Widok

lidl-beda kurtki i spodnie narciarskie.

14 pazdziernik znowu bedzie zadyma w lidlu:-)kurki i spodnie narciarskie dla dzieci.
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-FBBC4FEB-27F479A7/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=84
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dla dzieci to do jakiego rozmiaru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oooooo kurcze znow bedzie wyscig;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak klikniesz w nazwę tam gdzie cena to wyskoczy od jakiego rozmiaru są.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozmiary tylko do 116 wiec nie mam po ci isc walczyc:)))
jest i druga strona od 122 wyzej... wystarczy wejsc na glowna strone lidl.pl
a czy ktoś zna rozmiarówkę z zeszłego roku?
chodzi mi o spodnie narciarskie.
Córa, ma dokładnie 91 cm, nosi ciuszki na 92.
Jesli rozmiarówka jest normalna to rozmiar 86/92 bedzie za mały a 98/104 z kolei chyba za duzy?
moze ktos z zeszłorocznej kolekcji wypowie sie jak maja sie spodnie do rzeczywistej rozmairówki? wypadaja mniejsze czy większe?
spodnie z zeszłego roku- szare dla dziewczynki rozmiar 86/92
dł od kroku-34,5cm
dl calej nogawiki 53cm
stan-z przodu- 21 cm
moja corka ma 91 cm i te sa na nia dobre bez zapasu.
Mam z zeszłorocznej kolekcji spodnie narciarskie, kupiłam 98/104, bo te 86/92 były na styk. Te większe musiałam jednak podwijać i pewnie w tym roku również będą dobre.
no kurde bedzie szał, chyba bede od 6 tam stala he he
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Balbinka a w zawinietych dobrzez sie chodzilo?

mnie głownie chodzi o funkcjonowanie w przedszkolu, naciaganie na droge do przedszkola i potem na dwor w przedszkolu, nie chciałabym Pania utrudniac z zawijaniem, choc pewnie to nie problem wielki, a z drugiej strony nie wiem w czym mlodej bedzie wygodniej,
musze zrobic konkretne zamowienie bo bedzie kupowac babcia w innej, mniejszej miejscowosci, wiec sama nie bede brala udzialu w wyscigu tym samym sama nie ocenie na miejscu
Anna,

dzieki za wymiary, zaraz tez pomierze do mlodej.

A ty Anna, jak twoja mała ma 91 cm majac do wyboru kupno 86/92 czy 98/104 które bys wybrala?

Moja b. szczupła, wolno rosnie, z drugiej strony te 98/104 byłby zapewne na dwa lata.
Dla chłopaka spodnie były troszkę większe od tych dla dziewczynki, pamiętam, że dokładnie sprawdzałam. To zawijanie mi nie przeszkadzało i nic się nie odwijało. No, ale jak Twoja mała jest szczuplutka, to zdecydowałabym się na mniejsze.
w zeszłym roku te 86/92 były na nia za długie,wiec podwijałam i było jej wygodnie chodzic,biegac.W tym roku sa w sam raz teraz i nie wiem czy wystarcza do konca zimy.Z kolei nie wiadomo o ile dłuzsze sa te 98/104.Moja corka ma 2,5 roku i jeszcze nie chodzi do przedszkola,wiec pewnie kupilabym te dłuzsze.
A i one sa dosc szerokie w pasie,moja jest szczupla i jak ma ubrane na bluzke to jej tak odstaja sporo,sa na szelkach wiec nie spadaja,jak jej na dwor wkladalam to polar czy sweter do srodka wkladalam. W pasie te spodnie maja 52
Spodnie sa fajne te zeszłoroczne, fakt dość szerokie w pasie.
Ale kurtki były jak dla mnie nie za grube.
Daruje sobie te przepychanie i szarpanie.
Dzieki Anna,

no moja ma 3,5 roku, wiec mikrus z niej niesamowity, do tego chuda 12kg.

A moze ktos ma dla porownania spodnie 98/104? zeby porównac z wymiarami 86/92 jakie podała Anna?

Z drugiej strony obie z Balbinka piszecie ze z zawijaniem nie bylo problemu.

No nic, poczekam moze krtos jeszcze poda rozmiary tych wikszych, ja to zawsze przy takich spodnaich boje sie tych na styk ze beda ciahnac, wbijac sie w kroku na pupie, a zdrgiej strony one sa szersze to mjaa wiekszy zapas.

Przez dwa lata kupowałam w Reserved (pierwsze 2 lata temu za 79,99 rok temu juz za 109,99),pewnie z tym roku beda za 119,99:):) byly swietne, super szczuple, a od pasa w gore mialy nie tyle szelki co taka kamiezlke/bluzeczke z cienkiego polaru, fajnie brezało i przylegało nie mniej teraz jak mysle do przdszkola by sie nie nadaly, bo mimo ze moja szczupla to juz sweterek lub sukienka/tunika nie wcisnela by sie w srodek, a tak to spodnie sciagam i ma rjsopki i tunike juz na sobie,w iec moze takie luzniejsze w pasie beda akurat praktyczniejsze. \minus ze te Reserved b ze przez to ze takie dopasowane ciezko ylo bylo wlasnie z tym zapasem w kroku, w d*pce, bo ta bluzeczka trzoszke sie naddawala ale nie bylo plynnej regulacji jak w szelkach.

koniec konców - nadal nie wiem krore kupic:):):P
Mjakmama,

no ja wlasnie nei zamierzam, choc lida mam doslownie naprzeciw okien, ale mam drugie mlodesze i boje sie ze by mnie stratowali:):) tzn jA:):) wiec zloze zamowinia u babc, ktoras cos pewnie dostanie:)
my potrzebujemy tylko spodni, a ze moja jest zmarzlak i generalnie jesien zima zaszylaby sie w domu, to wiem ze potzeba nam na droge z i do przedszkola, spacery w przedszkoli i na jakies okazjonalne taplanki w sniegu wiec szkoda mi znowu duzo placic, ale fakt ze sama bym nie szla polowac.
atmosfera przy promocjach w lidlu wygląda przeważnie tak:
kulturalnie, rzeczowo, mnogo :)

http://www.youtube.com/watch?v=2txPcv-MHEQ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje mają długość bez szelek 63cm a szerokość w najszerszym miejscu to 37cmx2
Balbinko,

jak możesz podaj jeszcze długość nogawki od kroku.
do góry