Widok
to ja też zakutalizuję:
DJ,
sala,
fotograf,
kościół,
księga gości,
podziękowania dla rodziców,
fryzjer,
makijaż,
autko,
podwiązka,
buty ślubne,
suknię zaczynam szyć w lutym,
wsuwki do włosów ,
podwiązka,
prezenciki dla gości
,
do zaklepania mam jedynie kwiaty ( ale to w kwietniu mam się zgłosić), no i kupić alkohol . obrączki , gajer pana młodego i to będzie wsio:):)
DJ,
sala,
fotograf,
kościół,
księga gości,
podziękowania dla rodziców,
fryzjer,
makijaż,
autko,
podwiązka,
buty ślubne,
suknię zaczynam szyć w lutym,
wsuwki do włosów ,
podwiązka,
prezenciki dla gości
,
do zaklepania mam jedynie kwiaty ( ale to w kwietniu mam się zgłosić), no i kupić alkohol . obrączki , gajer pana młodego i to będzie wsio:):)
Witam Panie po przerwie:) Nie wiem jak u Was ale u mnie ruszyły przygotowania(jakiś czas był przestój).Kupiliśmy już alkohol,zaproszenia,kotyliony,pojemniki na ciasta,naklejki na nie i na wódkę,rejestracje do samochodu,planszę powitalną dla gości,a także mam kupioną bieliznę.Zamówione są pokoje dla gości,dziś umówiłam się z panią Elą Skoczeń na godz kiedy będzie mnie malować.Fryzjerka też już zaklepana.W lutym z kucharką omawiamy szczegóły kulinarne.Zostało jeszcze pare drobiazgów do zamówienia...U Was ruszyło się do przodu?A jak reaguja Wasze mamy?Z moją nie idzie wytrzymać momentami,chyba gorzej ode mnie przeżywa:)
Pojemniki kupiliśmy na allegro,jak większość.Nie chce się nam chodzić i szukać po sklepach:)Dziś przyszły też z allegro wkładki do zaproszeń z wierszykiem by goście zamiast kwiatów przyniesli kupony lotka:)Komplet takich pojemników kosztował nas 6,30 ale są różne ceny.My nauki mamy zaliczone,czeka nas jeszcze poradnia...Ciekawe czy dostaniesz coś na targach i czy jest tam np.taniej niż na allegro lub drożej?
mnie jakoś te targi nie przekonują, choć może się na nie wybierzemy...
u nas też ciągle została poradnia do zaliczenia; suknię mam wybraną-teraz tylko musze umówic się na zdjęcie miary w pracowni krawieckiej; fotograf w 90%;
narzeczony garnitur i buty już ma, ale trzeba dokupic koszulę, kamizelkę, musznik i spinki;
na przełomie stycznia i lutego musimy umówic się na wybranie menu oraz rezerwację pokoi;
no i w końcu czas zabrać się za zaproszenia i zawiadomienia oraz wybrać dj, bo w końcu zostaniemy podstawieni pod ścianą i sami będziemy sobie dj-ami oraz wodzirejami :P
samochodu nie potrzebujemy, więc cała jego dekoracja oraz jego ewentualne wypożyczenie odpada...
ehh.. trochę tych rzeczy zostało...
u nas też ciągle została poradnia do zaliczenia; suknię mam wybraną-teraz tylko musze umówic się na zdjęcie miary w pracowni krawieckiej; fotograf w 90%;
narzeczony garnitur i buty już ma, ale trzeba dokupic koszulę, kamizelkę, musznik i spinki;
na przełomie stycznia i lutego musimy umówic się na wybranie menu oraz rezerwację pokoi;
no i w końcu czas zabrać się za zaproszenia i zawiadomienia oraz wybrać dj, bo w końcu zostaniemy podstawieni pod ścianą i sami będziemy sobie dj-ami oraz wodzirejami :P
samochodu nie potrzebujemy, więc cała jego dekoracja oraz jego ewentualne wypożyczenie odpada...
ehh.. trochę tych rzeczy zostało...
Ja na te targi wybieram się by zobaczyć makijaże Eli Skoczeń. Poza tym w zasadzie mamy wszystko załatwione - zostało jak zawsze tylko nieco drobiazgów:). Szczerze mówiąc jakoś bardzo spokojnie podchodzimy do tematu ślub - mam nadzieję, że nie zacznę się denerwować za 5 dwunasta:). Mama też jakoś tak bez nerwów - na razie:). Tylko moj osobisty narzeczony zapowiada, że będzie ryczał przed ołtarzem:)!! Heh dziewczyny - pewnie się bęziemy na tych targach mijać:)!!

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
czy ja tez moge prosic o ten link??:)
dziewczyny a nie boicie sie juz sukni kupoiwac??ja sie boje ze przytyje czy schudne...mam sukbnie ale moja ejst duzo za duza i w kwietniu mam isc na przymiarki do przerobienia:) ale chcielismy kupic teraz garnitur dla mojego pana:)ale boimy sie ze do lipca to jego figura moze sie zmienic:)narazie ciagle tyje:)chcialby schudnac na dzien dzisiejszy 8 kg...i czy to bedzie odczuwalne jak teraz kupimy gajer??czy lepiej poczekac jeszcze 2-3 miesiace???
dziewczyny a nie boicie sie juz sukni kupoiwac??ja sie boje ze przytyje czy schudne...mam sukbnie ale moja ejst duzo za duza i w kwietniu mam isc na przymiarki do przerobienia:) ale chcielismy kupic teraz garnitur dla mojego pana:)ale boimy sie ze do lipca to jego figura moze sie zmienic:)narazie ciagle tyje:)chcialby schudnac na dzien dzisiejszy 8 kg...i czy to bedzie odczuwalne jak teraz kupimy gajer??czy lepiej poczekac jeszcze 2-3 miesiace???