Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dj Lech Radziun :)
Witam wszystkie lipcówki :) Niestety muszę się z Wami "pożegnać", ponieważ zmieniła mi się data ślubu i "przenoszę się" na czerwiec. Oczywiście dalej będę się udzielać na forum, ale i tu zajrzę z sentymentu ;) Życzę wszystkim lipcówką ciepłego miesiąca i super udanego ślubu :)
I zeby nam pogoda dopisala........

TRZYMAJMY KCIUKI!!!!

;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Laski - kuz tylko 5 miesiecy - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie ... blizej i blizej do naszego dnia :) ale ten czas szybko leci ;)
Panikujecie juz troche, czy caly czas na kompletnym luziku??

Do mnie lekko dociera powaga sprawy - jeden facet na reszte zycia... I z jednej strony jestem z tego powodu radosna jak wiosna i doczekac sie nie moge (bo szaleje za moim E!), a z drugiej przytlacza mnie ogrom pracy jaki trzeba wlozyc w to zeby zwiazek byl udany na lata i lata....

Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
haha, ja całym czas byłam na pełnym luzie:) Ale powolutku zaczyna do mnie docierać "powaga sytuacji":):).
Ale chyba bardziej przygniata mnie myśł o tym co jeszcze mam załatwić niz myśł, ze to na całe życie:)...
image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

mnie przygniata kryzys i problemy finansowe :]
oj dziewczyny :) bedzie dobrze :)
a do mnie jeszcze nic nie dociera:)
Panikowac ?? niee :))) juz nie ;) ..choc przyznam, ze do momentu jak jeszcze bylismy przed i w trakcie zalatwiania wszystkich spraw to mala panika byla w oku widoczna a teraz, jak juz wszystko zalatwione to taki niebianski spokoj mnie opanowal :) ..teraz tylko czekamy do lipca :) pare drobiazgow nam tylko zostalo wiec sobie powoli zalatwimy do tego czasu a pozniej.. panika napewno sie odezwie w nas jak przylecimy przed slubem hehe - to dopiero sie bedzie dzialo ;)
Ale dziewczynki - bedzie dobrze :)))
Kaarolla - no to zazdroszcze ze jestes tak super zorganizowana...

Jasne ze bedzie dobrze - bo jak ma byc.... Ale strach troche jest...
Zwlaszcza ze moja "to-do-list" jeszcze dlugasna....
jest dobrze.. teraz widze, że wszystko nabiera jakichs realnych kształtów i powoli ma to ręce i nogi.. ale jest spoko... podpisując umowę na szycie sukni chyba tak naprawde dotarło do mnie, że już niedługo będę żoną :))
a mnie jakos dzwiny spokój ogarnia, kupiłam wódkę ( bolsa ) bardzo tanio-szwagier nam załatwił, teraz w sobote jade do krawcowej na 1 przymiarkę, zabieram też moją mamuśkę aby jej uszyć kreację...mmhh oglądaliśmy już garnitury ale mój A narazie nie chce bo twierdzi że schudnie do ślubu:):) więc mówi że to za szybko, też widziałam te obrączki na www.zlotykrazek.pl ( mają stoisko w fashion house) i tez spodobały mi się klasyczne model C610 i tak przymierzam się do kuona, aha kupiliśmy już fihurkę na tort..ale niestety mój narzeczony dzwonił dziś i lamentował hehe że panu młodemu głowa się oderwała ( bo spadł na ziemię cały karton z rzeczami ślubnymi) i tak dziś zakupiłam nową:):
a jeszcze dziś napisała do mnie dziewczyna z weselnika, czy nie pprzejmuje się że w lipcu kościół w którym się pobieramy będzie w remoncie::) na szczescie śmialiśmy się z moim A że najwyżej rusztowanie ustroimy:):)
ajjj dopiero teraz się zalogowałam i spojrzałam na suwaczek..a pamiętam jak lyudzik był na "12" dalekooo od panny młodej a tu już bliżej niż dalej:)
no właśnie moja parka młoda jest juz prawie u celu :)))))
haha;) mój osobisty narzeczony też twierdzi, że schudnie:) i Garnitury to tylko pobieżnie ogląda:). Na dodatek straszy mnie, że sobie jakąś fajną fryzurę wykombinuje...brrr, a on jest w tej kwestii zdolny do wszystkiego:).... zaczynam sie trochę martwic, gdyż obecnie uparcie odmawia pójścia do fryzjera:(..
A poza tym - my tez mamy już "tylko" 19 days to go..

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
haha chciałabybym:) 149 days.....

image
Mi sie wydaje ze mam sumie duzo rzeczy pozalatwianych, ale jeszcze to wszystko jest bez ladu i skladu.... I stad ta panika.... Aaaaaaa....

A dociera do Was ze juz za tych 148 dni bedziemy ZONAMI? Zona - to takie dorosle, finalne, powazne... Nie pozbawia Was to troche oddechu?
do góry