Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Film bez serduszek i gołąbków - zapraszam do mnie. Próbki filmów na www.audiovideostudio.pl/pliki.html
ale super!! wracam na weselnik po 3 tyg przerwie a tu taka niespodzianka!!! nasz wlasny watek juz zalozony!!!!!!:))))

ja tez 4 lipca takze jest nas troche, nie bede pisala co juz zalatwilam bo sama sie w tym juz gubie:)

a gdzie dziewczyny z 4 macie wesela i sluby? ja chata mysliwska i kosciol na marie curie-sklodowskiej.

witamy w lipcowym wątku :)

a do lipca jeszcze tak daleko ;)
zleci! nawet nie zdazymy sie zastanowic kiedy...:)

hehe no ja nie wiem
pewnie że szybko minie ten czas...ja pamiętam jak w marcu tego roku załatwiałam dsalę, kościół a tu już pazdziernik.....w lutym zaczynam już szycie sukni......teraz zaliczamy nauki... czas leci...

hehe ja na razie mam tylko sale zaklepana :-]
no to radzę sie pospieszyć... Wczoraj do mnie dotarło, że strasznie już późno na załatwianie kluczowych rzeczy typu dj... Wszyscy najbardziej polecani na Weselniku i przez znajomych są już zajęci na moją datę... :( niektórzy nawet od roku mają zajętą moją datę! Jak to możliwe?? Ehh.

no wlasnie i to wariactwo zwiazane ze slubem mnie najbardziej wkurza
no ja juz mam znowu do przodu:) zaliczone nauki i zanowione obraczki u Pana Janusza. Bo z nowym rokiem ceny ida w gore dlatego wole miec juz z głowy :)

witam! mój ślub jest zaplanowany na 25 lipca. Póki co mamy salę, zespół, kamerzystę no i kościół. No właśnie, mam do Was przy okazji pytanie odnośnie tych nauk, jak to właściwie jest? można sobie chodzić gdzie się chce i kiedy się chce? bo nam powiedziano, że to ksiądz nam zasugeruje gdzie mamy chodzić... tym bardziej mnie to zastanawia, bo nie będę miała ślubu w kościele parafialnym, zamierzamy się tam pojawić tylko przy załatwiamu formalności bliżej ślubu i zastanawia mnie czy muszę czekać, aż mój ksiądz proboszcz wskaże nam gdzie mamy chodzić? pozdrawiam wszystkie lipcowe koleżanki ;))
lepiej sie spytaj ksiedza bo co parafia to obyczaj:) ja mogłam odbywac gdzie chce i chodziłam prywatnie do pani ktora robiła 3 spodkania i zapłaciłam jej 70 zł wiec opłacało sie:) podobno w matemblewie sa nauki weekendowe ale lepiej sie spytań ksiedza i niech cie nakieruje. Gdzie masz najblizsze nauki bo niby po co masz jezdzic kawał drogi

Taka madra bylam, ze na wszystko bedzie czas, ze to, tamto siamto itd, a tymczasem mam ogolna chandre, bo moich wymarzonych butkow nie moge nigdzie znalezc (okragle noski, obcas nie wiekszy niz 6-7cm, bladorozowa satyna, kokardka z przodu), mojego lubego chyba olali w Registry Office (dzwonil, ze bedzie mu potrzebne zaswiadczenie o braku przeciwnosci etc - mieli zadzwonic we wtorek do poludnia. Mamy srode wieczorem), dostawa mojego zamowienia na pierdoly do bizuterii sie opoznia, a mam kobitke czekajaca na kolczyki do slubu za miesiac, a trzeba je jeszcze zrobic i wyslac ...masakra... Pomyslalam, ze sie tak wyzale ogolnie...

wg mnie robisz nauki gdzie chcesz...ja mam meldunek 130 km stąd, teraz zepisali mnie do innej parafii tu w rumi, a nauki też robię w innej...ważne żeby je odbyć a gdzie to nie istotne

Czesc dziewczeta :) Ja tez z lipca ! 18 lipiec dokladnie. Mamy zalatwiona sale, dja, kamerzyste, fotografa i sukienka tez prawie juz jest :)
fajnie ja tez mam 18 lipca ;)

i ja 18 lipiec:)

coraz wiecej nas :D jak milo :D

Hop!

Co tu taka cisza?;)

do góry