesiącu. A jak on nie może to magia domu sprawia, że u mnie wszystko robi sie samo :P
A poważnie - jestem super zorganizowana czasowo, potrafię zarządzać czasem i robić kilka rzeczy na raz ;p
Macie jakieś omamy wzrokowe czy co? Jakoś nie widze siebie w dziele sport, towarzyskie, motoryzacja, polityka itd itd (lista długa). Na prawdę wszędzie tam jestem?
A czasu mam mnóstwo, bo jak zauważyłyście mąż robi za mnie dosłownie wszystko od śmniadania zaczynając po naprawy kończąc, nawet mimo tego, że standardowo jest 7 dni w tygodniu w pracy po 300 godzin w miesiącu. A jak on nie może to magia domu sprawia, że u mnie wszystko robi sie samo :P
A poważnie - jestem super zorganizowana czasowo, potrafię zarządzać czasem i robić kilka rzeczy na raz ;p
Ja też jestem zadowolona ze swojego życia :) Mąż ma czasem męski wieczór, ja czasem babskie spotkania przy winku i żadne z nas nie ma o to pretensji ;p To, że jesteśmy małżeństwem nie oznacza, że poza sobą, domem i dziećmi nie możemy mieć też chwili dla siebie bez współmałżonka ;) Te 2-3 wypady w roku to nie jakiś dramat.
Leniwi faceci ..... Jak w domu pracuje tylko mezczyzna to wykorzyatuja nas ze zmęczeni itp
U mnie w domu jest tak ze oboje pracujemy oboje sprZątam oboje bawimy sie z dzieckiem itd nie ma ze jeden wiecej drugi mniej. Kocham swojego meza ale jestem niezalezna bo zle nie zarabiam i mowie otwarcie jak cos mi sie nie podoba. Wiadomo sa dni ze jedno z nas gorzej sie czuje i walnie sie na kanape a drugi robi wszystko.
Nie wiem czemu tu jakies wymiany zdan ktos ma lepiej a ktos gorzej. Kazdy ma tak jak mu sie podoba. Ja np bym nie wyobrazam sobie tak jak u Miski ze jej maz ma meski wieczor a ja siedze sama. Ale ona tak ustaliła i fajnie. Kazdy ma swoje zdanie.
Mi sie podoba moje życie i ciesze sie ze mam fajnego meza i najlepsza córkę
U mnie w domu jest tak ze oboje pracujemy oboje sprZątam oboje bawimy sie z dzieckiem itd nie ma ze jeden wiecej drugi mniej. Kocham swojego meza ale jestem niezalezna bo zle nie zarabiam i mowie otwarcie jak cos mi sie nie podoba. Wiadomo sa dni ze jedno z nas gorzej sie czuje i walnie sie na kanape a drugi robi wszystko.
Nie wiem czemu tu jakies wymiany zdan ktos ma lepiej a ktos gorzej. Kazdy ma tak jak mu sie podoba. Ja np bym nie wyobrazam sobie tak jak u Miski ze jej maz ma meski wieczor a ja siedze sama. Ale ona tak ustaliła i fajnie. Kazdy ma swoje zdanie.
Mi sie podoba moje życie i ciesze sie ze mam fajnego meza i najlepsza córkę
No właśnie nudzi mi się.... strasznie.... mąż daleko od domu....... a ja mam magiczny dom, nawet jak męża nie ma to wszystko samo sie robi, mówię wam ;ppp
Tak przy okazji. Jest masa dziewczyn, która wypowiada się w prawie każdym temacie. Cała lista ciągle tych samych ksywek i to was w oczy nie kole? Tylko Miśka? Załóżcie sobie osobny wątek o tym i pogadajcie, a najlepiej zapiszcie się na jakąś terapię antymiśkową, bo chyba spać z tego powodu nie możecie :PPP
Tak przy okazji. Jest masa dziewczyn, która wypowiada się w prawie każdym temacie. Cała lista ciągle tych samych ksywek i to was w oczy nie kole? Tylko Miśka? Załóżcie sobie osobny wątek o tym i pogadajcie, a najlepiej zapiszcie się na jakąś terapię antymiśkową, bo chyba spać z tego powodu nie możecie :PPP
Mam dobrze w życiu, cóż zrobić, tak wyszło... ;p Czy potrwa to wiecznie? Nie wiem... Moge tylko liczyć, że tak, bo gwarancji mi nikt nie da ;p
Jak mi zazdrościsz to zmień faceta i tyle ;p
"Niestety" nie siedzę na wszystkich forach. Nie sprawdziłaś wszystkich, nie znalazłaś na każdym moich wypowiedzi to po co piszesz te głupoty?
Jak mi zazdrościsz to zmień faceta i tyle ;p
"Niestety" nie siedzę na wszystkich forach. Nie sprawdziłaś wszystkich, nie znalazłaś na każdym moich wypowiedzi to po co piszesz te głupoty?
Może.za.bardzo mnie poniosło, przepraszam jeśli cię to obraziło, to nie miało tak.zabrzmiec. Właśnie mam podobny przypadek mojej przyjaciółki, przed chwilą się dowiedziałam ze palant tzn jej mąż odchodzi do kochanki a taki był idealny, wszystko zrobił, wszystko załatwił, chyba żeby czujność uśpić. A tu pach z nienadzka. Także, sorki to tylko moje uprzedzenie. Mam nadzieje ze u ciebie to taki dobry typ. poniosło mnie, po prostu kobiety mają przekichane, za bardzo ufamy.
A ty miska tak się nie chwal i do roboty się weź bo siedzisz na wszystkich forach na Trójmieście i specjalistka od wszystkiego. Wyluzuj dziewczyno, ideauzujesz swoje życie, wszystko najlepiej wiesz, mąż najlepszy w całym Gdańsku, i życie jak z bajki. lepiej w siebie zainwestuj do ludzi wyjdź bo jak cie kopnie ten Pan idealny to bida.Zdejm kubito te różowe okulary życie nie jest takie kolorowe a facet jak facet jak awantury nie zrobisz to ci sam.ze ściera latać nie będzie.