Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) a my mamy dziś 86 day to go... a spraw do zalatwienia nadal sporo :(... Najgorsze to poradnictwo rodzinne...:) Zastanawiam się czy my się zbierzemy i zdązymy... ech...
Trzymajcie sie dziewczyny:)!!

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

Czesc Dziewczyny :)) ..aaaaale ten czas szybko leci.. do naszego wielkiego dnia zostalo juz tylko 100dni... woooww... chyba po dlugiej przerwie musimy sie ponownie zabrac za dopracowanie drobiazgow.. :)) jak tam Wasze nastroje sie miewaja ??
a ja jutro odbieram sukienke;d zaproszenia prawei wszystkie oddane...dalej szukamy gajerka dla mojego misia...i zastanawiamy sie cio na podziekowania dla rodzicow;)...a u was jak? a i czy orientujecie sie jaka jest cena bukietow slubnych???i strojenia auta i kosciolka??:)
uos:)
Nam zostało poradnictwo, alkohol, garnitur, dekoracje i auto załatwic. Ale zaczyna do mnie dochodzic ze to juz niedlugo. Czas szybciutko leci
my też mamy ostatnią wizytęw poradni 16 kwietnia, wzasadzie wszystko jest oprócz garnituru i butów dla mojego A...moja suknia się szyje, wszystko co trzeba zarezerwowane..i git...tyko czekać...obrączki też już dawno kupione...
My też już wszystko mamy, zostało ostatnie spotkanie w poradni i zamowienie ciast i tortu oraz wysłanie zaproszeń :)
u mnie coraz większa radość w sercu, cieszę się że TO już niebawem nastąpi :) najbardziej się chyba ucieszyłam jak przymierzyliśmy obrączki (mamy je już w domku)-codziennie ją mierzę hahahahahahahaha-wariatka ze mnie :). Cudowny okres się zaczął w naszym życiu....oprócz pisania i obrony mojej pracy i fulla egzaminów :/ ale dam radę-chyba :)
super :)

stwierdzam właśnie, że czwarty lipiec to extra termin na ślub :))

Już mamy prawie wszystko pozałatwiane :)

heh... mój szef ostatnio się spytał co to za cyferki na moim opisie gg i czemu sie one zmniejszają.. :) na początku wypaliłam, że odliczam dni do końca świata, a on na to, że nie chciał o tym mówić glośno, ale tak to wygląda ;)

a co tam u Was Lipcóweczki??
no dzisiaj u mnie jest sudniowka :D
www.audiovideostudio.pl
jeszcze wolne terminy na lipiec, zapraszam
na mnie też spadło wiosenne rozleniwienie;) ale wszystko powoli się da załatwić:)
Najważniejsza w końcu jest miłość :D reszta to dodatek :)
ano była studniówka - między innymi u nas...:) czas leci a ja mam jakiś zastój i nie chce mi się nic juz robić.... a ciągle kilka spraw na liście do załatwienia jest:(...
Powoli tez zaczynam odczuwać lekki stresik:) ale - najwazniejsze, że będę żoną mego męża..tudzież on bęzie mężem swojej żony:)

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
wczoraj była niektórych studniówka;) ale ten czas leci:)
już dawno :)) Mój M. na szczęście sam siebie nie chce pozbawiać niespodzianki i dzielnie omija pokrowiec z sukienką :)

wlasnie wrocilam z przymiarki :)suknie mam z salonu marietta.panie naprawde bardzo mile, rewelacja, w czwartek za tydzien jade na kolejna przymiarke,jezeli bedzie ok to juz bede miala gotowa sukienke w domciu:)bede musiala chyba do siostry ja zaweisc, albo do mamy..moj mis nie wytrzyma i na bank spojrzy:)a chcialabym zeby zobaczyl mnie dopiero w dniu slubu:)a u was jak?sukienki macie??
wolny, lipcowy termin w magicznym miejscu- www.cegielnia-rzucewo.pl
kto slubuje 18lipca w kosciele jana z ket na janowie?
kto slubuje 18lipca w kosciele jana z ket na janowie?
Ja też mam 11 lipca o 16.00 dużo chętnych na te same terminy..
do góry