Widok

lidl-beda kurtki i spodnie narciarskie.

14 pazdziernik znowu bedzie zadyma w lidlu:-)kurki i spodnie narciarskie dla dzieci.
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-FBBC4FEB-27F479A7/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=84
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak w tym na przeciwko castoramy ;))

Ja potrzebuje buty te które były wczoraj w rozmiarze 25 - Fioletowe, są gdzieś jeszcze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam kombinezon jednoczęściowy rozm 80-86 oraz kurtkę i spodnie z serii narciarskiej 116-122. Ewentualnie sama kurtka:) mmój email demolka1988@tlen.pl
Martus, w tym lidlu naprzeciw Castoramy, ?

ps. dzieki za info
MajowaMaja w Lidlu w Rumi jest jeszcze dużo tych kurtek.
Sklep był zamknięty gdy ten towar był w innych sklepach więc teraz mają jeszcze dużo wszystkiego ;)
poszukuje kurtki dla dziewczynki z serii tych narciarskich (moze byc z zeszłego roku, albo nowa jesli ktos posiada) w r. 86/92
Kasiaaa29 a same spodnie by dało radę? Czy byś mogła podać długość nogawki od kroku??
ja mam do sprzedania zeszloroczny komplet dla chlopca 86/92,czarne spodnie i niebieska kurtka.
dziś w lidlu na górnej były jeszce kurtki dla chłopców dużo 86/92 i kilka 122/128 a dla dziewczynek 98/104 a spodnie były 134/140 czarne kilka sztuk

Ja poszukuje spodni dla chłopca 122/128 i kompletu dla dziewczynki na 116..może któraś z Was się jeszcze rozmyśliła :)
Mrówkaa a Twoje spodnie 86/92 są na sprzedaż?? Jeśli tak, to proszę o info.
Aśka, ja mam 86/92 z zeszłego roku (kurtka +spodnie) a teraz poszukuje właśnie spodni 98/104 bo w lidlu sie już nie załapałam.
Twoje spodnie jeszcze aktualne?
no właśnie też nie zauważyłam takiego rozmiaru. W lidlu jak jest rozmiarówka łamana to są rozmiary 86/92, 98/104, 106/110 itp.
Nie było rozmiaru 92/98 - najmniejszy był 86/92.
Ja również mam do sprzedania spodnie niebieskie i kurtkę zielone w łatki rozmiar 98/104, niestety są za duże, wszystko z metkami po cenie jak w Lidlu , lub zamienię na rozmiar 92/98 (dla chłopca)
mail: bienkowska.j@gmaiil.com
Jesli kto chce to moge sprzedać swój ;)
mam na 98/104
spodnie różowe i kurtkę ta biała - różowo-fioletową w gwiazdki.
Jak ktoś chce to szybko bo inaczej oddaję ;)
To wygląda na to ze w tym roku było wiecej towaru w lidlu,lub ze ludzie sobie odpuścili,zniechęceni walką o towar.
shelby na 90% byly dzis na hynka
Kazdy robi jak uwaza:)
Ja tam bede ubierala Go jak zawsze,napewno nie zmarznie:)
Nie kazdego stac na KappHala:)

Oddaje te bo 4,5 sa troche duze,chcialam pod kolor kurtki i czapki,ale jednak to sa na czterolatka a nie na 3latka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
-mama ja dziś na morenie wieczorem oddałam czapkę i rękawiczki.
było jeszcze trochę kurtek i kilka spodni pewnie wiecej zwrotów z nietrafionym rozmiarami było :)
Gruba nie znaczy ciepla ale sama membrana wiatro i wodoszczelna nie zapewni izolacj termicznej. W zeszlym roku mialm kombinezon z kapphala, zakladalam go corce na to co chodzila w domu ( cienka bluzka na dlugi rekaw) i nigdy nie zmarzla a do tej kurtki to chyba bede musiala zakladac dwa dlugie i grube rekawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ponowię pytanie może ktoś ma do oddania spodnie różowe ocieplane 110/116 chętnie odkupię
do góry