Widok
czesc dziewczyny, wpadlam na chwile na weselnik popatrzec co sie dzieje i chcialam was tylko pozdrowic i zyczyc wam wiele radosci w przygotowaniach. 19 lipca 2009 roku, kiedy bedziecie w przed- lub w po-slubnej euforii, ja bede swietowac pierwsza rocznice slubu z moim ukochanym.
troche wam zazdroszcze, bo slub i wesele to niesamowite przezycie, a mija bardzo bardzo szybko. bawcie sie przygotowaniami, nie przejmujcie niczym, bo i tak bedzie pieknie (choc i tak bedziecie sie przejmowac ;)).
pozdrowienia!
troche wam zazdroszcze, bo slub i wesele to niesamowite przezycie, a mija bardzo bardzo szybko. bawcie sie przygotowaniami, nie przejmujcie niczym, bo i tak bedzie pieknie (choc i tak bedziecie sie przejmowac ;)).
pozdrowienia!
byłam dzisiaj na przymiarce w galerii ślubnej Beatis w Pruszczu - sukienki cuuudne:) mierzyłam dwie,obie prześliczne...Polecam szukającym zajrzeć do tego salonu:)
Byłam też u naszej forumki przymierzyć Indię - sukienka cudowna, tylko się nie zmieściłam :( ale będę się kontaktować z krawcową, czy coś się da zrobić... Ehh, to były moje pierwsze przymiarki - wrażenia superrr:))
Byłam też u naszej forumki przymierzyć Indię - sukienka cudowna, tylko się nie zmieściłam :( ale będę się kontaktować z krawcową, czy coś się da zrobić... Ehh, to były moje pierwsze przymiarki - wrażenia superrr:))
He he,faktycznie zaszalejesz:) Kupujesz ją w jakimś salonie czy szyli Ci ją na miarę?Możesz wkleić jakieś foto sukienki?Ja też wiem już jaką suknię chcę,kwestia tylko czy uszyją mi taką jaką chcę.Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które ślubują też 25.07-czy któraś z Was będzie mieć slub w Okrąglaku w Rumi?Chciałam się skontaktować z parami które ślubują przede mną by ustalić wszystko odnośnie dekoracji kościoła.