Widok
Panikujecie juz troche, czy caly czas na kompletnym luziku??
Do mnie lekko dociera powaga sprawy - jeden facet na reszte zycia... I z jednej strony jestem z tego powodu radosna jak wiosna i doczekac sie nie moge (bo szaleje za moim E!), a z drugiej przytlacza mnie ogrom pracy jaki trzeba wlozyc w to zeby zwiazek byl udany na lata i lata....
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Do mnie lekko dociera powaga sprawy - jeden facet na reszte zycia... I z jednej strony jestem z tego powodu radosna jak wiosna i doczekac sie nie moge (bo szaleje za moim E!), a z drugiej przytlacza mnie ogrom pracy jaki trzeba wlozyc w to zeby zwiazek byl udany na lata i lata....
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Panikowac ?? niee :))) juz nie ;) ..choc przyznam, ze do momentu jak jeszcze bylismy przed i w trakcie zalatwiania wszystkich spraw to mala panika byla w oku widoczna a teraz, jak juz wszystko zalatwione to taki niebianski spokoj mnie opanowal :) ..teraz tylko czekamy do lipca :) pare drobiazgow nam tylko zostalo wiec sobie powoli zalatwimy do tego czasu a pozniej.. panika napewno sie odezwie w nas jak przylecimy przed slubem hehe - to dopiero sie bedzie dzialo ;)
Ale dziewczynki - bedzie dobrze :)))
Ale dziewczynki - bedzie dobrze :)))
a mnie jakos dzwiny spokój ogarnia, kupiłam wódkę ( bolsa ) bardzo tanio-szwagier nam załatwił, teraz w sobote jade do krawcowej na 1 przymiarkę, zabieram też moją mamuśkę aby jej uszyć kreację...mmhh oglądaliśmy już garnitury ale mój A narazie nie chce bo twierdzi że schudnie do ślubu:):) więc mówi że to za szybko, też widziałam te obrączki na www.zlotykrazek.pl ( mają stoisko w fashion house) i tez spodobały mi się klasyczne model C610 i tak przymierzam się do kuona, aha kupiliśmy już fihurkę na tort..ale niestety mój narzeczony dzwonił dziś i lamentował hehe że panu młodemu głowa się oderwała ( bo spadł na ziemię cały karton z rzeczami ślubnymi) i tak dziś zakupiłam nową:):
haha;) mój osobisty narzeczony też twierdzi, że schudnie:) i Garnitury to tylko pobieżnie ogląda:). Na dodatek straszy mnie, że sobie jakąś fajną fryzurę wykombinuje...brrr, a on jest w tej kwestii zdolny do wszystkiego:).... zaczynam sie trochę martwic, gdyż obecnie uparcie odmawia pójścia do fryzjera:(..
A poza tym - my tez mamy już "tylko" 19 days to go..

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
A poza tym - my tez mamy już "tylko" 19 days to go..

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Mi sie wydaje ze mam sumie duzo rzeczy pozalatwianych, ale jeszcze to wszystko jest bez ladu i skladu.... I stad ta panika.... Aaaaaaa....
A dociera do Was ze juz za tych 148 dni bedziemy ZONAMI? Zona - to takie dorosle, finalne, powazne... Nie pozbawia Was to troche oddechu?
A dociera do Was ze juz za tych 148 dni bedziemy ZONAMI? Zona - to takie dorosle, finalne, powazne... Nie pozbawia Was to troche oddechu?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm