Widok

rolety żaluzje

szukam sprawdzonej firmy zajmujacej się montażem żaluzji drewnianych i rolet, czy ktoś z Państwa w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znam firme, która tym się zajmuje, od lat korzystam tylko z ich usług. Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Firma DAMA.dama-gdansk@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Firma dama to ściema! Kolo który ją poleca to pewnie pracownik.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wejdź na portal trójmiasto tam znajdziesz firmy montujące żaluzje, możesz wysłać mailem wymiary i uzyskasz wycenę , a najlepiej jakbyś odwiedziła firmy i zobaczyła ich asortyment. Na forum będą zgłaszać się firmowcy i udawać klientów jakiejś firmy. Nie daj się nabrać!!!.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i tak też zrobiłam, ale to jakas porażka. Było u mnie ze czterech montażystów, ale mozna osiwieć, każdy gada co innego. Podobaja mi się żaluzje retro, ale u mnie tylko można do listwy montować więc jeden mówi że ok. nie ma problemu, drugi mówi absolutnie nie, są za ciężkie i tlko w grę wchodzą te żaluzje 25mm, trzeci jasne, że można, ale do ramy, a ja nie dam w ramie drewnianej wiercić, a czwarty to juz nawet nie pamiętam co mi ściemniał. Ja sie na tym nie znam, ale ci co u mnie byli to chyba też słabo, albo chodzi tylko o to , zeby sprzedać. Dlatego liczyłam że ktoś z forumowiczów może ma jakąś sprawdzoną firmę, a że bedą sie tu "reklamować" wykonawcy, zdaje sobie sprawę. Ale dziękuje za rade :)
A jak odróznisz forumowca od reklamodawcy? ;)
pewnie będzie trudno odróznić:)
No własnie... Dlatego nie ma co się tu sugerować poleceniami.
Jeśli dobrze zagadasz z taka firma to dostajesz 5-10 % od zleconka bynajmniej u nas tak jest..
Żaluzje retro są o szer. lameli 50mm i wskazany jest montaż do sufitu albo ściany i po podciągnięciu zajmują dużo miejsca ( można nie otworzyć okna). Natomiast o szer. lameli 27mm można zamontować do listwy przyszybowej. Pochodź po firmach, powinni mieć zrobione na ekspozycje.
ja polecam firmę "ORZEŁ" Pan Darek zrobił i zamontował szerokie drewniane żaluzje w salonie, rolety w kuchni przesuwane od góry i dołu. Są cudowne i praktyczne:) Gorąco polecam:)

http://www.trojmiasto.pl/Orzel-o22048.html
hej,
korzystałam z usług firmy Łidek i polecam http://www.poproblemie.pl/zaluzje-rolety-montaz-serwis,gdansk,1,specjalisci.html?parentexpertise=42534&expertiseCode=579&parentregions=22®ionsCode=2261

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry