Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O:) I to jest bardzo dobra wiadomość:)!!
Dzięki serdeczne Venika!!
pozdarwiam

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Aha same zajęcia są bezpłatne tylko płacicie za obowiązkowe materiały 65zł.
DO Pati.
Mam dla ciebie dobrą wiadomosc jak jestes z Gdyni bo nam udało się poradnictwo załawic w jednym spotkaniu w Gdyni Pogórzu u bardzo fajnej babki. I nie musisz pokazywac i robic swoich wykresików. to jest do niej tel. 665 70 20. Zycze powodzenia:)
:) dzięki.
Miałam nadzieję, że w ogóle uda mi się ich uniknąć, ale chyba nie damy rady. I chyba umówię nas z którą z pań (bo w naszym kościele to dramat..:() i pójdziemy na te nauki:).. jak bęzie jeszcze czas! Póki co - mam w planach telefon w poniedziałek;) Trzymajcie kciuki bym wytrwała w postanowieniu;):)
to oczywiście żart:)
image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

jak chcecie je"odpykac" to nie idzcie do katedry oliwskiej:)my miedzy pierwszym a drugim spotkaniem mielismy miec 2 miesiace przerwy,tzn na robienie kalendarzyka..hehe,wiec nie polecam;d
:) dziewczyny... ale czas ucieka - jeszcze chwilka i będzie nasza kolej:)
a my nadal bez poradnictwa...;(

image

madziara84:i jak wrażenia?byliscie w Rumi?:)
jestem po probnej fryzurze i makijazu, i jedno i drugie polecane z forum, niestety pani kamila fryzjerka mnie wystawila;/...szkoda pisac, a malowala mnie Pani A. Szymczak,dziewczyny rewelacja:)naprawde szczerze polecam jezeli nie macie jeszcze umowionej makijazystki:)
moja wisi u salonie, na dwa tygodnie przed ślubem ostatnie dopasowanie :)
poka poka :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
a ja dzis odebralam kiecke;d;d
alleluja wczoraj zakończylismu poradnictwo rodzinne:):)
tak jest.. ja tam kupiłam bardzo ładny komplet... widziałam też kolczyki z Colibry,dla tych co nie moga nosić sztucznej bizuterii.. w niedzielę hala jest nieczynna (z tego co pamiętam) a w sobotę chyba do 14 lub 15...
Ja mam fryzjerke polecona przez babeczke ktora bedzie mi makijaz robila. Na probne czesanie ide dopiero w czerwcu ale widzialam zdjecia jej fryzur i sa cudne :)) wiec jestem dobrej mysli :))
Wczesniej bylam na jednym czesaniu probnym u dziewczyny do ktorej zawsze chodze na sciecie ale nie umiala sobie poradzic z czesaniem bo wygldalam jak stara malenka ://
Dokumenty .. hmm.. nasza mala pieta achillesowa ;) jestesmy w trakcie ich zalatwiania ;) papierologii nigdy nie za malo - nawet za granica :/ brrr
Na dniach musimy jeszcze koncowke zaproszen rozeslac i zaczac sie rozgladac za garniturem i dodatkami :) ooo... i nad pierwszym tancem musimy w koncu zzaczac myslec .. ;)
Niby wszystko zalatwione a jednak ciagle jeszcze cos ;))
tak jestem z gda:)bede musiala sie tam wybrac w weekend;)a bizuteria tez tam jest??
jeśli jesteś z Gdańska to na Hali Targowaj widziałam dosyć duży wybór - w sklepiku ze sztuczną biżuteria na końcu po lewej, wchodząc od strony Baszty Jacek
jak ja sie ciesze ze to juz tak niedługo :D
czas leci....w szoku jestem ze to juz niedlugo, a tak niedawno mowilam-jeszcze caly rok-....a teraz...heheh:)jutro odbieram suknie, a w pon ide na probna fryzurke i makijaz, rozgladam sie za bizuteria i diademem:)ale nie mam pojecia gdzie diademu szukac...wy bedziecie mialy?gdzie kupowalyscie?i jak wygladaja te ceny bukietow??:)
nam zostały jeszcze zaproszenia, garniturek, uzupełnić napoje, kupić wino i załatwić papierki łącznie z protokołem.
Z ważniejszych rzeczy to jesteśmy już na bieżąco. :)
my musimy jeszcze kupić alkohol, owoce i pójść w czerwcu do cukierni i złożyc zamówienie na konkretne ciasta.. do tego papierologia związana usc i kościołem :/.. a i zawiadomienia zrobić i wysłać i parę jeszcze zaproszeń rozdać-jakoś tak święta nam przeleciały, ze nie zdażylismy dojechac do rodzinki :)..
ja niestety szukam fryzjera, bo w mojej próbnej fryzurze wyglądałam tak jak moja babcia sprzed ponad 50 lat!! :D
do góry