Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nawet zaproszeni jeszcze nie mam ;)
My też jeszcze nie rozdaliśmy i nie wysłaliśmy zaproszeń,dopiero wypisujemy:)Nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie?...
no nam też jeszcze trochę zostało do rozdania, ale to idą święta, więc będzie okazja :)
studniowka,,,heheh ale fajnie:)teraz to juz z gorki..:)ale tyle rzeczy do zalatwienia ze strach mnie ogarnia, nawet zaproszen nie rozdalismy jeszcze...
I co tam słychać na 100 dni przed 4 lipca :D Wszystko załatwione?
hej hej i ja lipcóweczka
My mamy złoto na obrączki od tesciowej wiec bedziemy robić .Jest taki jubiler na Abrahama w Gdyni ktory robi ponoc świetne obrączki słyszał ktos o nim?
lepiej kupić obrączki teraz. kupiliśmy swoje 3 tygodnie temu i zapłaciliśmy za nie 200 zł. więcej niż gdybyśmy je kupowali w styczniu. a złoto ma jeszcze skoczyć w górę.
Dzięki za odpowiedź,dobrze wiedzieć:)
aaa no i próba 585 oczywiście ( na ich stronie jest mało wzorów ale jak na zywo pójdziesz obejrzec to można oczopląsu dostać:) grawer gratis
my kupilismy w Goldex ( maja stoisko w fashion house) kupilismy je bardzo tanio bo 920 zł za komplet wzór klasyczny grubość 5 mm i 7 g ważą- są proste ale sliczne, w ogóle oni maja bardzo duzy wybór....mielismy czekać 3 tygodnie a pan dzwonił do nas po tygodniu że juz są...
A gdzie je kupiliście i za ile?Jak długo czekaliście na odbiór?:)
a nasze obrączki mamy już do odbioru:):):)
Spokojnie,my też mamy slub 25go a o obrączkach jeszcze nie myślimy:)Na pewno zdązymy wszyscy je kupić :)A złoto chyba zawsze do tanich nie należało.
To ja też się pochwale:):) Mam juz sukienke(teraz poszukuje bucików),zaproszenia zamawiamy w ten weekend,makijazystka umówiona,fryzjerka,fotograf,kamera,dj,dekoracja kościoła,śpiew w kościele...do tego już tworzymy liste "zakazanych piosenek na weselu"hehe....musze w najblizszym czasie rozejrzeć się a przede wszystkim poprubować torty,ciasta tez mamy nagrane.Najgorsze, ze nie mamy obraczek bo niestety zloto poszlo w gore...a slub juz 25.07 najwyzej pozyczymy od rodzicow obraczki hahah
no coraz bliżej:).. niedawno mieliśmy ponad 14 miesięcy a teraz niecałe 4:)....
Mam nadzieję, że jakoś się ze wszystkim wyrobimy bo w maju odbieramy nasz domek i szczerze mówiąc to mnie bardziej zajmuje i stresuje... szukam kafli, podłóg, drzwi:) i brakuje juz czasu na np buty do slubu:(..;)

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

Tak i coraz bliżej finału:)
:) a my ostatnio kupiliśmy alkohol, załatwioliśmy firmę tansportową, noclegi dla gości, zaproszenia rozdane!
Teraz tylko ciasta i tort (+ opakowania), zawiadomienia, ostateczna decyzja dot. dekoracji kościoła, gajerek, moje buty i.. poradnictwo rodzinne:)
Juz mi lepiej bo coraz więcej spraw skreślonych:)
image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

Faktycznie,coś cicho tu ostatnio:)U nas też powoli do przodu.Przedwczoraj byłam w salonie dać swoje wymiary na szycie sukni.Szukamy też nowej kucharki,pierwsza nas wystawiła:/Poza tym wiekszość drobiazgów już mamy jak zaproszenia,figurka na tort,naklejki na wodkę,samą wódkę,kotyliony itp.Po świętach idziemy spisać protokół.
jak tam dziewczynki u was???chyba troche zaniedbujemy ten nasz watek...:)u nas do przodu:).kupilismy ostatnio zaproszenia, ksiege gosci, naklejki na wodeczke;d...takie pierdolki:) a na poczatku kwietnia idde z suknia do przerobki..:)jestesmy na etapie poszukiwan gajerka dla mojego misia.
Chyba macie racje dziewczyny :) ..tyle, ze meczy mnie mysl, ze o czyms zapomnialam :( wylatuje na dniach z polski i bede dopiero przed slubem i stad taka mala wiszaca nade mna mysl :/ grrr.. ale faktycznie, co za duzo myslenia o jednym, to nie zdrowo ;) jeszcze mi sie jakies "kabelki" przepala i dopiero bedzie ;)
do góry