Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to tak jak my :)) u nas dodatkowo doszedł fotograf, co prawda nie jest jeszcze to pewne na 100%, ale już przynajmniej się zdecydowaliśmy na jedną osobę :D
My też już mamy nauki za sobą i nawet całkiem,całkiem było.Poradnictwo też przed nami:)pozdrówki.A jeszcze mam takie pytanie dziewczyny.Gdzieś to pewnie było ale nie za wiele...jeśli szyjecie suknie na wymiar macie godnych polecenia krawców czy salon?
a ja od wczoraj zaczęłam się zajmować produkcją pudełeczek na podziękowania dla gości. Efekt dość mnie zadowala;) No i to zdecydowanie fana zabawa :)
image
image

Bardzo ładne:)
dzięki :)
czesc dziewczyny, wpadlam na chwile na weselnik popatrzec co sie dzieje i chcialam was tylko pozdrowic i zyczyc wam wiele radosci w przygotowaniach. 19 lipca 2009 roku, kiedy bedziecie w przed- lub w po-slubnej euforii, ja bede swietowac pierwsza rocznice slubu z moim ukochanym.
troche wam zazdroszcze, bo slub i wesele to niesamowite przezycie, a mija bardzo bardzo szybko. bawcie sie przygotowaniami, nie przejmujcie niczym, bo i tak bedzie pieknie (choc i tak bedziecie sie przejmowac ;)).
pozdrowienia!
dzięki, Igrazko :) A Tobie życzymy samych szczęśliwych chwil ze swoją ukochana Połówką :)
Bryczke mozna skombinowac na Hipodromie koszt to min 700zl za 2h,maja pozwolenia na przewoz w Sopocie i Oliwie w pozostałych miejscach trzeba samemu sie starac o takie zezwolenie,wydaje UM
My tez 25 lipca ale w Sw.Bernardzie,ktos tez tam ma tego dnia??
byłam dzisiaj na przymiarce w galerii ślubnej Beatis w Pruszczu - sukienki cuuudne:) mierzyłam dwie,obie prześliczne...Polecam szukającym zajrzeć do tego salonu:)
Byłam też u naszej forumki przymierzyć Indię - sukienka cudowna, tylko się nie zmieściłam :( ale będę się kontaktować z krawcową, czy coś się da zrobić... Ehh, to były moje pierwsze przymiarki - wrażenia superrr:))
naszła mnie odrobina szaleństwa i jadę jutro po swoją wymarzoną Indię do Legionowa pod Warszawą:) Trzymajcie kciuki, żebym ją ze sobą przywiozła :)

A tak w ogóle, to co tu tak cicho? Gdzie jesteście, lipcówki?:)
He he,faktycznie zaszalejesz:) Kupujesz ją w jakimś salonie czy szyli Ci ją na miarę?Możesz wkleić jakieś foto sukienki?Ja też wiem już jaką suknię chcę,kwestia tylko czy uszyją mi taką jaką chcę.Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które ślubują też 25.07-czy któraś z Was będzie mieć slub w Okrąglaku w Rumi?Chciałam się skontaktować z parami które ślubują przede mną by ustalić wszystko odnośnie dekoracji kościoła.
a ja podłączam się pod wątek strojenie kościoła na 11 lipca 2009 też w okrąglaku w rumi! jakby ktoś się znalazł to proszę o e-maila.
niusia85 i co kupiłaś???? ja zaczynam szyć na początku lutego.
kupiłam :) sukienka do leciutkiej przeróbki w biuście, poza tym - ideał:D
no to rewelacja!! ja zaczynam szycie na poczatku lutego.
To gratuluję i fajnie że masz ją u siebie:)Ja też szyję gdzieś w okolicy marca,ciekawa jestem efektów:)
anna25 a na nauki chodziłaś do okrąglaka w rumi teraz w pazdzierniku?
Tak,Ty też?
Witam Lipiec :) wpadłam zobaczyć co u Was

nusia85 - możesz podać mi jakieś namiary gdzie kupić papier na pudełeczka z podziękowaniami? Bo ozdoby i szablony już mam, tylko nie wiem jaki papier :(
jeśli na allegro, to może wklej linka

wielkie dzięki
do góry