Widok

lipiec 2009

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wszystkie letnie miesiące już mają swoje wątki, to my też, a co ;P

Ja mam wstępnie zarezerwowany kościół i salę.
A Wy, Lipcówki ?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki :) szkoda, że nie mają www.
no problem :) podaj mi proszę e-maila na który ma Ci przesłać menu. Jeśli chodzi o make up to będziesz malowana po mnie :) moja mama też prawdopodobnie będzie malowana. A ja ślub też mam na 16:00 :) Więc w Faltomie będzie zaczynać chyba o tej samej porze wesele :) Śmiesznie :)
no niestety :/ ale można zadzwonić i się z nimi dogadać :)

pozdrawiam
Patrycja - jestes super:) obiecuję, że nie skopiuję Twojego menu:)!! Mój mail - pm.braun@wp.pl
My jesteśmy własnie w trakcie zakupu domu i szczerze powiem, że temat ślubu poszedł troszeczke w zapomnienie:).....

A zbieg okoliczności - faktycznie, nie mały;). Dwie Patrycje w tym samym miejscu i o tej samej porze:) No i z tego co pamiętam to ty tez jesteś z okolic Karwin, prawda? Może się nawet gdzieś mijamy;)!!My teraz mieszkamy na W. Kacku ale ślu bęzie koło moich rodziców w Sopocie.
Tam też będziemy malowane z mamą;).
Patrycja a słuchaj, czy wy planujecie jakieś specjalne atrakcje - fajerwerki ect?

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

witam dziewczyny:) jestem tu nowa i mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie:)heheh...slub mam 4.07:)
Witaj witaj :)) oczywiscie, ze milusio :))

Ja sie ponownie melduje, po dluuugiej przerwie spowodowanej nieobecnoscia w kraju ;)) ach .. i musze Wam powiedziec, ze jak przylecialam na swieta to dzien po przylocie zaklepane mialam juz wczesniej w jednym z salonow mierzenie sukienek i.. mam ja - ta jedyna ;).. jest juz zamowiona :)) zupelnie przypadkowo wpadla mi w oko cudnia suknia i jest :) tyry tyry.. az oniemialam ;)) i tak naprawde doszlo do mnie, ze te cale przygotowania - dzieja sie naprawde ;)) ach.. i taka cala w skowronkach chodze :)) achhh ... :))
witamy witamy ;)

hmm...pora chyba kawusie wypic :D
witam kolezanke z tego samego dnia!!! nareszcie ktos:)) moge zapytac gdzie masz wesele i slub? moje bedzie w kosciele na curie sklodowskiej a wesele w chacie mysliwskiej... probuje znalezc kogos kto robi przed nami w tym kosciele zeby sie zgadac z dekoracjami:)))
pozdrawiam
my juz mamy dj,kamerzyste,fotografa,sukienke,ubranko dla p .mlodego,wizazystke,wstepnie upatrzony bkiet i wystroj sali(sami robimy) tzn z pomoca pani florystki, teraz czas rozejrzec sie za obraczkami i zaporszeniami i generalnie dlugo..dlugo nic...
A ja wlasnie rozglądam się za suknią
ja tez sie rozgladam i najgorsze jest to ze nic mi sie nie podoba hehehe....
ja natomiast mialam tak, ze strasznie duzo sukien mi sie podobalo i nie moglam sie zdecydowac na te jedna.. ;)

ale ale.. formunki.. nasz dzien coraz blizej i najwyzszy czas zamawiac suknie bo pozniej moze byc coraz gorzej z ich uszyciem na czas..
az nieprawdopodobne, ze w wielu salonach trzeba czekac okolo 5 miesiecy na uszycie :/

Udanych polowow :))
ja szyję wg swoje projektu, prosta skromna z koronki, zaczynbam szycie na początku lutego:)
no wiesz co martusia83 jestem niemal od początku jak powstał wątek lipcowy a Ty tego nie zauważyłaś?? ;(
slub mamm w kolegiacie w gdyni,na wzgorzu. a sala lukullus:) juz nie moge sie doczekac sukienke juz mam tylko za duza niestety wiec do przerobiebia,sala kameezysta orkiestra to tez juz jest ,nie moge sie zdecydowac na fotografa;/:(nie wiem ktory..:)
..ja polecam crodo :)) bardzo konkurencyjna oferte maja :)

Forumki - doradzcie.. jaka wodke bedziecie mialy na weselu ??
To może ja zaktualizuje swoją listę ;)
Kościół, sala, zespół (może zmienię na DJ), limuzyna, fotograf/video, prezenciki dla gości + winietki (2 w 1 ;), kwartet smyczkowy, poduszka pod obrączki, zawiadomienia, wódka, wino (jeszcze trochę dokupię), wizażystka, wstępnie wybrana suknia i fryzjerka. To na razie tyle. O rany nawet nie wiedziałam, że już tyle się uzbierało ;)
ale duzo tego masz:)ja dzis potwierdzilam makijarzystke:)
a co to za fotograf crodo??mozesz mi na maila o nich cos wiecej napisac??cena i moze masz jakies zdjecia??:)
do góry