Widok

leniwy partner....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy wy też macie problem ze wasi partnerzy są leniwi...
Mam też problem ze cos z pracą jest nawet nie okej a rachunki trzeba płacić...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

To niech ją znajdzie. Bez tego to raczej słabo to widzę, a czy Ty masz pracę? Bo jak tak to chociaż to..
Dziecko w drodze to nie zabawa.. Jeżeli do tej pory się nie "ogarneliście" to najwyższy czas zacząć być dorosłym...
Bo teraz będzie już tylko ciężej - nie znaczy to że gorzej, ale na pewno ciężej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

On nie ma stabilnej pracy... A ja okazało się ze jestem w ciąży....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej,

A może warto porozmawiać z nim o tym?

U nas w związku to ja chyba jestem ta leniwa.. tak mi się wydaje.. ale mam wspaniałego męża, który jak widzi że mi nie idzie to zawsze pomoże czy wyręczy.
W większość przypadków córką zajmuję się sama, chyba że małżonek ma dzień wolny.. wtedy jest dzień ojca/dzień dziecka:)
Nasz związek jest typowo partnerski :) w jednym miesiącu ja więcej zrobię bo mam więcej czasu i chęci, a w następnym jest na odwrót.. i tak sobie żyjemy - spokojnie, bez nerwów.

Bardzo Ci współczuje takiej sytuacji ale może własnie Twój Partner ma gorszy czas? Czasami pojawia się niemoc i trwa dość długo.

Mam nadzieję że poradzicie sobie z tym i pokładacie obowiązki tak żeby każdemu to pasowało:)

Być może, ale nie on jedyny taką ma pracę. Najważniejsze, że zawsze wraca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sądząc po ilości godzin spędzonych w pracy ,można by pomyśleć że dawno dał dyla.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakby uważał mnie za leniwą to by sam poszedł w długą. Z domu niestety nie może mnie wywalić. Co najwyżej ja jego :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ma ci ktoś brutalnie i prosto z mostu napisać co z taką leniwą babką zrobić? ;p To samo zresztą co i z paskudnym facetem ;p
Za d... i won ;p

Miśka mężowi tylko tego nie pokazuj.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po przeczytaniu tego wątku stwierdzam, że mój mąż to złoty człowiek jest, aż poszłam go wyściskać;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że akceptacja jest dobrym słowem, jedyna różnica jest taka, że można coś akceptować u kogoś, ale niekoniecznie chcieć zastosować w swoim życiu. I to jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mąż---> to po co z nia jestes? Jak mowisz ze bo dziecko to ok. Daj jej do zrozumienia zeby zadbala o siebie i poszła do pracy. Kobieta powinna byc w miarę samo wystarczalna

po co ta zawiść? Jak jest źle, mąż bije i pije-trzeba skrytykować, że głupia bo z nim siedzi, jak jest dobrze, bo mąz pomaga i coś z siebie daje w związku-trzeba skrytykować, bo to idealizacja życia :( typowe polactwo, wiecznie niezadowolone. Cieszmy się szczęściem innych, ludzie!

widzialy galy co braly, teraz nie narzekaj....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdrość widzę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się tam w domu nie wyrywam, kobita wszystko opędza, wrócę z roboty to mam luz, jak lubię. ale chyba leniwy nie jestem, żadnych tam prac domowych nie tykam bo nie lubie i nie umiem. Więc to nie tak, jak ten Pan od Miśki. Ale Pani moja nie krzywduje sobie, bo mam takie jedno cóś, dla którego ona wszystko zrobi i upierze i pomyje, więc jest remis. I ja jej o tym nie pozwalam zapomnieć, robię to tak, że konkurencja wysiada. No bo każdy wie co, ale ja wiem jak. A ona lubi to aż piszczy. Więc każdy stara się w tym, w czym jest dobry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co jest nie tak? Sposób w jaki to napisała. Czekałam na podsumowanie typu: marzenia senne. Gdyby to napisała normalnie nie siląc się na dowcip, to by było dużo więcej plusów

Racja :)
Nie ma ludzi idealnych, ani kobiet, ani mężczyzn...

a Ty leżysz wtedy d... do góry

Wymienić. Jeśli i jedno i drugie pracuje zawodowo, to nie robi Ci łaski, że sprząta w mieszkaniu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idealni faceci nie istnieją? Za to baby są zawsze idealne. Uważajcie, żeby się nie zatłuścić i nie obrosnąc w piórka, bo każdy taki "ogarniety" facet znajdzie sobie w mig normalną kobietę.

Ma ci ktoś brutalnie i prosto z mostu napisać co z taką leniwą babką zrobić? ;p To samo zresztą co i z paskudnym facetem ;p
Za d... i won ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry