Widok
u mnie coraz większa radość w sercu, cieszę się że TO już niebawem nastąpi :) najbardziej się chyba ucieszyłam jak przymierzyliśmy obrączki (mamy je już w domku)-codziennie ją mierzę hahahahahahahaha-wariatka ze mnie :). Cudowny okres się zaczął w naszym życiu....oprócz pisania i obrony mojej pracy i fulla egzaminów :/ ale dam radę-chyba :)
super :)
stwierdzam właśnie, że czwarty lipiec to extra termin na ślub :))
Już mamy prawie wszystko pozałatwiane :)
heh... mój szef ostatnio się spytał co to za cyferki na moim opisie gg i czemu sie one zmniejszają.. :) na początku wypaliłam, że odliczam dni do końca świata, a on na to, że nie chciał o tym mówić glośno, ale tak to wygląda ;)
a co tam u Was Lipcóweczki??
stwierdzam właśnie, że czwarty lipiec to extra termin na ślub :))
Już mamy prawie wszystko pozałatwiane :)
heh... mój szef ostatnio się spytał co to za cyferki na moim opisie gg i czemu sie one zmniejszają.. :) na początku wypaliłam, że odliczam dni do końca świata, a on na to, że nie chciał o tym mówić glośno, ale tak to wygląda ;)
a co tam u Was Lipcóweczki??
ano była studniówka - między innymi u nas...:) czas leci a ja mam jakiś zastój i nie chce mi się nic juz robić.... a ciągle kilka spraw na liście do załatwienia jest:(...
Powoli tez zaczynam odczuwać lekki stresik:) ale - najwazniejsze, że będę żoną mego męża..tudzież on bęzie mężem swojej żony:)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Powoli tez zaczynam odczuwać lekki stresik:) ale - najwazniejsze, że będę żoną mego męża..tudzież on bęzie mężem swojej żony:)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
wlasnie wrocilam z przymiarki :)suknie mam z salonu marietta.panie naprawde bardzo mile, rewelacja, w czwartek za tydzien jade na kolejna przymiarke,jezeli bedzie ok to juz bede miala gotowa sukienke w domciu:)bede musiala chyba do siostry ja zaweisc, albo do mamy..moj mis nie wytrzyma i na bank spojrzy:)a chcialabym zeby zobaczyl mnie dopiero w dniu slubu:)a u was jak?sukienki macie??