Widok
:) dzięki.
Miałam nadzieję, że w ogóle uda mi się ich uniknąć, ale chyba nie damy rady. I chyba umówię nas z którą z pań (bo w naszym kościele to dramat..:() i pójdziemy na te nauki:).. jak bęzie jeszcze czas! Póki co - mam w planach telefon w poniedziałek;) Trzymajcie kciuki bym wytrwała w postanowieniu;):)
to oczywiście żart:)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Miałam nadzieję, że w ogóle uda mi się ich uniknąć, ale chyba nie damy rady. I chyba umówię nas z którą z pań (bo w naszym kościele to dramat..:() i pójdziemy na te nauki:).. jak bęzie jeszcze czas! Póki co - mam w planach telefon w poniedziałek;) Trzymajcie kciuki bym wytrwała w postanowieniu;):)
to oczywiście żart:)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Ja mam fryzjerke polecona przez babeczke ktora bedzie mi makijaz robila. Na probne czesanie ide dopiero w czerwcu ale widzialam zdjecia jej fryzur i sa cudne :)) wiec jestem dobrej mysli :))
Wczesniej bylam na jednym czesaniu probnym u dziewczyny do ktorej zawsze chodze na sciecie ale nie umiala sobie poradzic z czesaniem bo wygldalam jak stara malenka ://
Dokumenty .. hmm.. nasza mala pieta achillesowa ;) jestesmy w trakcie ich zalatwiania ;) papierologii nigdy nie za malo - nawet za granica :/ brrr
Na dniach musimy jeszcze koncowke zaproszen rozeslac i zaczac sie rozgladac za garniturem i dodatkami :) ooo... i nad pierwszym tancem musimy w koncu zzaczac myslec .. ;)
Niby wszystko zalatwione a jednak ciagle jeszcze cos ;))
Wczesniej bylam na jednym czesaniu probnym u dziewczyny do ktorej zawsze chodze na sciecie ale nie umiala sobie poradzic z czesaniem bo wygldalam jak stara malenka ://
Dokumenty .. hmm.. nasza mala pieta achillesowa ;) jestesmy w trakcie ich zalatwiania ;) papierologii nigdy nie za malo - nawet za granica :/ brrr
Na dniach musimy jeszcze koncowke zaproszen rozeslac i zaczac sie rozgladac za garniturem i dodatkami :) ooo... i nad pierwszym tancem musimy w koncu zzaczac myslec .. ;)
Niby wszystko zalatwione a jednak ciagle jeszcze cos ;))
czas leci....w szoku jestem ze to juz niedlugo, a tak niedawno mowilam-jeszcze caly rok-....a teraz...heheh:)jutro odbieram suknie, a w pon ide na probna fryzurke i makijaz, rozgladam sie za bizuteria i diademem:)ale nie mam pojecia gdzie diademu szukac...wy bedziecie mialy?gdzie kupowalyscie?i jak wygladaja te ceny bukietow??:)
my musimy jeszcze kupić alkohol, owoce i pójść w czerwcu do cukierni i złożyc zamówienie na konkretne ciasta.. do tego papierologia związana usc i kościołem :/.. a i zawiadomienia zrobić i wysłać i parę jeszcze zaproszeń rozdać-jakoś tak święta nam przeleciały, ze nie zdażylismy dojechac do rodzinki :)..
ja niestety szukam fryzjera, bo w mojej próbnej fryzurze wyglądałam tak jak moja babcia sprzed ponad 50 lat!! :D
ja niestety szukam fryzjera, bo w mojej próbnej fryzurze wyglądałam tak jak moja babcia sprzed ponad 50 lat!! :D