Widok
To ja też się pochwale:):) Mam juz sukienke(teraz poszukuje bucików),zaproszenia zamawiamy w ten weekend,makijazystka umówiona,fryzjerka,fotograf,kamera,dj,dekoracja kościoła,śpiew w kościele...do tego już tworzymy liste "zakazanych piosenek na weselu"hehe....musze w najblizszym czasie rozejrzeć się a przede wszystkim poprubować torty,ciasta tez mamy nagrane.Najgorsze, ze nie mamy obraczek bo niestety zloto poszlo w gore...a slub juz 25.07 najwyzej pozyczymy od rodzicow obraczki hahah
no coraz bliżej:).. niedawno mieliśmy ponad 14 miesięcy a teraz niecałe 4:)....
Mam nadzieję, że jakoś się ze wszystkim wyrobimy bo w maju odbieramy nasz domek i szczerze mówiąc to mnie bardziej zajmuje i stresuje... szukam kafli, podłóg, drzwi:) i brakuje juz czasu na np buty do slubu:(..;)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Mam nadzieję, że jakoś się ze wszystkim wyrobimy bo w maju odbieramy nasz domek i szczerze mówiąc to mnie bardziej zajmuje i stresuje... szukam kafli, podłóg, drzwi:) i brakuje juz czasu na np buty do slubu:(..;)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
:) a my ostatnio kupiliśmy alkohol, załatwioliśmy firmę tansportową, noclegi dla gości, zaproszenia rozdane!
Teraz tylko ciasta i tort (+ opakowania), zawiadomienia, ostateczna decyzja dot. dekoracji kościoła, gajerek, moje buty i.. poradnictwo rodzinne:)
Juz mi lepiej bo coraz więcej spraw skreślonych:)

Teraz tylko ciasta i tort (+ opakowania), zawiadomienia, ostateczna decyzja dot. dekoracji kościoła, gajerek, moje buty i.. poradnictwo rodzinne:)
Juz mi lepiej bo coraz więcej spraw skreślonych:)

Faktycznie,coś cicho tu ostatnio:)U nas też powoli do przodu.Przedwczoraj byłam w salonie dać swoje wymiary na szycie sukni.Szukamy też nowej kucharki,pierwsza nas wystawiła:/Poza tym wiekszość drobiazgów już mamy jak zaproszenia,figurka na tort,naklejki na wodkę,samą wódkę,kotyliony itp.Po świętach idziemy spisać protokół.
Chyba macie racje dziewczyny :) ..tyle, ze meczy mnie mysl, ze o czyms zapomnialam :( wylatuje na dniach z polski i bede dopiero przed slubem i stad taka mala wiszaca nade mna mysl :/ grrr.. ale faktycznie, co za duzo myslenia o jednym, to nie zdrowo ;) jeszcze mi sie jakies "kabelki" przepala i dopiero bedzie ;)