Widok
ja też na 4 lipca, jest sla fotograf, DJ, Kamerzysta a w ostatnią sobotę ....kupiłam sukienkę Pronovias Libra. hciałam tylko poprzymierzać i w razie czego kupić jak bedą wyprzedaże. Pierwszą, którą mierzyłam okazało się tą , któą kupiłam, choć poprzymierzałam jeszcze kilka. Chciałam wypożyczać, ale w Madonnie na tą suknię była obniżka i różnica w cenie między kupnem a wypożyczeniem była 200 zł,więc mam nadziej że poźniej uda mi się ją poźniej sprzedać choćby za 800 zł.
Co do Madonny to Panie tam były przemiłe i doradziły co i jak. Jedynie to szkoda że nie mają wszyskich sukien ze strony z 6, które podobały mi się na stronie mieli tylko jedną i jestem ciekawa jakbym wyglądała w tej co mi się najbardziej podoba, ale zostało na mojej
no i w końcu kościół zamówiłam bo chodziłam od marca się zapisać ale jeszcze kalendarza nie mieli, wkrótce zaczynamy nauki bo moj często wyjeżdża i trzeba korzystać z terminówk kiedy będzie w domu
Co do Madonny to Panie tam były przemiłe i doradziły co i jak. Jedynie to szkoda że nie mają wszyskich sukien ze strony z 6, które podobały mi się na stronie mieli tylko jedną i jestem ciekawa jakbym wyglądała w tej co mi się najbardziej podoba, ale zostało na mojej
no i w końcu kościół zamówiłam bo chodziłam od marca się zapisać ale jeszcze kalendarza nie mieli, wkrótce zaczynamy nauki bo moj często wyjeżdża i trzeba korzystać z terminówk kiedy będzie w domu
ja ostatnio siedzę zakopana w pracy i czasu na weselnik trochę brak;)
pozałatwiałam najwazniejsze sprawy związane z weselem, suknię tez wsztepnie wybrałam a teraz powolutku zaczynam kupowac wszystkie "drobiazgi";) - czyli figurkę na ciacho, księgę gości ect. Ostatnio stwierdzilismy, że każdemu z gości przygotujemy na talerzu mału drobiazd - w podpisanym pudełeczku - tym samym załatwimy za jednym razem i upomonek i winietki;).
pozałatwiałam najwazniejsze sprawy związane z weselem, suknię tez wsztepnie wybrałam a teraz powolutku zaczynam kupowac wszystkie "drobiazgi";) - czyli figurkę na ciacho, księgę gości ect. Ostatnio stwierdzilismy, że każdemu z gości przygotujemy na talerzu mału drobiazd - w podpisanym pudełeczku - tym samym załatwimy za jednym razem i upomonek i winietki;).
No dokladnie:)
Ja dzis dostalam moje puste zaproszenia i wstazeczki, ale tuman jestem straszny, bo zamiast 5 kartonikow z kokardkami zamowilam 4... Tak to jest, jak sie zamawia z pracy majac 1000 innych rzeczy do zrobienia:)
Czekam jeszcze na wkladki do tych zaproszen, pudeleczka i konfetti do dekoracji stolow.
Ja dzis dostalam moje puste zaproszenia i wstazeczki, ale tuman jestem straszny, bo zamiast 5 kartonikow z kokardkami zamowilam 4... Tak to jest, jak sie zamawia z pracy majac 1000 innych rzeczy do zrobienia:)
Czekam jeszcze na wkladki do tych zaproszen, pudeleczka i konfetti do dekoracji stolow.
Mi koncepcja tez sie zmienila, ale w zwiazku z faktem, ze suknia jednak bedzie biala, a nie kremowa jak zakladalam, zdecydowalam sie na kolorystyke bialo-rozowa z elementami zielonego (ale to zielone to tylko w formie bluszczu w ikebanach na stoly i w dekoracji bufetu) - zaproszenia biale, jedyny element dekoracyjny to bladorozowa wstazka spinajaca "okienko", biale pudeleczka dla gosci z rozowa kokardka na przykrywce, bialo-rozowe opalizujace konfetti rozsypane na stolach.
Oryginalna koncepcja to krem - zaproszenia mialy byc w kolorze kosci sloniowej, ze stemplem na obu stronach "okienka" i zwiazane raffia, ale okazalo sie, ze rozmiar stempla jest za duzy, no i wole sie trzymac jednego koloru...;)
Oryginalna koncepcja to krem - zaproszenia mialy byc w kolorze kosci sloniowej, ze stemplem na obu stronach "okienka" i zwiazane raffia, ale okazalo sie, ze rozmiar stempla jest za duzy, no i wole sie trzymac jednego koloru...;)
ja generalnie suknie juz mam upatrzoną, na początku lutego zaczynam szycie a wczoraj kupiłam już buciki ślubne:):) śliczne:)! oczywiście w kolorze ecru, cieszę się bo butki spokojnie będę mogła nosić też po weselu więc nie był to wydatej jednorazowy:):) a generalnie wystrój chciałam zrobić w kolorze ercu-pomarańcz i w sumie już część rzeczy mam kupioną w takich kolorach, poza tym ja jestem taka że jak już mi się coś spodoba to nie ma na mnie rady...zapatrzona ślepo jestem w tą rzecz więc nie boję się że mi się odwidzą prezenciki dla gości, albo buty albo podziękowania dla rodziców...itp:):) jedna para butów i świat staje sie piękniejszy hihih:)
Fajnie - mala rzecz a cieszy;) ja myślałam by kupic takie buty taneczne - potem zawsze mozna wykorzystac na imprezę i sobie spokojnie tańczyć;). Ale dziś znalazłam buty jednej z dziewczyn, która wychodziła za mąż w tym roku - miała rewelacyjne buty kupione w Manhattanie. I co ważne - też nie tylko na jedna okazję!
Ja jeszcze nie mam pomysły na buty, choć suknia upatrzona jest;).
A gdzie kupiłaś swoje?;)
Ja jeszcze nie mam pomysły na buty, choć suknia upatrzona jest;).
A gdzie kupiłaś swoje?;)
Ja biorę ślub 25 lipca w Katedrze lub Sw Janie w Gdańsku-nie zdecydowaliśmy ostatecznie,choć Katedrę mamy już zaklepaną.Jednak zależy nam ,zeby ślubu udzielił ks Niedałtowski z Jana,a nie wiem czy w Katedrze może być ksiądz z "zewnątrz".Może ktoraś z was wie jakie tam są zasady w katedrze?I jak jest z dekoracją kościoła ,bo słyszalam,że sie przepisy pozmieniały?A wesele w Rodizio na Kamiennej Gorze-proszę o uwagi i porady,jeśli ktoś takie ma w kwestii tej knajpy